Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przelałam moją deklarację 20 zł
i 270 zł z bazarku dla Puśki :multi::multi::multi::multi:
[SIZE=2]Justynko jak wpłyną to potwierdź na wątku bazarkowym

Posted

Doznałam "troche" szoku

Baaaaardzo Wam dziękuje

12.03-12.04
6 zł Asiaczek
10 zł jusstyna85
100 zł Blood
50 zł
Aleksandra D
10 zł Agata51
5 zł bjuta
10 zł Soboz4
50 zł Aleksandra D
10 zł Agata51
20 zł Mysza2
10 zł Bela51
5 zł Bjuta
14 zł część z bazarku Myszy2
zapłącone 300 zł :) 12.03-12.04

12.04-12.05
256 zł reszta bazarek Myszy2

Posted

Rok od złapania :)

Puśka też zrobiła prezent Nam :)
Została zabrana wczoraj do Schroniska,bo Pani Iwona pracuje tam na pół etatu.P.Iwona myślała,że będzie tak,jak zawsze i będzie wracała z nią,ale nie....Pusia była odważna,biegała,cieszyła sie.Nawet podchodziła do 16-letniej dziewczyny i prosiła o głaskanie.Nie było w niej w ogóle strachu.Całkiem normalny pies...Samochodem ładnie jeździ też,juz sie w ogóle nie boi.

Teraz pytanie,czy to jednorazowe,czy może Puśka nie tylko przy P.Iwonie jest normalna?

Posted

Ja myślę że to kwestia czasu który upłynął. Powoli dobre wspomnienia przeważą nad złymi. Żeby tylko gdzieś nie nawiała.
Też myślę że jak już się da to dobrze byłoby umożliwiać jej kontakt z innymi osobami i miejscami.

Posted

Pusiaku, tak trzymaj. Życzę ci takiego domku, jaki znalazł w zeszłym tygodniu mój tymczasik. Po pół roku! A od początku był wyjątkowo adopcyjny. Ty musisz troszkę dłużej poczekać, ale wierzę, że i ciebie ktoś w końcu wypatrzy i pokocha.

Posted

Można pewniej z nią wychodzić,ale i tak trzeba uważać.W schronisku można ja było puścić,bo wszystko ogrodzone.Nie zachowuje sie już jak galaretka.Oby to wszystko było oznaką,że przełamuje sie też względem innych ludzi...
Ona do dzisiaj nie przepada za mężem P.Iwony,a on naprawde ma serce do zwierząt.Ona chyba pamięta,że ją łapał...

Posted

Może tak być że pamięta. A do innych mężczyzn jak?
Poczekamy jeszcze trochę i jak będzie się utrzymywać poprawa to zmienimy w ogłoszeniach tekst.
Puśka ma dużo wejść w swoich ogłoszeniach, ale pewnie odstrasza ludzi to że się tak boi.

Posted

zagladam do pusi i ... jaka zmiana! ciesze sie!
mysza naprawde myslisz ze strach psa moze odstraszyc? e tam, znam troche psow, co strachliwe sa byly i bede i nikt sie tym nie przejmuje... no, moze nie tak - nikt nie powoduje by strach byl jeszcze wiekszy.

Posted

Tak na poważnie,to wszyscy są w szoku zachowaniem Pusi.Nie wiem co jej sie stało...

P.Iwona weźmie ją jeszcze jak będzie fajna pogoda.ja to musze na własne oczy zobaczyć.

Puśka też od paru dni ma koleżanke ze schroniska,bodajże 5 lat była w schronie,ale nie jestem pewna.To też wyzwanie,bo sunia jakoś nie kwapi miłością do ludzi,a wie do czego służą zęby.Ma zmiany na pyszczku,które w schronisku za nic nie chciały zniknąć..Chyba moge napisać,że Puśka ma chyba większe szanse na adopcje,niż tamta sunia :)

Posted

Ale miłe wiadomości.
A ja miałam cały czas nadzieję że to kwestia czasu z Puśką i że będzie sie poprawiać. Pytanie tylko czy się nie cofnie jak od Pani Iwony się by ją zabrało.