Mysza2 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Jest ten w moim podpisie (trzeci od lewej - zbieram na DT) Quote
Plicha Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 A, no tak, widzę już :) ale to chyba fotka jeszcze spod bloku, może zrobić nowy z lepszym zdjęciem (ja niestety nie umiem :( ), i podpisem w stylu: bardzo się boję, daj mi szansę... czy jakoś tak, tyle jest potrzebujących psów na dogo ze czasem trzeba zwrocic jakos uwagę :) Quote
Asiaczek Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 No tak. Nie zdążyłam się ucieszyć, a tu juz się zmartwiłam... I wrócilismy do punktu wyjścia... pzdr. Quote
Plicha Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Dzięki Mysza, wstawiłam bannerek, mam nadzieję że przyciągnie uwagę. Czy Wam też wyskakuje komunikat że możecie mieć tylko 2 zdjęcia w sygnaturze? Wcześniej nie było takich ograniczeń... Quote
Mysza2 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Plicha napisał(a):Dzięki Mysza, wstawiłam bannerek, mam nadzieję że przyciągnie uwagę. Czy Wam też wyskakuje komunikat że możecie mieć tylko 2 zdjęcia w sygnaturze? Wcześniej nie było takich ograniczeń... Tak, dlatego ja mojego podpisu na razie nie ruszam:( Quote
jusstyna85 Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Rozliczenie uzupełnione-dziękuje wszystkim :) Brakuje jeszcze 12 zł do tamtego miesiąca + za sterylke,a już w sumie za pare dni następny mies. poleci,chociaż jest nadzieja,że nie...:) tak w skrócie,bo mam pare minut.Puśka jedzie dzięki Justynie ze Schroniska i P.Iwonie do Pani z Mikołowa,to nie jest nic pewnego i nie nastawiajmy sie,bo poprzednia pani tak naściemniała,że trudno już w cokolwiek uwierzyć.To już jutro,jeśli ja zdąże,to też pojade,ale to dowiem sie dopiero jutro.nie wiem czy będe mogła wyjść wcześniej. jeśli to nie wypali,to ja już naprawde nie wiem Quote
Asiaczek Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 No to przepluwamy przez lewe ramię, kciuki zaciskamy... Pzdr. Quote
Agnieszka K Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Rozliczenie uzupełnione-dziękuje wszystkim :) Brakuje jeszcze 12 zł do tamtego miesiąca + za sterylke,a już w sumie za pare dni następny mies. poleci,chociaż jest nadzieja,że nie...:) Czy 12 zł brakuje do 12.08, czy do 12.09 ? I czy można wiedzieć, ile za sterylke? Quote
Mysza2 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Justynko sprawdź to rozliczenie, bo chyba coś źle jest, chyba powinno być do 12.09, i czy razem ze sterylką brakuje te 12 zł? Co do Pusi to ja też mam odwagę tylko kciuki zaciskać po tym ostatnim niepowodzeniu Quote
Plicha Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Ja też ściskam z całych sił ale nie zapeszamy na razie :) Quote
Asiaczek Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Też zaciskam... tfu, tfu, tfu... Pzdr. Quote
jusstyna85 Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 Mysza2 napisał(a):Justynko sprawdź to rozliczenie, bo chyba coś źle jest, chyba powinno być do 12.09, i czy razem ze sterylką brakuje te 12 zł? Co do Pusi to ja też mam odwagę tylko kciuki zaciskać po tym ostatnim niepowodzeniu Dobrze jest,płacimy zawsze 12. za caly miesiąc.12.09 powinnam zapłacić 300 zł za 12.09-12.10,a tymczasem brakuje jeszcze 12 zł do poprzedniego,rozumiesz? nie wliczam jeszcze sterylki. Mysza już zna wieści W czw pojechała sama Justyna sprawdzić warunki,bo wszystkie nie wierzyłyśmy w adopcje.I co sie okazało? ta Pani ma męża,który sie nie zgadza.Ja już po prostu nie mam słów,po co ludzie kłamią? wytłumaczcie mi to,po co zamieszanie,po co nadzieje... Quote
bela51 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Faktycznie, szkoda słow... Biedna Pusia, choc ja mam ciągle nadzieje, ze w koncu znajdzie dom. Dzisiaj wpłacam swoja dole dla Pusi. Quote
Asiaczek Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 jusstyna85 napisał(a):Dobrze jest,płacimy zawsze 12. za caly miesiąc.12.09 powinnam zapłacić 300 zł za 12.09-12.10,a tymczasem brakuje jeszcze 12 zł do poprzedniego,rozumiesz? nie wliczam jeszcze sterylki. Mysza już zna wieści W czw pojechała sama Justyna sprawdzić warunki,bo wszystkie nie wierzyłyśmy w adopcje.I co sie okazało? ta Pani ma męża,który sie nie zgadza.Ja już po prostu nie mam słów,po co ludzie kłamią? wytłumaczcie mi to,po co zamieszanie,po co nadzieje... O, jak rany...... Pzdr. Quote
Mysza2 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Wpłaciłam 122,50 zł z bazarku który był robiony dla Bima, ale ponieważ BIM wcześniej uzbierał komplet deklaracji cioteczki zgodziły się na przeznaczenie części na Puśkę Quote
Plicha Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Jak tam Pusia się ma? Doszła do siebie po tej nieudanej "adopcji"? Quote
bela51 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Tez zagladam do Pusi i nosze w nadziei jej banerek.:lol: Quote
Ulaa Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Przepraszam ale błagam o pomoc i porady bo nie wiem czy maluszek przeżyje do rana!!! http://www.dogomania.pl/threads/192941-2-male%C5%84kie-szczeniaczki-Jamniczko-Pokraczki.-1-3kg-i-chudn%C4%85!!!-Biegunka-%C5%9Bluz-i-krew!!?p=15431336#post15431336 Quote
Mysza2 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Przelałam 196 zł z podziału pieniążków po Tofiku. Justyno proszę potwierdź na wątku że doszło i że doszły pieniądze z bazarku Bima. Dopóki nie mam potwierdzenia nie mogę dać bazarku do usunięcia Quote
Recommended Posts