Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A, no tak, widzę już :) ale to chyba fotka jeszcze spod bloku, może zrobić nowy z lepszym zdjęciem (ja niestety nie umiem :( ), i podpisem w stylu: bardzo się boję, daj mi szansę... czy jakoś tak, tyle jest potrzebujących psów na dogo ze czasem trzeba zwrocic jakos uwagę :)

Posted

Dzięki Mysza, wstawiłam bannerek, mam nadzieję że przyciągnie uwagę. Czy Wam też wyskakuje komunikat że możecie mieć tylko 2 zdjęcia w sygnaturze? Wcześniej nie było takich ograniczeń...

Posted

Plicha napisał(a):
Dzięki Mysza, wstawiłam bannerek, mam nadzieję że przyciągnie uwagę. Czy Wam też wyskakuje komunikat że możecie mieć tylko 2 zdjęcia w sygnaturze? Wcześniej nie było takich ograniczeń...

Tak, dlatego ja mojego podpisu na razie nie ruszam:(

Posted

Rozliczenie uzupełnione-dziękuje wszystkim :) Brakuje jeszcze 12 zł do tamtego miesiąca + za sterylke,a już w sumie za pare dni następny mies. poleci,chociaż jest nadzieja,że nie...:)

tak w skrócie,bo mam pare minut.Puśka jedzie dzięki Justynie ze Schroniska i P.Iwonie do Pani z Mikołowa,to nie jest nic pewnego i nie nastawiajmy sie,bo poprzednia pani tak naściemniała,że trudno już w cokolwiek uwierzyć.To już jutro,jeśli ja zdąże,to też pojade,ale to dowiem sie dopiero jutro.nie wiem czy będe mogła wyjść wcześniej.

jeśli to nie wypali,to ja już naprawde nie wiem

Posted

Rozliczenie uzupełnione-dziękuje wszystkim :) Brakuje jeszcze 12 zł do tamtego miesiąca + za sterylke,a już w sumie za pare dni następny mies. poleci,chociaż jest nadzieja,że nie...:)

Czy 12 zł brakuje do 12.08, czy do 12.09 ? I czy można wiedzieć, ile za sterylke?

Posted

Justynko sprawdź to rozliczenie, bo chyba coś źle jest, chyba powinno być do 12.09, i czy razem ze sterylką brakuje te 12 zł?
Co do Pusi to ja też mam odwagę tylko kciuki zaciskać po tym ostatnim niepowodzeniu

Posted

Mysza2 napisał(a):
Justynko sprawdź to rozliczenie, bo chyba coś źle jest, chyba powinno być do 12.09, i czy razem ze sterylką brakuje te 12 zł?
Co do Pusi to ja też mam odwagę tylko kciuki zaciskać po tym ostatnim niepowodzeniu

Dobrze jest,płacimy zawsze 12. za caly miesiąc.12.09 powinnam zapłacić 300 zł za 12.09-12.10,a tymczasem brakuje jeszcze 12 zł do poprzedniego,rozumiesz? nie wliczam jeszcze sterylki.

Mysza już zna wieści

W czw pojechała sama Justyna sprawdzić warunki,bo wszystkie nie wierzyłyśmy w adopcje.I co sie okazało? ta Pani ma męża,który sie nie zgadza.Ja już po prostu nie mam słów,po co ludzie kłamią? wytłumaczcie mi to,po co zamieszanie,po co nadzieje...

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Dobrze jest,płacimy zawsze 12. za caly miesiąc.12.09 powinnam zapłacić 300 zł za 12.09-12.10,a tymczasem brakuje jeszcze 12 zł do poprzedniego,rozumiesz? nie wliczam jeszcze sterylki.
Mysza już zna wieści
W czw pojechała sama Justyna sprawdzić warunki,bo wszystkie nie wierzyłyśmy w adopcje.I co sie okazało? ta Pani ma męża,który sie nie zgadza.Ja już po prostu nie mam słów,po co ludzie kłamią? wytłumaczcie mi to,po co zamieszanie,po co nadzieje...

O, jak rany......

Pzdr.

Posted

Wpłaciłam 122,50 zł z bazarku który był robiony dla Bima, ale ponieważ BIM wcześniej uzbierał komplet deklaracji cioteczki zgodziły się na przeznaczenie części na Puśkę

Posted

Przelałam 196 zł z podziału pieniążków po Tofiku.
Justyno proszę potwierdź na wątku że doszło i że doszły pieniądze z bazarku Bima.
Dopóki nie mam potwierdzenia nie mogę dać bazarku do usunięcia