Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jusstyna85 napisał(a):
U Pusi cichutko...może powklejać jej fotki,jak ucieka?
Puśka uwielbia towarzystwo kotów...jest tak wpatrzona w Panią Iwone,jak w obrazek...
Z ogłoszeń-zero odzewu...

Cichutko Justynko,no bo co tu pisać:(, będzie troszkę kaski z bazarku dla Puśki (nie podliczyłam ile). Ale już trzeba by myśleć o nastepnym , bo czym zapłacimy kolejny miesiąc:(.
A fotki powklejaj , może to ożywi watek.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest Pani zainteresowana Pusią :)

[SIZE=3]naprawdę :) Rozmawiała z Panią Iwoną,a do mnie napisała maila :)
Wygląda na bardzo odpowiedzialną osobe.Wie wszystko o Pusi i przyjedzie poznać ją w sobotę :)

jeśli sie uda,to chyba porycze sie ze szczęścia :)

PS. Nie ma nowych zdj Pusi,to P.Iwona wzięła na dt 7 meis. sunie po potrąceniu z mojego wątku ,a wczoraj miała operacje.teraz ma 2 połamane psy i chore koty.Mam tylko zdj jak ucieka.

Posted

JUstynko jak Puśka znajdzie dobry domek to ja się posikam z radości. Nie chcę zapeszać. To kichać zdjęcia byle Puśka miała TEN domek
Przekaż Pani Iwonie wyrazy uznania ode mnie za Puśkę i za Amelkę

Posted

Mysza2 napisał(a):
JUstynko jak Puśka znajdzie dobry domek to ja się posikam z radości. Nie chcę zapeszać. To kichać zdjęcia byle Puśka miała TEN domek
Przekaż Pani Iwonie wyrazy uznania ode mnie za Puśkę i za Amelkę

jeśli się uda,to będzie to jeden z najszczęśliwszych dni w moim życiu.
Ma dom z ogrodem, koty,dziecko i brak faceta :) No dosłownie z opisu dom idealny dla niej.

Wie jaka jest,ale chyba do niej to dopiero dotrze jak ją zobaczy.Pani Iwona śmieje się,że mamy sie modlić o burze w sobotę,bo Puśka pare godzin przed burzą i w czasie do wszystkich sie klei,wtedy zupełnie inny pies.

Do soboty jeszcze tyle czasu....

Posted

Cioteczka Kapsel, która kupiła kilka rzeczy na bazarku dla Puśki właśnie mi napisała, że wpłaca pieniądze, ale z zakupów rezygnuje i przeznacza je na kolejny bazarek dla Puśki. Napisała mi też że przelewa 70 zł (zamiast 25) za wylicytowane zakupy na pokrycie długu za poprzedni miesiąc. Kapselku kochany bardzo dziękujemy :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Mysza2']Cioteczka Kapsel, która kupiła kilka rzeczy na bazarku dla Puśki właśnie mi napisała, że wpłaca pieniądze, ale z zakupów rezygnuje i przeznacza je na kolejny bazarek dla Puśki. Napisała mi też że przelewa 70 zł (zamiast 25) za wylicytowane zakupy na pokrycie długu za poprzedni miesiąc. Kapselku kochany bardzo dziękujemy :loveu::loveu:

Super :) baaaaaaaaaaaaaaardzo dziękujemy :)

Zobaczcie :(
2 szczeniakowate psy w lesie, przy bunkrze...:(

http://www.dogomania.pl/threads/191136-SZCZENIAKOWAT*****-przy-ruchliwej-ulicy-W-BUNKRZE-%28msze-satanistyczne%29-dramat-%28

Posted

Przełożyliśmy to z paru względów, P.woli,żeby do niej przyjechać,a mąż Pani Iwony dzisiaj jeździ na interwencji 24/24 godz,ja dzisiaj pół dnia spędziłam wałęsając sie po lesie ,bo wciąz szukam 2. psiaka.Nie zgraliśmy się, planowaliśmy jutro,ale tata mnie uświadomił,że nie ma przeglądu zrobionego.

Nie dojde do rozliczeń,naprawde padam z nóg

Posted

uzupełniłam rozliczenie...

do 12 0.8 powinnam zapłacić 300 zł ,a jest 8 zł na ten miesiąc.Sprawdzajcie,czy wszystko się zgadza.

Doszłam do wniosku,że nie pokaże Pani wątku do czasu zapoznania z Pusią,nie chce,żeby miała nakreślony jakis obraz.

Posted

Agnieszka K napisał(a):
Ja też dopłaciłam właśnie 30,00. I trzymam kciuki za Pusię! :lol:

dziękuje, w weekend uzupełnie rozliczenie

pietrucha204 napisał(a):
mogę poprosić namiar postu, w którym jest nr konta ;)?

podam w weekend

lika1771 napisał(a):
Wpłaciłam na sunie 30 zł, co tam słychac?

dziękuje

Pusia jest już po sterylce, następny koszt,ale trzeba było to zrobić.

Musze z Panią,która jest zainteresowana Pusią dogadać sie,bo ona nie ma samochodu,a znowu Pusia najlepiej wypadłaby u siebie w domu.

Z resztą,to Pani Iwona jest bardzo zadowolona z Pusi,bo ostatnie dni jakby bardziej sie otworzyła,grzecznie zniosła podróż do lecznicy,zastrzyk.Chodzi w ubranku.

Posted

Dajcie sunieczce jeszcze troche czasu, moze bedzie wszystko dobrze.Kazdy pies potrzebuje tego czasu w innym wymiarze,.Ja mam swojego strachulca juz 2 lata i przez pol roku wozilam go na spacery do parku, bo bala sie wychodzic na ulice i na trawniki osiedlowe.Do tej pory boi sie ludzi, halasu, sanmchodow.Ale jest juz duzo lepiej niz na poczatku.