jusstyna85 Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 pietrucha204 napisał(a)::( tez się własnie obawiam, że cierpliwość ludzi się skończy. a moze nie wszyscy wiedzą, żety chcesz ją złapać i jej pomóc? może ogłoszenia po klatkach porozwieszać, że jak im przeszkadza to niech ci pomogą? może mają jakieś pomysły? a może wtedy jak ktoś ze swoim psem wyjdzie to ją spróbuje złapać w porozumieniu z tobą? Wiedzą wszyscy, każdy wie,że jestem nawiedzona,jesli chodzi o zwierzaki... Powiedziałam ludziom,że za zamknięcie suni w klatce będzie spora nagroda pieniężna...ona czasem wejdzie za człowiekiem... dzisiaj sobota-najgorszy dzień,mnóstwo młodziezy na osiedlu :( Quote
monika083 Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Justynko ,to ja Batmanowi zaloze watek ,pooglaszam go ,zrobie allegro,Czy moge do ogloszen podac Twoj numer tel i gg? Quote
jusstyna85 Posted March 14, 2010 Author Posted March 14, 2010 monika083 napisał(a):Justynko ,to ja Batmanowi zaloze watek ,pooglaszam go ,zrobie allegro,Czy moge do ogloszen podac Twoj numer tel i gg? super,bo to super psiak...namairy na P.kasie ze Schroniska-505 843 542 Sunia dzisiaj znowu dała popis w nocy, ona sie uspokaja, kiedy jestem,ale ja mam już dość siedzenia po nocy na dworze :( Quote
Blood Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 :placz::placz::placz::placz:;( co za sytuacja;( Quote
jusstyna85 Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Jeeeeeest :) udało sie ale więcej jak wróce... Quote
Jasza Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Dzielna Justyna jesteś!!!!!!!!! Czekamy na wieści!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
jusstyna85 Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 prosze o deklaracje, w schronisku nie dojdzie do siebie :( kiepskie bo komórką robione na szybko Proszę-pomóżcie z deklaracjami Quote
Justa&Zwierzaki Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Justyna jesteś wielka :):):) a ten DT co miał być to mam nadzieje że nadal może ja przyjąć .... Quote
pietrucha204 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 no to fajnie :):):) jakaś taka mała si wydaje w tym koszyku ;) ja dalej tylko 5 zł deklaruję, jak któryś ze wspieranych psiaków pójdzie do DS to zwiększę:) Quote
bela51 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Justynko , napisz wiecej, czy ona jest u Ciebie, czy juz w tym DT. I zbierz do kupy te deklaracje, które wczesniej były. Ja moge zadeklarować na razie 5 zł, ale trzeba wątek rozesłac i prosic o wsparcie. Dopóki sunia była nieuchwytna, trudno bylo zbierac deklaracje. Bardzo, bardzo sie cieszę !!! Quote
jusstyna85 Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 czekam na Pana Andrzeja z żoną,mają po nią przyjechać...mają maksymalne przepełnienie,nie sądzili,że sunia da sie złapać...Zgodzili sie na szczęście... Nie przelewa im sie,mają bodajże 5,czy 6 psów ze schroniska na bezpłatnym DT i nie mogą wziąć bezpłatnie nastepnego,bo nie wiadomo też ile dojście do siebie jej zajmie,a utrzymanie psów kosztuje... Rano poryczałam sie ,bo zmarł kotek :( a za pare godzin poryczałam się ze szczęścia... Mała daje sie bez problemu głaskać,biore ją na ręce-ani warknięcia.Bardzo sie boi,ale to normalny pies...nie potrafi chodzić na smyczy i to mnie martwi,jest wyziębiona,przemarznięta i wykończona...Widziałam już w nocy,że jest coraz słabsza...Rankiem weszła do ogródka i nie miała siły przeskoczyć płotu,choć jest niski Jest kochana, przeklinam ludzi,którzy doprowadzili ją do takiego stanu.Pod Schroniskiem od 2 dni biega następny wyrzucony z auta,Asia_klero wczoraj go widziała, Schron też wie o nim, niestety jest nie do złapania.W gorszym stanie, niż ona,bo ona wbiega pod pędzące auta i wybiera na tory :( Quote
Ulaa Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Gratulacje!!!! Jesteś wielka, że się nie poddałaś!!! Quote
pati_zabrze Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Super, że się udało :multi: Deklaracje na sunie: 5zł - pietrucha204 20zł - Mysza2 10zł - agata51 5zł - Zofija 10zł - jusstyna85 5zł - Bjuta 10zł - Blood 5zł - bela51 Razem: 70zł Deklaracje jednorazowe: 20zł - monika083 10zł - maggiejan 30zł - ewa gonzales 50zł - Bjuta 30/40zł - Asiaczek Razem: 150zł W sumie: 220zł Kto jeszcze pomoże? Quote
jusstyna85 Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Pati-dziękuje za zebranie deklaracji :) Ulaa- ja sie poddawałam tysiące razy,tysiące razy mówiłam,że juz tam nawet nie ide,a za każdym razem wracałam. Powiem Wam teraz,że nie wierzyłam już w złapanie jej,a trzymając ją na rękach płakałam jak dziecko.Ładnie jej sie przytyło... Przyjechała P.Iwona z mężem Panem Andrzejem z Zabrza,sunia bardzo się trzęsła,ale Pani Iwona wyniosła ją na rękach.Pojadą zaraz ją zaszczepić i do domku.Pani Iwona mówi,że już miewała tak wystraszone sunie i mamy sie nie martwić.Byleby tylko kotów nie zjadła :) chciałabym wszystkim podziękować za wspieranie mnie, gdyby nie Wy,to załamałabym sie.Każdej nocy miałam wyrzuty sumienia,kiedy moje psy wylegiwały sie w łóżku,a ona na dworze :( Bardzo prosze o deklaracje, postaram sie suni szybciutko znaleźć domek... Quote
Monika z Katowic Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Wspomogę kochaną sunię jednorazowo. Justynko? Ty zbierasz pieniądze? Quote
jusstyna85 Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Monika z Katowic napisał(a):Wspomogę kochaną sunię jednorazowo. Justynko? Ty zbierasz pieniądze? dziękuje :) Ja zbieram,zaraz spróbuję powysyłać konto, nie wiem tylko czy PW działa... Quote
Monika z Katowic Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Bardzo się cieszę, że udało Ci się Ją złapać. Taki fajny "pimpek" z tej sunieczki :) Quote
pietrucha204 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 przelew poszedł 5 + 5 jednorazowo :):):) Quote
Paula03 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Ale się cieszę, że ją złapałaś! Wielkie brawa dla ciebie Justynko:klacz: Quote
soboz4 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Deklaruję aż do znalezienia domu 5 zł miesięcznie, malutko, ale mam inne psie zobowiązania , podaj mi konto zrobię stałe przelewy: soboz4@gmail.com Quote
Recommended Posts