Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pietrucha204 napisał(a):
:( tez się własnie obawiam, że cierpliwość ludzi się skończy. a moze nie wszyscy wiedzą, żety chcesz ją złapać i jej pomóc? może ogłoszenia po klatkach porozwieszać, że jak im przeszkadza to niech ci pomogą? może mają jakieś pomysły? a może wtedy jak ktoś ze swoim psem wyjdzie to ją spróbuje złapać w porozumieniu z tobą?

Wiedzą wszyscy, każdy wie,że jestem nawiedzona,jesli chodzi o zwierzaki...

Powiedziałam ludziom,że za zamknięcie suni w klatce będzie spora nagroda pieniężna...ona czasem wejdzie za człowiekiem...

dzisiaj sobota-najgorszy dzień,mnóstwo młodziezy na osiedlu :(

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

monika083 napisał(a):
Justynko ,to ja Batmanowi zaloze watek ,pooglaszam go ,zrobie allegro,Czy moge do ogloszen podac Twoj numer tel i gg?

super,bo to super psiak...namairy na P.kasie ze Schroniska-505 843 542

Sunia dzisiaj znowu dała popis w nocy, ona sie uspokaja, kiedy jestem,ale ja mam już dość siedzenia po nocy na dworze :(

Posted

Justynko , napisz wiecej, czy ona jest u Ciebie, czy juz w tym DT. I zbierz do kupy te deklaracje, które wczesniej były.
Ja moge zadeklarować na razie 5 zł, ale trzeba wątek rozesłac i prosic o wsparcie. Dopóki sunia była nieuchwytna, trudno bylo zbierac deklaracje.
Bardzo, bardzo sie cieszę !!!

Posted

czekam na Pana Andrzeja z żoną,mają po nią przyjechać...mają maksymalne przepełnienie,nie sądzili,że sunia da sie złapać...Zgodzili sie na szczęście...

Nie przelewa im sie,mają bodajże 5,czy 6 psów ze schroniska na bezpłatnym DT i nie mogą wziąć bezpłatnie nastepnego,bo nie wiadomo też ile dojście do siebie jej zajmie,a utrzymanie psów kosztuje...

Rano poryczałam sie ,bo zmarł kotek :( a za pare godzin poryczałam się ze szczęścia...

Mała daje sie bez problemu głaskać,biore ją na ręce-ani warknięcia.Bardzo sie boi,ale to normalny pies...nie potrafi chodzić na smyczy i to mnie martwi,jest wyziębiona,przemarznięta i wykończona...Widziałam już w nocy,że jest coraz słabsza...Rankiem weszła do ogródka i nie miała siły przeskoczyć płotu,choć jest niski

Jest kochana, przeklinam ludzi,którzy doprowadzili ją do takiego stanu.Pod Schroniskiem od 2 dni biega następny wyrzucony z auta,Asia_klero wczoraj go widziała, Schron też wie o nim, niestety jest nie do złapania.W gorszym stanie, niż ona,bo ona wbiega pod pędzące auta i wybiera na tory :(

Posted

Super, że się udało :multi:

Deklaracje na sunie:

5zł - pietrucha204
20zł - Mysza2
10zł - agata51
5zł - Zofija
10zł - jusstyna85
5zł - Bjuta
10zł - Blood
5zł - bela51

Razem: 70zł

Deklaracje jednorazowe:

20zł - monika083
10zł - maggiejan
30zł - ewa gonzales
50zł - Bjuta
30/40zł - Asiaczek

Razem: 150zł

W sumie: 220zł

Kto jeszcze pomoże?

Posted

Pati-dziękuje za zebranie deklaracji :)

Ulaa- ja sie poddawałam tysiące razy,tysiące razy mówiłam,że juz tam nawet nie ide,a za każdym razem wracałam.

Powiem Wam teraz,że nie wierzyłam już w złapanie jej,a trzymając ją na rękach płakałam jak dziecko.Ładnie jej sie przytyło...

Przyjechała P.Iwona z mężem Panem Andrzejem z Zabrza,sunia bardzo się trzęsła,ale Pani Iwona wyniosła ją na rękach.Pojadą zaraz ją zaszczepić i do domku.Pani Iwona mówi,że już miewała tak wystraszone sunie i mamy sie nie martwić.Byleby tylko kotów nie zjadła :)

chciałabym wszystkim podziękować za wspieranie mnie, gdyby nie Wy,to załamałabym sie.Każdej nocy miałam wyrzuty sumienia,kiedy moje psy wylegiwały sie w łóżku,a ona na dworze :(

Bardzo prosze o deklaracje, postaram sie suni szybciutko znaleźć domek...

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
Wspomogę kochaną sunię jednorazowo.
Justynko? Ty zbierasz pieniądze?

dziękuje :)

Ja zbieram,zaraz spróbuję powysyłać konto, nie wiem tylko czy PW działa...