Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam, ze zasmiecam, ale to pilne. Bardzo prosimy o pomoc dla suni Warki z zabrzanskiego schroniska... Warka przebywa w schronisku od 9 lat, zaczyna juz podupadac na zdrowiu, tylne łapki zaczynaja odmawiac posluszenstwa. :-( Chcemy jej dac odrobine szczescia na ostatnie lata jej zycia. Zbieramy na hotelik, ale sporo jeszcze brakuje. Bardzo prosimy o wsparcie :modla:, kazdy grosz sie liczy. Oto jej watek, jesli mozesz pomoc, prosze zajrzyj:

http://www.dogomania.pl/threads/2473...le-za-kratkami-(

Posted

Dzwoniłam do Justyny.
U Pusi wszystko ok, Justyna ma zdjęcia ale nie może wstawić bo nie ma kabla, a z telefonem też coś ma nie tak i nie może przesłać do mnie np. SMS-em.
Puśka podobno trzyma się na spacerach pani, wraca na zawołanie.

Posted

Mysza2 napisał(a):
Dzwoniłam do Justyny.
U Pusi wszystko ok, Justyna ma zdjęcia ale nie może wstawić bo nie ma kabla, a z telefonem też coś ma nie tak i nie może przesłać do mnie np. SMS-em.
Puśka podobno trzyma się na spacerach pani, wraca na zawołanie.

Noooo, taka cisza, ale jednak info dobre:)

Pzdr.

Posted

Ja Was przepraszam,ale nie nadążam z czasem.Fotki będą,jak P.Ania kupi baterie.Kopiuje

"dobrywieczor pani Justyno.Z Pusia wszystko w jak najlepszym porzadku.Jest juz calkiem innym psem niz z poczatku.szczeka i skacze po mnie jak wchodze do domu nie niszczy juz drzwi.kupilam jej dywan pod te lozeczko gdzie spi bo na linoleum teraz w srodku zimy to by sie przeziebila.a z rana jak moj chlop sie traci do roboty to zaraz wskakuje do nas na lozko.Z moja corka bawia sie jak szalone co chwile kladzie sie brzuchem do gory zeby ja glaskac a moja corka jej nie ukrzywdzi bo tez uwielbia psy jak ja.ucza ja szacunku do zwierzat wiec niema obawy ze jej cos zrobi.na spacery chodzi ze mna luzem bez smyczy chyba ze idzie ze mna na sklepy to jest na smyczy bo wiadomo za duzy ruch.a jak jestesmy juz pod blokiem to jest pierwsza przy klatce.co do zdjec to jutro kilka zrobie i wrzuce na nk bo baterie mi padly i musza nowe kupic.jest zdrowa a wszystko je oprocz zup chyba ze wrzuce do nich mieso na podpuche to wtedy wcina.zalezy mi zeby zjadla chocby troche ogorkowej albo zurku bo te bronia organizm przed pasozytami.w tym tygodniu ide tez z nia obciac pazurki do weterynarza bo sa trocha za dlugie.oddac jej nie zamierzam bo przyzwyczailysmy sie do niej i lubimy ja za to jaka jest.ona jest taka kochana taka wierna ze naprawde nie wyobrazam se mojej willi he he (mam kawalerke)bez niej.zdjecia z pewnoscia dodam obiecuje. "

Posted

O kiszonej kapuście i dyni to ja słyszałam że pasożyty jej nie lubią, ale o ogórkowej i żurku to pierwsze słyszę :evil_lol::evil_lol:
Ale co tam, najważniejsze że Puśka chyba się w końcu otworzyła. Widocznie potrzebowała czasu. Trochę mnie martwi to chodzenie bez smyczy, ale jak do tej pory nie miała ochoty nawiewać to trzymajmy kciuki żeby tak było dalej:)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ale w czasie Świąt to KONIECZNIE na smycz, bo te petardy.... I wtedy duzo psów ucieka i ginie bez wieści...

Pzdr.

Mam nadzieję że Pani podczytuje wątek i weźmie sobie to do serca.

Zapraszam na bazarek w podpisie