agata51 Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Kurczę, nie jestem wyrocznią. Niejeden psiak na takich wyroczniach się przejechał. Ale Pusię i rodzinkę miziam. Quote
Marycha35 Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Tego nigdy dość:) Przyłączam się. Ludkowie tu brakuje 27 podpisów....: http://www.petycje.pl/petycja/6663/p...wolnozci_.html Quote
Mysza2 Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 [quote name='Marycha35']Tego nigdy dość:) Przyłączam się. Ludkowie tu brakuje 27 podpisów....: http://www.petycje.pl/petycja/6663/p...wolnozci_.html już wcześniej podpisane:) Quote
jusstyna85 Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 No więc tak-jest lepiej... Oczywiście zero kontaktu z mężem P.Anny. Oczywiście nadal przewiduje pogode i godzine przed burzą jest nie do opanowania I dalej chodzi bez smyczy wszędzie,podobno nie ucieka i jak sie boi,to ucieka do P. To minusy... A teraz plusy... Jak dzisiaj rozmawiałam przez telef. z Panią,to Puśka przyszła na łóżko między nią,a dzieckiem i prosiła o głaskanie.Czuje sie bezpiecznie tylko pod łóżeczkiem i chyba nie ma sensu na siłe zmieniać tego. Nie niszczy w domu,ale zdarzyło jej sie ściągnąć firanki podczas nieobecności.Pani szczelnie zamyka okna przed wyjściem,bo wie do czego jest zdolna. Pytałam o jedzenie-je wszystko,uwielbia kasze z gulaszem. Ze zmianą tytułu poczekałabym jeszcze. ja jestem załamana,bo biega pies,który jest chyba jeszcze gorszy od Puśki.Tamtego Schronisko złapało i jest w kiepskim stanie psychicznym.Ten cały czas ujada na ludzi i nawet zbliżyć sie nie pozwoli,jedzenia nie tknie.Wczoraj kłóciłam sie z ludźmi,bo babka goniła go z miotłą,a facet wyszedł i powiedział,że zna lepszy sposób.Powiedział,że go otruje tak przy wszystkich Quote
Marycha35 Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Co do Pusi, ok, poczekajmy, nie jest najgorzej. Co do dziada truciciela ręce opadają:( Quote
Mysza2 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 nie umiem powiększyć, jak powiększam to się rozłazi Quote
Zofija Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 ale poproście tą panią, zeby Pusię nosiła na smyczy, pliz. I czy ma adresówkę? Quote
Asiaczek Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Zofija napisał(a):ale poproście tą panią, zeby Pusię nosiła na smyczy, pliz. I czy ma adresówkę? Dokładnie:) MOże niech chociaż do obróżki przyczepi adresówkę.... pzdr. Quote
agata51 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Oj, chciało by się dla naszych psów bógwieczego, a może one mniej potrzebują, niż nam się wydaje. Ot, domu własnego. Oczywiście zero kontaktu z mężem P.Anny. Już pisałam nie raz - Fikus przez 14 lat nie akceptował i prześladował mojego TŻ, jakoś daliśmy radę. Wtedy nie było behawiorystów. A TŻ kochał go nad życie. Adresówka koniecznie! Smycz niekoniecznie. Quote
Mysza2 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Ciekawe jak tam Puśka. Szkoda że Pani się nie zalogowała. Quote
jusstyna85 Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 Dostałam znowu fotke mmsem,ale wstawić nie potrafię.Prześlę mmsem ale dopiero 10.08,bo jestem spłukana. Jak nie ma męża tej pani,to Puśka leży na kanapie,sama podchodzi. Ona chyba nigdy nie zaakceptuje faceta. Quote
Marycha35 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Dziewczynki szukam kogoś do wizyty przed adopcyjnej z Dąbrowy Górniczej????:) Znacie kogoś może? Quote
ANETTTA Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 zapraszam ... http://www.dogomania.pl/threads/212470-ciuszki-bluzeczki-S-M-KONIEC-20-SIERPNIA?p=17394869#post17394869 Quote
iwon Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Ma adresówke ma czipa ma paszport wystawiony na mnie :)))) Quote
jusstyna85 Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 [quote name='Marycha35']Dziewczynki szukam kogoś do wizyty przed adopcyjnej z Dąbrowy Górniczej????:) Znacie kogoś może?[/QUOTE] Znalazłaś kogoś? [quote name='iwon']Ma adresówke ma czipa ma paszport wystawiony na mnie :))))[/QUOTE] Na P.Iwone ma właśnie wszystko. Quote
Asiaczek Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Jak u Pusi? Stara się? Jak idzie oswajanie...? pzdr. Quote
Mysza2 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Mam nadzieję że brak wiadomości to dobra wiadomość. Quote
Recommended Posts