Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No więc tak-jest lepiej...

Oczywiście zero kontaktu z mężem P.Anny.
Oczywiście nadal przewiduje pogode i godzine przed burzą jest nie do opanowania
I dalej chodzi bez smyczy wszędzie,podobno nie ucieka i jak sie boi,to ucieka do P.

To minusy...

A teraz plusy...
Jak dzisiaj rozmawiałam przez telef. z Panią,to Puśka przyszła na łóżko między nią,a dzieckiem i prosiła o głaskanie.Czuje sie bezpiecznie tylko pod łóżeczkiem i chyba nie ma sensu na siłe zmieniać tego.

Nie niszczy w domu,ale zdarzyło jej sie ściągnąć firanki podczas nieobecności.Pani szczelnie zamyka okna przed wyjściem,bo wie do czego jest zdolna.

Pytałam o jedzenie-je wszystko,uwielbia kasze z gulaszem.

Ze zmianą tytułu poczekałabym jeszcze.

ja jestem załamana,bo biega pies,który jest chyba jeszcze gorszy od Puśki.Tamtego Schronisko złapało i jest w kiepskim stanie psychicznym.Ten cały czas ujada na ludzi i nawet zbliżyć sie nie pozwoli,jedzenia nie tknie.Wczoraj kłóciłam sie z ludźmi,bo babka goniła go z miotłą,a facet wyszedł i powiedział,że zna lepszy sposób.Powiedział,że go otruje tak przy wszystkich

Posted

Zofija napisał(a):
ale poproście tą panią, zeby Pusię nosiła na smyczy, pliz. I czy ma adresówkę?

Dokładnie:) MOże niech chociaż do obróżki przyczepi adresówkę....

pzdr.

Posted

Oj, chciało by się dla naszych psów bógwieczego, a może one mniej potrzebują, niż nam się wydaje. Ot, domu własnego.

Oczywiście zero kontaktu z mężem P.Anny.

Już pisałam nie raz - Fikus przez 14 lat nie akceptował i prześladował mojego TŻ, jakoś daliśmy radę. Wtedy nie było behawiorystów. A TŻ kochał go nad życie.

Adresówka koniecznie! Smycz niekoniecznie.

Posted

Dostałam znowu fotke mmsem,ale wstawić nie potrafię.Prześlę mmsem ale dopiero 10.08,bo jestem spłukana.
Jak nie ma męża tej pani,to Puśka leży na kanapie,sama podchodzi.
Ona chyba nigdy nie zaakceptuje faceta.

Posted

[quote name='Marycha35']Dziewczynki szukam kogoś do wizyty przed adopcyjnej z Dąbrowy Górniczej????:) Znacie kogoś może?[/QUOTE]

Znalazłaś kogoś?

[quote name='iwon']Ma adresówke ma czipa ma paszport wystawiony na mnie :))))[/QUOTE]

Na P.Iwone ma właśnie wszystko.