agata51 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Są psy, które panicznie boją się aparatu - niekoniecznie flesza, może pstryknięcia? Mixer od 4 lat u mnie, a zdjęcia aparatem nie idzie mu zrobić. Telefonem jak najbardziej. I wcale nie jest dziki - no, może nieco nieufny. Puśka ma już piękne fotki, po co ją stresować? Quote
jusstyna85 Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 Nie ma co stresować więcej aparatem,bo widok jest przerażający. Ja robiłam fotki kotom na kociarni i zapomniałam,że ona taka delikatna. Szkoda,że nie możecie zobaczyć,jaka ona jest wpatrzona w P.Iwone i jak ją słucha... Ja w ogóle przegapiłam szczepienia Puśki,Pani Iwona pamiętała na czas Quote
Marycha35 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Asiaczku czy piesek basenji się znalazł??? Sunieczkę miziamy d e l i k a t n i e ;) Quote
Asiaczek Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='Marycha35']Asiaczku czy piesek basenji się znalazł??? Sunieczkę miziamy d e l i k a t n i e ;) Niestety, ale Wazik nadal jest poza domem. Praktycznie brak jest sygnału/sygnałó, że ktoś go widział. A to już miesiąc od zdarzenia... Pzdr. Quote
Marycha35 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Bardzo mi przykro....miałam nadzieje, że się odnajdzie. Oj:( Quote
jusstyna85 Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 Też mam nadzieje,że sie odnajdzie... Puśka o mało co nie została w schronisku :) P.Iwona nie mogła się doprosić,żeby weszła do auta jak wracali.Co chwilę przybiegała,ale przypominało jej sie,że musi pożegnać się z jakimś psem i tak z parenaście razy przybiegała,odbiegając do jakiegoś psa,całując go,mówiąc,że i jemu się uda :) W końcu jak zobaczyła,ze Pani Iwona zamyka drzwi auta,to byla panika i szybki pęd do auta Quote
Mysza2 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Dla Puśki chyba dobry byłby domek zapsiony skoro taka towarzyska z niej bestyjka. Justynka, a jak Puska do Pana Andrzeja teraz? Czy coś się poprawiło w jej podejściu do mężczyzn? Quote
Marycha35 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Pusia kochany gałgan! Towarzyska się robi!!!! Quote
jusstyna85 Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 Mysza2 napisał(a):Dla Puśki chyba dobry byłby domek zapsiony skoro taka towarzyska z niej bestyjka. Justynka, a jak Puska do Pana Andrzeja teraz? Czy coś się poprawiło w jej podejściu do mężczyzn? Jest lepiej,dużo lepiej reaguje na P.Andrzeja. Dzisiaj sama byłam świadkiem,jak Puśka prostestowała,że jeszcze nie chce jechać do domu.Komicznie to wyglądało :) P.Iwona prosiła się ją,a Puśka nic...:) Podbiegała i odbiegała :) Dopiero jak P.Iwona zamknęła brame i poszła do auta,to Puśka zrozumiała,że pora uciekać do auta,bo zostanie :) Puśka jest pomimo tego grzeczna,usłuchana,wierna...Przy P.Iwonie da sie głaskać,sama podaje główkę,tylko już zawsze chyba zostanie jej taka poza,jakby ktoś ją chciał bić,ze strachu też siusia pod siebie. Powpisuje dzisiaj wppłaty,rozejrze sie też znowu za ogłoszeniami Quote
jusstyna85 Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 Nie wiem,czy zaglądacie w rozliczenie,sprawdzajcie mnie prosze... 12.05-12.06,zmiana na 150 zł 1 zł Mysza2 5 zł bjuta 5 zł bela51 5 zł jusstyna85 (5 zł ogłosz.) 10 zł Zofija 5 zł Polubek 60 zł Agata51+AleKsandraD 20 zł Mysza2 5 zł Polubek 10 zł soboz4 5 zł bela51 5 zł Bjuta 10 zł Pietrucha204 = 146 zł dziękuje :) Quote
Mysza2 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 jusstyna85 napisał(a):Powpisuje dzisiaj wppłaty,rozejrze sie też znowu za ogłoszeniami trzeba by zmienić teks w ogłoszeniach na bardziej budujący, skoro Puśka się zmieniła na korzyść Quote
jusstyna85 Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Pusia spodobała się młodej parze z dzieckiem w Schronisku.Do dziewczyny jako tako miała super stosunek do dziecka też,gorzej z facetem.Jak tylko wyciągnął rękę,to była wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelka panika.P.Iwona nakłoniła ich,żeby kiedyś jeszcze wpadli ,jak będą mieli czas.Powiedzieli,że to zrobią. Quote
Marycha35 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Hm...jeśli tylko Państwo są zainteresowani tak na sto procent to może coś z tego wyjdzie. Pusi na bank trzeba czasu. Co też musiał jej jakiś dziad za krzywdę wyrządzić, że tak się boi bidulka.....wrrr!!!!!!!! Quote
Mysza2 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Marycha35 napisał(a):Hm...jeśli tylko Państwo są zainteresowani tak na sto procent to może coś z tego wyjdzie. Pusi na bank trzeba czasu. Co też musiał jej jakiś dziad za krzywdę wyrządzić, że tak się boi bidulka.....wrrr!!!!!!!! Niech mu los sprawiedliwie zapłaci:angryy: Quote
.blueberry. Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Paczki wróciły do mnie :| nie wiem dlaczego. Dzisiaj polecę na pocztę to odrazu prześlę znowu. Quote
jusstyna85 Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Ona musiała byc regularnie bita,to jest straszne jak ona sie płaszczy przed człowiekiem. Sprawdzacie rozliczenie? dzisiaj doszło 60 zł Od Agaty51 i AleksandryD:loveu::loveu::loveu: Quote
Marycha35 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Oby gnoja, który ją krzywdził w tej chwili szlag trafił!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Mani2000 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Marycha35 napisał(a):Oby gnoja, który ją krzywdził w tej chwili szlag trafił!!!!!!!!!!!!!!!!!! to samo chciałamm napisac!!! Quote
Recommended Posts