Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jusstyna85']I doszło aż 60 zł:loveu::loveu::loveu:

W schronisku też wypada pojeść trochę,a może i nawet więcej,niż trochę,jedzenia na powietrzu najlepiej smakuje :)
To jest najlepsza przyjaciółka Pusi

[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/9903/obraz140p.jpg[/IMG]

[IMG]http://img854.imageshack.us/img854/8/obraz139mm.jpg[/IMG][/QUOTE]

Wątek mi gdzieś zniknął :roll:
No to wręcz nie ten sam pies , Iwona jesteś wielka :iloveyou:, kawał dobrej roboty , teraz tylko domek musi sie odpowiedni znaleźć

Posted

[quote name='agata51']Z tej Puśki całkiem adopcyjny psiak się zrobił! Dlaczego nikt jej nie chce?

Justynko, proszę, dopisz Aleksandrę D do stałych darczyńców - niech ma, matczysko, swój ślad na dogo. Wpłaca od lutego.[/QUOTE]

A ja nie umiałam skojarzyć od kogo tak duże wpłaty:loveu:
Bardzo dziękuje.

Ja myśle,że Puśka przełamie sie już tak całkowicie do ludzi,odkąd minęła rocznica jest cały czas lepiej.To chyba taki prezent dla nas :)
Ona bardzo sie pilnuje suni,która jest na fotkach,ona jest jej mentorką ,kiedy znika jej z oczu,to jest panika.Dla niej całym światem jest Pani Iwona i właśnie ta sunia.Myśle,że dom z innym,odważnym psem,byłby idealny i szybciej pozwoliłby przyzwyczaić się.

Myśle,że można pozmieniać troche tekst ogłoszeń.

Tak poza tym nikt sie nie upomina o filmik...Nie umiem go normalnie wrzucić...

Widać coś na tym?
[url]http://img852.imageshack.us/i/f4x.mp4/[/url]

Posted

[quote name='pietrucha204']potycja podpisana, rozesłana, kasa (10zł) dla Puśki wpłacona :)[/QUOTE]
Dziękuje za podpis:) uwalimy gnojów, którzy skatowali sunieczkę!

Posted

[quote name='jusstyna85']
Ja myśle,że Puśka przełamie sie już tak całkowicie do ludzi,odkąd minęła rocznica jest cały czas lepiej.To chyba taki prezent dla nas :)
Ona bardzo sie pilnuje suni,która jest na fotkach,ona jest jej mentorką ,kiedy znika jej z oczu,to jest panika.Dla niej całym światem jest Pani Iwona i właśnie ta sunia.Myśle,że dom z innym,odważnym psem,byłby idealny i szybciej pozwoliłby przyzwyczaić się.
Myśle,że można pozmieniać troche tekst ogłoszeń.

Tak poza tym nikt sie nie upomina o filmik...Nie umiem go normalnie wrzucić...[/QUOTE]
Wychodzi na to że potrzebowała czasu,

Posted

[quote name='Asiaczek']Filmik oglądnęłam, nowości o Pusi doczytałam. Mogę się jedynie cieszyć z takiego obrotu.
Ale gdzie ten domek, co?

Pzdr.

A no właśnie 1 domek odezwał się,przyciągnęłaś go chyba :)

Właśnie jestem po rozmowie na gg z Panią zainteresowaną Pusią,ma Goldenke-dogoterapeute.Opowiedziałam o Pusi,w końcu mogłam więcej pozytywów powiedzieć,niż negatywów :) Pani przemyśli i zapowie sie na spacerek :)

Posted

[quote name='jusstyna85']A no właśnie 1 domek odezwał się,przyciągnęłaś go chyba :)
Właśnie jestem po rozmowie na gg z Panią zainteresowaną Pusią,ma Goldenke-dogoterapeute.Opowiedziałam o Pusi,w końcu mogłam więcej pozytywów powiedzieć,niż negatywów :) Pani przemyśli i zapowie sie na spacerek :)
I co, i co?

Pzdr.

Posted

Pani nie zadzwoniła ...zobaczymy,może jeszcze zadzwoni.Ona mi pisała,że chciałaby poznać Pusie w Katowicach,ale dla mnie to naprawde bezsensowne stresować ją podróżą w nieznane miejsce na lotnisko Muchowiec,skoro mieszka w Świętochłowicach i do Rudy ma 20 min.,a do Zabrza 35 min.

Brzmiała na gg sensownie,napisze do niej i zapytam,czy zastanawia sie,czy na pewno nie.

http://www.dogomania.pl/threads/207348-Dziadek-SZKIELET-kleszcze-wylatywaly-gar%C5%9Bciami-S%C5%81ANIA%C5%81-SI%C4%98-na-n%C3%B3%C5%BCkach-%28

Wejdźcie,przynajmniej podnieście.Pies naprawde w fatalnym stanie :(

Posted

Pani nie odpowiada na gg,wczoraj też nie zadzwoniła do P.Iwony.

Widziałam Pusie przedwczoraj.Na początku było ok,poszłyśmy na kociarnie i zapomniałam,że Pusia boi sie aparatu.Przegrałam sobie u niej tym.Robiłam zdj. kotom,a ona cała sie trzęsła,naprężała,wytrzeszczała oczy.Po czasie i schowaniu aparatu zapomniała o tym i sama dopominała sie o pogłaskanie.Bardzo słucha P.Iwony.Jest niebo lepiej,ale to jeszcze nie jest normalność dla innych ludzi.mam jakieś fotki,dodam.

Przy okazji Puśka dorobiła sie nowej koleżanki w ciężkim stanie :( Proszę zajrzyjcie:(
http://www.dogomania.pl/threads/207394-M%C5%82oda-PO-POTR%C4%84CENIU-wstrz%C4%85%C5%9Bnienie-m%C3%B3zgu-krwiak-potrzebna-pomoc-%28?p=16835748#post16835748