Plicha Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Ale Pusia się zmieniła :) Już nie ma takiej wystraszonej mordki :) Quote
jusstyna85 Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Plicha napisał(a):Ale Pusia się zmieniła :) Już nie ma takiej wystraszonej mordki :) Ma,ona nie znosi aparatu...Mogłaby być super szczęśliwa,ale jak zobaczy aparat,to koniec... mam jeszcze 2 fotki i krótki filmik... Quote
Mysza2 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 jusstyna85 napisał(a):Tak jak myślałam,Pusia dla córki tej Pani jest mało reprezentacyjna... O żesz.... Nie pasuje do spodni pewnie. Na takich domach to nam nie zależy. Quote
jusstyna85 Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Mysza2 napisał(a):O żesz.... Nie pasuje do spodni pewnie. Na takich domach to nam nie zależy. Tylko,że dom u tej Pani,to jak z bajki...Ona wytrzymałaby wariacje Pusi, Magnesiatko też to pewnie potwierdzi... Quote
Mysza2 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 jusstyna85 napisał(a):Tylko,że dom u tej Pani,to jak z bajki...Ona wytrzymałaby wariacje Pusi, Magnesiatko też to pewnie potwierdzi... To może spróbować ją przekonać Quote
jusstyna85 Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Mysza2 napisał(a):To może spróbować ją przekonać Ona byłaby zdecydowana,tylko córka ma decydujący głos,a córka jest w domu tylko podczas weekendu Quote
Marycha35 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Córce opłacimy DT??? Wiem, wiem, żarcik taki.....Dziewczynki dajcie spokój, to nie TEN domek. Quote
Blood Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 ach niestety u wielu ludzi liczy sie wyglad dlatego jak bralam psa ze schroniska to zawsze jakiegos "brzydkiego" bo one maja male szanse choc serducho maja wielkie;) Quote
iwon Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 ;)Cieszę się ogromnie że znalazłam troszke czasu żeby się tu zalogowac kilka sprostowan na temat Puski po pierwsze dla moich podopiecznych mam zawsze czas dlatego do tej pory nie zalogowałam się tutaj po drugie ta pani z katowic sama stwierdziła ze skoro ma byc behawiorysta ona jest nie potrzebna .Nigdy nikomu nie odmówiłam przyjazdu do mnie do domu .;) Quote
Blood Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 i super ze Pani jest Usciskac Pusie odemnie i racja mało czasu na pisanie kiedy caly czas jest co robic z pieskami;) Quote
Mani2000 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 hehe znacie kogoś z dogo z Wrocławia? dajcie nicki albo linki do ich profilu Quote
jusstyna85 Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 Mam jeszcze fotki Pusi i filmik,ale potrzebuje chwili,by dodać. Pusia była w piątek w gazecie- w dodatku do Dziennika Zachodniego. Quote
Mysza2 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Puśka do domku, bo jak nie to na prezydenta:) Quote
Marycha35 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Tak, tak, na prezydenta!!!!!! :)Znowu będziemy mieli takiego, co kocha zwierzęta, a nie do nich strzela, tfu!!!!!!! Quote
Asiaczek Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 [quote name='Blood']ach niestety u wielu ludzi liczy sie wyglad dlatego jak bralam psa ze schroniska to zawsze jakiegos "brzydkiego" bo one maja male szanse choc serducho maja wielkie;) Wszystkie nasze 4-łapne maja wielkie serducho, sama się nieraz dziwię... A dla Puski, to widocznie to nie był TEN domek, jak wczesniej napisały dziewczyny:) Pzdr. Quote
jusstyna85 Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 mam nadzieje,że P.Iwona jeszcze tutaj zaglądnie i napisze jak Pusia bardzo sie zmieniła ostatnio. Nawaliłam ze zdj.,już poprawiam sie,przepraszam: Przed schroniskiem,zauważyła aparat, widac,że bez smyczy chodzi Piękna sylwetka a la chart.Puśka ma taką sylwetke,nie potrafi przytyć,P.Iwona pare mies. temu chodziła z nią po wetach z tego powodu.Można pozazdrościć dziewczynie przemiany materii. W biurze,oczywiście obok P.Iwony i jej ulubionej psiej przyjaciółki. Zapomniałam jak dodaje sie film...ktoś wie? Quote
Mysza2 Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Ale ładne fotki.To jest naprawdę sliczny psiak. Linii pozazdrościć:):) Masz jakieś pytania z ogłoszeń? do mnie na maila nic nie przychodzi poza przypomnieniami o odnawianiu Quote
jusstyna85 Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 Mysza2 napisał(a):Ale ładne fotki.To jest naprawdę sliczny psiak. Linii pozazdrościć:):) Masz jakieś pytania z ogłoszeń? do mnie na maila nic nie przychodzi poza przypomnieniami o odnawianiu W ogłosz. Twój mail jest podany. Nie ma żadnego odzewu telefonicznego.. Wiesz może jak dodać filmik?zapomniałam jak to sie robi Quote
Asiaczek Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Linia rzeczywiście super! I zazdroszczę tego chodzenia bez smyczy... Ja, niestety, nie umiem wstawiać filmików. Na razie nie było mi to potrzebne... Pzdr. Quote
Marycha35 Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Śliczna sunia:) chudzineczka aż miło, ale zdrowo wygląda, pysio kochany:) Quote
Marycha35 Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Na żywczyka? Jaka jest? Ciągle taka przestraszona? Quote
Recommended Posts