Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 508
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='elinka']a czy moje smycze, które wysłałam już dosyć dawno, bo 23 marca jeszcze nie dotarły?[/QUOTE]

Nie wiem Elinko czy doszly :oops: Twoje smycze byly recznie robione, prawda? Spytam sie jutro Agi.

Posted

[quote name='Fiks']Nie wiem Elinko czy doszly :oops: Twoje smycze byly recznie robione, prawda? Spytam sie jutro Agi.[/QUOTE]

Tak, uszyłam je z kolorowych linek. Były dwie długie dla kotów i jedna krótsza i grubsza dla psa.

Posted

A ja właśnie mam dobrą wiadomość co do karmy.
Zaprzyjaźniona fundacja niemiecka wspomogła nas karmą i dzięki nim przez około miesiąc lęborskie psiaki będą miały co jeść :)
Fiks napisze szczegóły jak się dowie (tzn.ile karmy przyszło w darach i na ile to wystarczy).

Posted

[quote name='pinkmoon']A ja właśnie mam dobrą wiadomość co do karmy.
Zaprzyjaźniona fundacja niemiecka wspomogła nas karmą i dzięki nim przez około miesiąc lęborskie psiaki będą miały co jeść :)
Fiks napisze szczegóły jak się dowie (tzn.ile karmy przyszło w darach i na ile to wystarczy).[/QUOTE]

To sa SUPER Wiesci !:multi::multi::multi:

Podziekowania dla Niemieckiej Fundacji :loveu:

Posted

Od Fundacji 4-Animals otrzymaliśmy 2x 120kg karmy!!! :multi: Czyli na dwa miesiące mamy jedzenie dla psów :multi:

Smycze Elinki doszły. Jest też nowa paczka ze smyczami, ale nie wiem od kogo. Jak będę w Lęborku to sprawdzę.

Bardzo dziękujemy :Rose:

Posted

Jedzonko na jakiś czas zabezpieczone, smyczki, miseczki i zabawki od kochanych ciotek są :loveu: - jesteście niesamowite, po raz kolejny widać, że dogomania to miejsce gdzie zawsze można liczyć na pomoc!

Posted

[quote name='taks']Na konto lęborskie poszedł przelew z pieniążkami z bazarku "obróżkowego"
Uzbierało się w sumie 649 zł:sweetCyb:[/QUOTE]

Wow! W życiu bym się nie spodziewała TAKIEJ sumy!
Taks, jesteś wielka!:Rose:

Jak tylko będzie potwierdzenie wpłaty to poinformujemy:)

Posted

[quote name='taks']Na konto lęborskie poszedł przelew z pieniążkami z bazarku "obróżkowego"
Uzbierało się w sumie 649 zł:sweetCyb:[/QUOTE]

To wielka suma.:crazyeye:

Wielkie uklony dla Taks, bardzo sie napracowala przy zrobieniu tylu pieknych obrozy, smycz, szeleczek :loveu: :modla::modla::modla::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

Uzbierało się w sumie 649 zł:sweetCyb:

Dzięki, dzięki :bigcool::bigcool:

Przepraszam Was, ale trochę jestem nieobecna ponieważ mam dwa brzdące na DT, ufff.