Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 508
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo dziękuję Wszpasi, że dziś z nami była w Leborku :Rose:

Paczki w kociarni

Czyli doszły 2 paczki MalgosMalgos :loveu:

Przyszła paczka z szamponami czyli paczuszka Kizimizi :loveu: (została w samochodzie Agnieszki i nie mam fot :oops:)

Przyszedł również worek karmy z Krakwetu, czyli od Saphiry :loveu:

Lęborskie zwierzaki bardzo, bardzo, bardzo dziękują

Posted

Fiks napisał(a):

Przyszła paczka z szamponami czyli paczuszka Kizimizi :loveu: (została w samochodzie Agnieszki i nie mam fot :oops:)

ważne że doszła bo juz chcialąm PAna z sklepu o*** że tak długo to trwa ;)

Cioteczki przybywajcie. DZiewczyny napiszcie w tytule ze robicie zbiorkę na ogłoszenia np. Dycha dla psa to szansa an dom. Moze parę osób za sponsoruje ogłoszenia.
Ja właśnie wasza Majunie do Rity na stronę terierów daje -chociaz z niej taki terier jak ze mnie księżniczka ;P

Posted

Dorothy napisał(a):
czy domy tymczasowe napewno tez sa poszukiwane?
Oczywiscie zrozumialam te wyjasnienia i nie nalegalam. Czy ich nastawienie do instytucji DT uleglo zmianie?
Wiem ze sa dzielne, trzeba im jakos pomoc...

czy nadal chcecie wysłąc psa na dt jakiegos? Wątpie zeby dorothy wziełą psa z nużyca ale np. jamniora z łańcucha by mogła.

Posted

kizimizi napisał(a):
Cioteczki przybywajcie. DZiewczyny napiszcie w tytule ze robicie zbiorkę na ogłoszenia np. Dycha dla psa to szansa an dom. Moze parę osób za sponsoruje ogłoszenia.
Ja właśnie wasza Majunie do Rity na stronę terierów daje -chociaz z niej taki terier jak ze mnie księżniczka ;P

Powiem Pinki, żeby zmieniła tytuł. dzięki za Majunię :)

kizimizi napisał(a):
czy nadal chcecie wysłąc psa na dt jakiegos? Wątpie zeby dorothy wziełą psa z nużyca ale np. jamniora z łańcucha by mogła.

Jasne, że tak. Tylko Murzyn nie lubi kotów i nie wiem jak do innych psów. Z sukami ok.

Posted

Dzisiaj z samego rana pracownicy wojewódzkiego inspektoratu weterynarii w Lęborku filmowali Agnieszki zwierzęta, które znajdują się na wspólnym terenie Agi i PIW. Jakoby Agnieszka zrobiła tam pseudoschronisko. Psy sztuk 2 :evil_lol: ( w tym pies, który kiedyś był własnością PIW i jak się znudził to go wyrzucili :angryy:) i koty sztuk 6. Weszli do Agnieszki na klatkę schodową i filmowali również dary, które otrzymała od nas z dogomanii.
A wszystko to z zemsty, że na teren "schroniska" mordowni w Małoszycach weszli Animalsi. Bo PIW kryje właściciela schroniska.

Tutaj wątek:

http://www.dogomania.pl/threads/181698-Prosto-do-nieba-czwA-rkami-szA-y-psy-uratowane-z-rzeA-ni

Jutro godz. 21:45, TVP2 Magazyn Ekspresu Reporterów będzie reportaż o Małoszycach.
A w następnym odcinku konflikt Agnieszki z Powiatowym Inspektoratem Weterynarii w Lęborku.
Oglądajcie!!

Posted

[quote name='Fiks']Dzisiaj z samego rana pracownicy wojewódzkiego inspektoratu weterynarii w Lęborku filmowali Agnieszki zwierzęta, które znajdują się na wspólnym terenie Agi i PIW. Jakoby Agnieszka zrobiła tam pseudoschronisko. Psy sztuk 2 :evil_lol: ( w tym pies, który kiedyś był własnością PIW i jak się znudził to go wyrzucili :angryy:) i koty sztuk 6. Weszli do Agnieszki na klatkę schodową i filmowali również dary, które otrzymała od nas z dogomanii.
A wszystko to z zemsty, że na teren "schroniska" mordowni w Małoszycach weszli Animalsi. Bo PIW kryje właściciela schroniska.

Tutaj wątek:

http://www.dogomania.pl/threads/181698-Prosto-do-nieba-czwA-rkami-szA-y-psy-uratowane-z-rzeA-ni

Jutro godz. 21:45, TVP2 Magazyn Ekspresu Reporterów będzie reportaż o Małoszycach.
A w następnym odcinku konflikt Agnieszki z Powiatowym Inspektoratem Weterynarii w Lęborku.
Oglądajcie!!

To jest SKANDAL, dziweczyny ratuja zwierzeta kosztem swojego czasu i zycia rodzinnego i jeszcze sie ich czepiaja ! ! !:angryy::angryy::angryy::angryy::mad::mad::mad::mad:

Posted

Fiks napisał(a):
Dzisiaj z samego rana pracownicy wojewódzkiego inspektoratu weterynarii w Lęborku filmowali Agnieszki zwierzęta, które znajdują się na wspólnym terenie Agi i PIW.

A co ich to obchodzi co ona trzyma an swoim terenie. jeśli są zdrowe i zadbane to nie ich sprawa! Niech sie lepiej robotą zajmą tam gdzie ejst potrzebna!!!

Posted

a ja chciałabym wiedziec jakiej jakosci jest karma która zakupiłam na krakvecie. Była bardzo tania i niby markowa. Czy mogłybyście sprawdzic jej jakość i jak psy smakowo sie na nia zapatrują ?

Posted

kizimizi napisał(a):
A co ich to obchodzi co ona trzyma an swoim terenie. jeśli są zdrowe i zadbane to nie ich sprawa! Niech sie lepiej robotą zajmą tam gdzie ejst potrzebna!!!

Ciotka to zemsta. Oglądaj dziś Ekspres reporterów i za tydzień i za 2 tygodnie. będziesz w szoku. Jak to wszystko zobaczyłam, te układy, tych ludzi to włos na głowie się jeży!!!!!!!!!!

Saphira napisał(a):
a ja chciałabym wiedziec jakiej jakosci jest karma która zakupiłam na krakvecie. Była bardzo tania i niby markowa. Czy mogłybyście sprawdzic jej jakość i jak psy smakowo sie na nia zapatrują ?

Tak jest. osobiście sprawdzę i napiszę :p