Szarotka Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Ingrid44 napisał(a):A co tu tak cicho ? Bo wszyscy poszli spac :):) Quote
Saphira Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Czy doszła ode mnie przesyłka z karmą. Mam sygnał z krakwetu, że była wysłana:lol: Quote
Fiks Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Dziś jadę do Leborka i sprawdzę wszystkie paczki ;) Quote
Fiks Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Bardzo dziękuję Wszpasi, że dziś z nami była w Leborku :Rose: Paczki w kociarni Czyli doszły 2 paczki MalgosMalgos :loveu: Przyszła paczka z szamponami czyli paczuszka Kizimizi :loveu: (została w samochodzie Agnieszki i nie mam fot :oops:) Przyszedł również worek karmy z Krakwetu, czyli od Saphiry :loveu: Lęborskie zwierzaki bardzo, bardzo, bardzo dziękują Quote
Basia1244 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Taki fajny bazarek jest z ogłoszeniami - warto? http://www.dogomania.pl/threads/182687-OgA-oszenia-na-56-portalach-Tekst-do-ogA-oszeA-i-banerki-KOMPLET-na-staruszki Quote
Ingrid44 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='Basia1244']Taki fajny bazarek jest z ogłoszeniami - warto? http://www.dogomania.pl/threads/182687-OgA-oszenia-na-56-portalach-Tekst-do-ogA-oszeA-i-banerki-KOMPLET-na-staruszki Wlasnie mialam o tym napisac a Baia1244 juz to zrobila. Bazarek dopiero sie zaczal i nawet teksty pisza za 10 zl. Cioteczki zobaczcie ! ! ! Quote
Olena84 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Zapisuje się, na razie brak mi słów, a czytam dopiero 7 stronę... Quote
MalgosMalgos Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Zwracam honor Gorzowskiej poczcie i bardzo sie ciesze! Ania przewozniczka z lancuszka dobrych serc tez odzyskala dobry humor. Pozdrawiam serdecznie MalgosMalgos Quote
kizimizi Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Fiks napisał(a): Przyszła paczka z szamponami czyli paczuszka Kizimizi :loveu: (została w samochodzie Agnieszki i nie mam fot :oops:) ważne że doszła bo juz chcialąm PAna z sklepu o*** że tak długo to trwa ;) Cioteczki przybywajcie. DZiewczyny napiszcie w tytule ze robicie zbiorkę na ogłoszenia np. Dycha dla psa to szansa an dom. Moze parę osób za sponsoruje ogłoszenia. Ja właśnie wasza Majunie do Rity na stronę terierów daje -chociaz z niej taki terier jak ze mnie księżniczka ;P Quote
kizimizi Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Dorothy napisał(a):czy domy tymczasowe napewno tez sa poszukiwane? Oczywiscie zrozumialam te wyjasnienia i nie nalegalam. Czy ich nastawienie do instytucji DT uleglo zmianie? Wiem ze sa dzielne, trzeba im jakos pomoc... czy nadal chcecie wysłąc psa na dt jakiegos? Wątpie zeby dorothy wziełą psa z nużyca ale np. jamniora z łańcucha by mogła. Quote
Fiks Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 kizimizi napisał(a):Cioteczki przybywajcie. DZiewczyny napiszcie w tytule ze robicie zbiorkę na ogłoszenia np. Dycha dla psa to szansa an dom. Moze parę osób za sponsoruje ogłoszenia. Ja właśnie wasza Majunie do Rity na stronę terierów daje -chociaz z niej taki terier jak ze mnie księżniczka ;P Powiem Pinki, żeby zmieniła tytuł. dzięki za Majunię :) kizimizi napisał(a):czy nadal chcecie wysłąc psa na dt jakiegos? Wątpie zeby dorothy wziełą psa z nużyca ale np. jamniora z łańcucha by mogła. Jasne, że tak. Tylko Murzyn nie lubi kotów i nie wiem jak do innych psów. Z sukami ok. Quote
kizimizi Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 napisałam do Dorothy co tam am i co moze ewentualnie zabrac. Oczywiscie o ile jeszzce chce. Zobaczymy Quote
pinkmoon Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Zajrzyjcie proszę na wątek Maksa- najbiedniejszego psa z Lęborka... :( http://www.dogomania.pl/threads/182781-RODOWODOWY-NIEPEA-NOSPRAWNY-DOBERMAN-Maks-caA-e-A-ycie-bezdomny?p=14385865#post14385865 Quote
Fiks Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Dzisiaj z samego rana pracownicy wojewódzkiego inspektoratu weterynarii w Lęborku filmowali Agnieszki zwierzęta, które znajdują się na wspólnym terenie Agi i PIW. Jakoby Agnieszka zrobiła tam pseudoschronisko. Psy sztuk 2 :evil_lol: ( w tym pies, który kiedyś był własnością PIW i jak się znudził to go wyrzucili :angryy:) i koty sztuk 6. Weszli do Agnieszki na klatkę schodową i filmowali również dary, które otrzymała od nas z dogomanii. A wszystko to z zemsty, że na teren "schroniska" mordowni w Małoszycach weszli Animalsi. Bo PIW kryje właściciela schroniska. Tutaj wątek: http://www.dogomania.pl/threads/181698-Prosto-do-nieba-czwA-rkami-szA-y-psy-uratowane-z-rzeA-ni Jutro godz. 21:45, TVP2 Magazyn Ekspresu Reporterów będzie reportaż o Małoszycach. A w następnym odcinku konflikt Agnieszki z Powiatowym Inspektoratem Weterynarii w Lęborku. Oglądajcie!! Quote
Ingrid44 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 [quote name='Fiks']Dzisiaj z samego rana pracownicy wojewódzkiego inspektoratu weterynarii w Lęborku filmowali Agnieszki zwierzęta, które znajdują się na wspólnym terenie Agi i PIW. Jakoby Agnieszka zrobiła tam pseudoschronisko. Psy sztuk 2 :evil_lol: ( w tym pies, który kiedyś był własnością PIW i jak się znudził to go wyrzucili :angryy:) i koty sztuk 6. Weszli do Agnieszki na klatkę schodową i filmowali również dary, które otrzymała od nas z dogomanii. A wszystko to z zemsty, że na teren "schroniska" mordowni w Małoszycach weszli Animalsi. Bo PIW kryje właściciela schroniska. Tutaj wątek: http://www.dogomania.pl/threads/181698-Prosto-do-nieba-czwA-rkami-szA-y-psy-uratowane-z-rzeA-ni Jutro godz. 21:45, TVP2 Magazyn Ekspresu Reporterów będzie reportaż o Małoszycach. A w następnym odcinku konflikt Agnieszki z Powiatowym Inspektoratem Weterynarii w Lęborku. Oglądajcie!! To jest SKANDAL, dziweczyny ratuja zwierzeta kosztem swojego czasu i zycia rodzinnego i jeszcze sie ich czepiaja ! ! !:angryy::angryy::angryy::angryy::mad::mad::mad::mad: Quote
Fiks Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Dziś godz. 21:45, TVP2 Magazyn Ekspresu Reporterów reportaż o Małoszycach. Quote
Ingrid44 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Przypominam ze Pieski potrzebuja POMOCY- KARMA mile wiidzana ! ! ! Quote
kizimizi Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Fiks napisał(a):Dzisiaj z samego rana pracownicy wojewódzkiego inspektoratu weterynarii w Lęborku filmowali Agnieszki zwierzęta, które znajdują się na wspólnym terenie Agi i PIW. A co ich to obchodzi co ona trzyma an swoim terenie. jeśli są zdrowe i zadbane to nie ich sprawa! Niech sie lepiej robotą zajmą tam gdzie ejst potrzebna!!! Quote
Saphira Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 a ja chciałabym wiedziec jakiej jakosci jest karma która zakupiłam na krakvecie. Była bardzo tania i niby markowa. Czy mogłybyście sprawdzic jej jakość i jak psy smakowo sie na nia zapatrują ? Quote
Fiks Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 kizimizi napisał(a):A co ich to obchodzi co ona trzyma an swoim terenie. jeśli są zdrowe i zadbane to nie ich sprawa! Niech sie lepiej robotą zajmą tam gdzie ejst potrzebna!!! Ciotka to zemsta. Oglądaj dziś Ekspres reporterów i za tydzień i za 2 tygodnie. będziesz w szoku. Jak to wszystko zobaczyłam, te układy, tych ludzi to włos na głowie się jeży!!!!!!!!!! Saphira napisał(a):a ja chciałabym wiedziec jakiej jakosci jest karma która zakupiłam na krakvecie. Była bardzo tania i niby markowa. Czy mogłybyście sprawdzic jej jakość i jak psy smakowo sie na nia zapatrują ? Tak jest. osobiście sprawdzę i napiszę :p Quote
Recommended Posts