lilo Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 A czy ten czarny kudłaty piesek ma swój wątek ?? Mufi ?? jest śliczny i pewnie szybko znalazłby domek Quote
Fiks Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Mufi to Murfi, źle napisała. Już poprawiam. Murfi ma zbiorczy wątek razem ze wszystkimi psiakami z Lęborka. http://www.dogomania.pl/threads/180940-Psiaki-z-LAE-borka-czekajAE-na-lepsze-jutro-Potrzebne-pomysA-y-dla-trudnych-przypadkA-w Ingrid44 pomyślę nad Dziennikiem Bałtyckim :) Quote
Fiks Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Dwa razy przyszła karma. Do pierwszej przyznała się Ingrid. Do drugiej nikt się przyznał, czyli to pewnie Twoja. Ale jak będę w niedzielę to sprawdzę nadawcę ;) Quote
Poker Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Fiks napisał(a):Dwa razy przyszła karma. Do pierwszej przyznała się Ingrid. Do drugiej nikt się przyznał, czyli to pewnie Twoja. Ale jak będę w niedzielę to sprawdzę nadawcę ;) to pewnie karma od Lucyny i ode mnie.Opłacona we Wrocławiu. Quote
amica Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Ingrid44 napisał(a):Potrzebne wiele DT, moze zaczac zbierac pieniadze i chociaz te najbardziej potrzebujace powsadzac w DT? Witam, przeczytałam cały wątek od deski do deski. Chciałabym zapytać w szczególności o pieska z nużycą o Skarbusia. Pies wymaga długiego leczenia które pownno byc cały czas nadzorowane. Psy z nużycą trzeba szcególnie chronić przed brudem i zarazkami. On szczególnie mocno potrzebuje DT!!! Jedna sunia z poznańskiego schroniska została wyciągnieta przez wolontariuszki i teraz pod opieką fundacji Emir jest leczona również z pieniędzy zebranych na dogo. Gorąco zapraszam na jej wątek! Zobaczycie jakie efekty można osiągnąć przy leczeniu+dobre warunki. Wątek suni znajduje się w banerku na dole. Quote
Ingrid44 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Skarbus z nuzyca najpilniej potrzebuje DT, ciezko wyleczyc jak pies siedzi w budzie :( Quote
kizimizi Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 dziewczyny Skarbuś i trudne przypadki to pierwsza kolejnosc na dt. Zacznijcie zbierac kasę na hotele, na tymczasy domowe. Mozecie też do Emira napisać z prośba o pomoc Skarbusiowi (np. czy może pokryć część kosztów albo ma jakiś tymczas). CZy szykuje sie do was z dolnego śląska jakis tarnsport, wiecie coś? Quote
Fiks Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Niestety nic nie wiem, żeby szykował się w naszą stronę jakiś transport. Quote
kizimizi Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 ok to poprosze na pm adres, którejs z zdiewczyn zeby kosmetyki wyslać.Ale to dopiero w przyszłym tyg. bo czekam na kuriera. Psiaczki trzymajcie sie. DZiewczyny zróbcie wątek, którejś bidzie co sie do adopcji osd tak nei andaje i zbierajcie deklarację na hotel. Quote
taks Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 kizimizi - pomysły masz świetne więc może jako pomysłodawca choć część ich realizacji weźmiesz na siebie;) Quote
kizimizi Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 mogę pomóc ale nie przez załozenie wątku bo swoich mam za duzo i nei byłabym regularna w wpisach. Rrobię ogłoszenia psom do adopcji. Mogę pospamować zeby zebrac wiecej ciotek na wątek. Mogę pomóc w szukaniu hotelu. Skarbusiowi obiecywałam wsparcie finansowe i niestety wiecej finansowo nei pomogę bo jak wiesz Taks mamy u siebie Szczotkę, do której operacji sie dokładamy. No i Buniaczka w hotelu. To typujcie dziewczyny biedę na maksa i zaczynamy, moze Skarbuś? Quote
Ingrid44 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 kozimizi, kazda pomoc tutaj jest bardzo potrzebna. Potrzeba wiecej cioteczek na watki, brakuje karmy .......... Cokolowik zrobisz bedzie to Bardzo mile widziane, bo jak widzisz niewiele nas tutaj.:( Quote
Ingrid44 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 kozimizi, kazda pomoc tutaj jest bardzo potrzebna. Potrzeba wiecej cioteczek na watku , brakuje karmy ..........:shake: Cokolowik zrobisz bedzie to Bardzo mile widziane, bo jak widzisz niewiele nas tutaj.:(:shake: Quote
kizimizi Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Ingrid tak poza Tobą i jeszcze paroma ciotkami to zdecydowanei nei widzę tu wiecej osób, nowych osób. Zaraz pospamuje ale o tych osobnych wątkach dla ciężkich przypadków trzeba pomyślec. Niech sie tylko znajdzie osoba "nieobwątkowana" co go bedzie prowadzic je regularnie a pomoc jakos sie znajdzie. JA nie moge bo swoich wątków mam ok.20 i nie bylabym nie na bieżąco. Quote
Kinia1984 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 jestem i ja, pozniej poczytam.. tak na szybko zaproscie ciotki od jamnikow bo cos mi sie obilo o czy o jamnikach na łancuchach. Na pewno ciotka _Lara, jest watek jamniki w potrzebie i jamnicza skarpeta. Jesli juz to zrobione to przepraszam ze sie powtarzam..Bede myslec co jeszcze, postaram sie jakos pomoc..Chociaz sama tone... Quote
pinkmoon Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 Napisałam o Murzynku i Bercie na wątku jamniczym, wstawiłam zdjęcia, ale chyba nikt nie zajrzał :( Quote
MalgosMalgos Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Mam jeszcze kilka cieplych kocy, kilka smyczy, pare pileczek, i jeszcz kilka drobiazgow. Wysle chetnie, prosze tylko o adres SMSem na 0176/77349955 lub mailem pod malgosmalgos@hotmail.de Nie moge odebarac zadnych wiadomosci w skrzynce dogo, bo jest pelna i nie umiem jej wyczyscic. Serdecznie pozdrawiam, malgosmalgos Quote
pinkmoon Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 Malgos, wysłałam Ci maila. Dziękujemy! Quote
Ingrid44 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Kinia1984 napisał(a):jestem i ja, pozniej poczytam.. tak na szybko zaproscie ciotki od jamnikow bo cos mi sie obilo o czy o jamnikach na łancuchach. Na pewno ciotka _Lara, jest watek jamniki w potrzebie i jamnicza skarpeta. Jesli juz to zrobione to przepraszam ze sie powtarzam..Bede myslec co jeszcze, postaram sie jakos pomoc..Chociaz sama tone... Czy ktos juz napisal Do _ Lary , nie chce wysylac jak juz zostalo zrobione . Quote
Fiks Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Ja nie pisałam do _Lary. Murzynek i Berta są na wątku jamniki w potrzebie dodane przez Pinkmoon i jeszcze przez kogoś. Ale widzę, że jest dużo bezdomnych psiaków jamnikopodobnych :( Quote
Recommended Posts