elinka Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 smycze już wysłane, w czwartek lub piątek powinny być na miejscu ;) Quote
Ingrid44 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Karma zawsze potrzebna. Dziewczyny potrzebuja 120kg na miesiac ! ! ! Quote
Szarotka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Zeby nas bylo duzo to by trzeba ostro pospamowac :):) Quote
taks Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Dobrze tez robi na ożywienie wątku jak sie coś dzieje w pierwszych postach. Wątek jest długi więc trudno go już przeczytac w całości - może warto na początku oprócz apelu o pomoc dać także inf jak się ta pomoc rozwija;), co i skąd dotarło a czego nadal brakuje Nie wiem jak inni ale ja biegając po Pwp zwracam baczną uwage na to czy 1 post jest aktualizowany bo dla mnie to sygnał że ktoś jest, czuwa i panuje nad sytuacją - czyli warto pomóc bo akcja "ma ręce i nogi" Poza tym wiecie jak to jest - nie wszyscy się na tyle na dogo znają aby wejść w ciemno. Czasem warto napisać kto i z czym dołączył do pomocy- wtedy te osoby niejako uwiarygodniają wątek ściągając na niego swoich znajomych i krąg zaufania i zainteresowania się powiększa. Quote
MalgosMalgos Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Zapytaj tylko, Fiksiu, czy w tej paczce, ktora przyszla bylo duzo zielonych pileczek .. Ania ma na obie kwitki i zapowiedziala bojowniczo, ze wyciagnie spod ziemi, chociazby miala poczte cegla po cegle rozebrac.. Tak na powaznie - ta poczta jest uzywana przez nasza Anie przewozniczke od okolo 2 lat; do tej pory przychodzily wczesniej czy pozniej wszystkie nasze paki, paczki, paczuszki... Mysle, ze najpozniej do konca przyszlego tygodnia powinna ta paczka z manowcow wrocic na dobra droge i dotrzec do was. MalgosMalgos Quote
Ingrid44 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 TAKS, napisala bardzo madra uwage (Dogo nie pozwala mi zacytowac). Zrobienie tego na pierwszej stronie bylo by bardzo pomocne dla nowych osob . Quote
pinkmoon Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Ponieważ ja założyłam wątek, postaram się jakoś uporządkować i zaktualizować pierwszy post. Przypomnijcie tylko komu mam podziękować ;) Taks - szelki i smycze MalgosMalgos - paczka pełna wszelkiego dobra :loveu: Poker, Ingrid44 - karma Któraś dobra ciotka przysłała miski, ale muszę przeszukać wątek i sprawdzić kto. Quote
Szarotka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Pierwszy post jest wazny, zeby byl taki streszczajacy co i jak :):) Quote
pinkmoon Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Jeszcze jedno mi przyszło do głowy, dopiszę do 1 posta ale tutaj też powiem. Zajęłyśmy się w miarę psiakami, a tam przecież jest jeszcze mnóstwo kotów. Może ktoś ma znajomości na miau, albo innych znajomych kociarzy, którzy pomogliby np. w ogłoszeniach? Quote
Fiks Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 MalgosMalgos spytam się o piłeczki. Pinki dzięki za uaktualnienie 1 posta. Szarotka - smycze, obroże Magdalena - miseczki Lucyna - karma Przyszła też paczka ze smyczami, szelkami i obrożami z Warszawy, ale nikt się do niej nie przyznał. Wszystkie psy są już ogłaszane, oprócz Skarbusia i Czarusia-Ślepaczka. Koty jeszcze nie ogarniam. Choć zaczęłam już podczytywać forum Miau. Widziałam, że udziela się tam "nasza" Angel z Rumi/Wejherowa od Bullowatych. Może z nią pogadać? Quote
pinkmoon Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Ta paczka to może ta z bazarku, co któraś cioteczka wylicytowała i poprosiła o wysyłkę do Lęborka? Tylko nie pamiętam kto to :( Quote
Ingrid44 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Szarotka licytowala smycze i obroze na Bazarku ale te przyszly i Szarotka sie do nich przyznala. PRZYZANC sie kto wysylal piekne smycze ,szelki i obroze ? Prosze sie nie ukrywac :) :) :):loveu::loveu::loveu: Quote
Fiks Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Szarotka wysyłała z bazarku, ale jej paczka była opisana "Od Szarotki" :) Może jeszcze ktoś się przyzna ;) Quote
Szarotka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Hm to moze ktos kto raz przyszedl na watek i wyslal paczke. Quote
kizimizi Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Fiks napisał(a): Wszystkie psy są już ogłaszane, oprócz Skarbusia i Czarusia-Ślepaczka. ja Skarbusia trochę poogłaszałam. Zrobie im obu jeszcze allegro i gumtree. Quote
Ingrid44 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Teraz trzeba bedzie pilnowac zeby nie wygasly . Oj zeby sie domki znalazly dla tych bidulek . Quote
Saphira Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Przykro mi, ale do kwietnia karty kredytowe odmawiają mi posłuszeństwa. Wyraźne zmeczenie materiału:shake: Moze w kwietniu mi sie uda coś z nich wydusić;) Quote
Saphira Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 A jednak się udało:loveu:Znalazłam na krakvecie karme , ktora zmieściła sie w resztkach mojego limitu. Pewnie będzie u was na początku tygodnia:loveu: Quote
Ingrid44 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Karma zawsze potrzebna najbardziej . Pieknie Dziekujemy :) :) :) Quote
Fiks Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 kizimizi napisał(a):ja Skarbusia trochę poogłaszałam. Zrobie im obu jeszcze allegro i gumtree. Dzięki! :multi: Ingrid44 napisał(a):Teraz trzeba bedzie pilnowac zeby nie wygasly . Oj zeby sie domki znalazly dla tych bidulek . Pilnuję :) i dziś dwa psiaki poszły do domu :Cool!: Saphira napisał(a):A jednak się udało:loveu:Znalazłam na krakvecie karme , ktora zmieściła sie w resztkach mojego limitu. Pewnie będzie u was na początku tygodnia:loveu: Dzięki! :Rose: bo teraz to już "tylko" karmy i domków potrzeba! Quote
Recommended Posts