Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 508
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobrze tez robi na ożywienie wątku jak sie coś dzieje w pierwszych postach. Wątek jest długi więc trudno go już przeczytac w całości - może warto na początku oprócz apelu o pomoc dać także inf jak się ta pomoc rozwija;), co i skąd dotarło a czego nadal brakuje
Nie wiem jak inni ale ja biegając po Pwp zwracam baczną uwage na to czy 1 post jest aktualizowany bo dla mnie to sygnał że ktoś jest, czuwa i panuje nad sytuacją - czyli warto pomóc bo akcja "ma ręce i nogi"

Poza tym wiecie jak to jest - nie wszyscy się na tyle na dogo znają aby wejść w ciemno.
Czasem warto napisać kto i z czym dołączył do pomocy- wtedy te osoby niejako uwiarygodniają wątek ściągając na niego swoich znajomych i krąg zaufania i zainteresowania się powiększa.

Posted

Zapytaj tylko, Fiksiu, czy w tej paczce, ktora przyszla bylo duzo zielonych pileczek ..
Ania ma na obie kwitki i zapowiedziala bojowniczo, ze wyciagnie spod ziemi,
chociazby miala poczte cegla po cegle rozebrac..

Tak na powaznie - ta poczta jest uzywana przez nasza Anie przewozniczke od okolo
2 lat; do tej pory przychodzily wczesniej czy pozniej wszystkie nasze paki, paczki, paczuszki...
Mysle, ze najpozniej do konca przyszlego tygodnia powinna ta paczka z manowcow
wrocic na dobra droge i dotrzec do was.

MalgosMalgos

Posted

Ponieważ ja założyłam wątek, postaram się jakoś uporządkować i zaktualizować pierwszy post.

Przypomnijcie tylko komu mam podziękować ;)
Taks - szelki i smycze
MalgosMalgos - paczka pełna wszelkiego dobra :loveu:
Poker, Ingrid44 - karma
Któraś dobra ciotka przysłała miski, ale muszę przeszukać wątek i sprawdzić kto.

Posted

Jeszcze jedno mi przyszło do głowy, dopiszę do 1 posta ale tutaj też powiem.
Zajęłyśmy się w miarę psiakami, a tam przecież jest jeszcze mnóstwo kotów.
Może ktoś ma znajomości na miau, albo innych znajomych kociarzy, którzy pomogliby np. w ogłoszeniach?

Posted

MalgosMalgos spytam się o piłeczki.
Pinki dzięki za uaktualnienie 1 posta.

Szarotka - smycze, obroże
Magdalena - miseczki
Lucyna - karma

Przyszła też paczka ze smyczami, szelkami i obrożami z Warszawy, ale nikt się do niej nie przyznał.

Wszystkie psy są już ogłaszane, oprócz Skarbusia i Czarusia-Ślepaczka.

Koty jeszcze nie ogarniam. Choć zaczęłam już podczytywać forum Miau. Widziałam, że udziela się tam "nasza" Angel z Rumi/Wejherowa od Bullowatych. Może z nią pogadać?

Posted

Szarotka licytowala smycze i obroze na Bazarku ale te przyszly i Szarotka sie do nich przyznala.

PRZYZANC sie kto wysylal piekne smycze ,szelki i obroze ? Prosze sie nie ukrywac :) :) :):loveu::loveu::loveu:

Posted

kizimizi napisał(a):
ja Skarbusia trochę poogłaszałam. Zrobie im obu jeszcze allegro i gumtree.

Dzięki! :multi:

Ingrid44 napisał(a):
Teraz trzeba bedzie pilnowac zeby nie wygasly .

Oj zeby sie domki znalazly dla tych bidulek .

Pilnuję :) i dziś dwa psiaki poszły do domu :Cool!:

Saphira napisał(a):
A jednak się udało:loveu:Znalazłam na krakvecie karme , ktora zmieściła sie w resztkach mojego limitu. Pewnie będzie u was na początku tygodnia:loveu:

Dzięki! :Rose: bo teraz to już "tylko" karmy i domków potrzeba!