Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cudo! większość z tych fotek tylko oprawić w ramki! Takie piękne portrety Arinki że można pozazdrościć :) No i nadal jestem pod wrażeniem aparatu... Pytałam już jaki to model?

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Ale jej obroża pasuje do kolorystyki na łące :)

efekt nie zamierzony:evil_lol:

Klaudia&Aza napisał(a):

bira napisał(a):
Arinka w wersji romantycznej :-)

agaga21 napisał(a):
pięknie, pięknie, pięknie!!

cudna ta wasza łączka!

https://lh4.googleusercontent.com/-sgFVX8NjU2U/T7q8_af8_yI/AAAAAAAAETw/byUtgSo-yQw/s576/_dsc1364.jpg :loveu::loveu:

dzie-ku-je-my !! :lol: uwielbiam to miejsce wiosna ;)

Barkelona napisał(a):
cudo! większość z tych fotek tylko oprawić w ramki! Takie piękne portrety Arinki że można pozazdrościć :) No i nadal jestem pod wrażeniem aparatu... Pytałam już jaki to model?

dzieki, sie wlasnie przymierzam do oprawienia jakiegos i zrobienia oltarzyku Zolzie :evil_lol: to nikon d7000,

Izabela124. napisał(a):

jak to mowia, ladnemu we wszystkim ladnie:eviltong::evil_lol:

wybieram sie z psem i znajomymi na weekend nad jezioro, mam nadzieje ze nie bede musiala sie wstydzic za bestie:roll:

• 4 weeks later...
Posted

no fakt, troche mnie tu nie bylo:eviltong:
juz sie poprawiam:cool3:

pare dni temu znalazlam jeszcze kilka fot z Prowansji, atak psa mordercy...tylko dla ludzi o mocnych nerwach:evil_lol:

[TABLE="class: lhcl_popularityinfo"]
[TR]
[TD="class: lhcl_popularityinfo_infoBox"]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Posted (edited)

a jak sie pancia odstresowywala na tenisie, arinka spacerowala z wujkiem;)

przyszla polukac na pileczki:D

a wieczorami....

Edited by chita
Posted (edited)

a w sobote bylismy na grillu nad rzeką...;) rąk do miziania nie brakło;)

no to chyba nadrobilam, to nasz ostatni miesiac w skrocie:) Arina ma sie dobrze, lapa ok, w miare mozliwosci jezdze z nia plywac a w polowie lipca jedziemy na 3tyg do Polski:)

Edited by chita
Posted

[quote name='Klaudia&Aza']Widzę po zdjęciach, że nie nudziłyście się z Ariną przez ostatni miesiąc;)

https://lh6.googleusercontent.com/-BkqXb6el8t0/T-BQdf2sZ8I/AAAAAAAAEw0/zKemP_U-BdU/s640/_dsc1203.jpg :evil_lol:

miala kurs resocjalizacji, w koncu po operacji miala spora przerwe w zyciu towarzyskim:razz::eviltong:

[quote name='Natussiaa']https://lh4.googleusercontent.com/-wUIaU3U1NFo/T-BO3IwLGHI/AAAAAAAAErw/YXaA7cjIfts/s512/img_0428.jpg

:loveu:

:) mina jełopka;)

[quote name='bira']Arina w centrum zainteresowania :-) I chyba nie narzekała ;-) W każdym razie na zdjęciach wygląda na przeszczęśliwą :-)

małpa to lubi;) wychowalam sobie celebrytke zamiast gwiazdy:eviltong:

[quote name='agaga21']
:diabloti::diabloti::diabloti:

buahahhaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: rzeczywiscie troche tak bylo:evil_lol: