Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agnieszka32']
Super ten komplecik, bardzo Arince w nim ładnie :loveu:

a dziekuje, mam jeszcze kilka:diabloti:

[quote name='jonQuilla']takie foty zawsze mi się kojarzą z lądowiskiem dla samolotów....kompletnie nie wiem czemu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
https://lh6.googleusercontent.com/-dNBYCRPq4fw/T29uw4HD53I/AAAAAAAAD94/5SaqtHW_y50/s640/_DSC0695.NEF.jpg

widzę że wiosna u Was pełną gębą...super :) Arina nawet już zaliczyła kąpiele :cool3:

hahaha ladowisko powiadasz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: w zasadzie jakby psy umialy latac to pewnie tak skladalyby podwozie do ladowania:eviltong:

a kapiel byc musiala, jak inne burki sie kapaly to i ona;)

[quote name='Ania+Milva i Ulver']piękne foty!

nareszcie odzylismy po tej operacji:)

[quote name='Maalwi']Dzień dobry :)
Fotki bardzo mi sie podobają!

witam w naszych skromnych progach:) dzieki!

Posted

[quote name='jonQuilla']3 miesiące i już ma dobry gust muzyczny :razz:

to u nas genetyczne:eviltong:

[quote name='agaga21']https://lh3.googleusercontent.com/-c_0PVG8Dj7k/T3Iud-QN4aI/AAAAAAAAEAo/Dk2j-1X2mU0/s640/DSCN0615.JPG
fajniusia :) i te oczka błękitne!!!

no:loveu: juz sie nie oge doczekac jak malpiszona wysciskam:loveu:

[quote name='Ania+Milva i Ulver']:) super wygląda w tym bodziaku! jeszcze niedawno była taka maleńka, a tu już metalówa pełną gębą haha

zobacz Ania jaki Bartek bedzie mial wybor, Zosia, Lenka, Amelka:cool3: nie bedzie sie chlopak nudzil:evil_lol: a tak sie sklada ze jade na ich koncert w maju to pewnie jakies akcesoria przywioze:diabloti:

Posted

masz rację, każda w innym krańcu Polski, nawet się nie dowiedzą o sobie:diabloti:;)
ojej na koncercie to ja już dawno nie była, ale ostatnio stwierdziliśmy, że chyba jesteśmy już za starzy na takie wielkie zlotowiska ludzi;)...ehh, a kiedyś się jechało w pociągu na stojąco byle tylko dotrzeć...z wiekiem człowiek się robi coraz bardziej wygodny..ale kiedys nie było internetu:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']masz rację, każda w innym krańcu Polski, nawet się nie dowiedzą o sobie:diabloti:;)
:mad::mad::mad:
zaraz chyba kogośn pig bullem poszczuję:diabloti:

• 3 weeks later...
Posted

kurde wszystko poznikalo z dogo, jestem ciekawa czym jeszcze wladza uszczesliwi nas na sile:cool3:

wrzucam raz jeszcze moją prowansalska sucz;)