bira Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Chita, jeżeli zdecydujesz się na ten chodrocan to kup najpierw mały pojemnik. U mnioe kompletnie się nie sprawdził, bo śmierdział jakby chlorem. Birra nawet do miski nie podchodziła. Za radą pani z orlinga zamieniliśmy to na gelacan fast. A zdjęcia piękne :-) Te zimowe rewelacja :-) I takie karnawały u Was robią? Cudo!!!!!!!!! Quote
chita Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 kupiłam w płynie, u nas cokolwiek w proszku nie przechodzi, teraz przemycam czarci pazur ale ogolnie z witaminami jest masakra, nic nie je wiec bede jej podawac do pyska:shake: w ogole arinie apetyt sie zmienil, nawet surowego nie chce wiec jedzie na puszkach chwilowo:stupid: a karnawal przyjezdza co roku prosto z wenecji i nie wiem jak to robia ale co roku maja swietna pogode:) Quote
bira Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Nawet nie wiedziałam, że jest już w płynie:oops: Muszę sobie na ich stronę zajżeć, bo zawsze to od znajomego kupuję i nie patrzę na nowości ;-) I tak przyjemnie popatrzeć sobie na bezchmurne niebo:cool1: Chociaż na fotkach ;) Quote
chita Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 ja tez nie wiedzialam, przypadkiem zauwazylam chcialam gelacan bo to wlasnie Ty mi polecilas i jakos wpadlam na ten Biosol:) tu link, w plynie jest ponizej;) http://www.orling.pl/chondrocan.html pochucham moze i do Ciebie w koncu doleci to słonko;) Quote
bira Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Oby wreszcie doszło, bo słońce świeciło ostatni raz w zeszłą sobotę... A miało być tak pięknie ;-) Idę na stron tego orlinga. Quote
tatankas Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Foty super,dobrze,że Arinka już czuje się trochę lepiej,a wiosny do mnie tez poproszę nachuchać,bo u mnie dziś na zero:(Zimno jak diabli-znowu:( Quote
agnieszka32 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 https://lh5.googleusercontent.com/-EJ1XVLMCWv4/T1PLGxzCC5I/AAAAAAAAD9Q/EhEQjgd79fs/s576/_DSC0571.JPG Buzi buzi! Niunia kochana :) Quote
agaga21 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 te zimowe foty są niesamowite! aż się nie chce wierzyć, że to nie fotomontaż! maski-twarze cuuudne, wspaniałe! no ale ta zdecydowanie najlepsza https://lh5.googleusercontent.com/-m_k9xmoAgKs/T1PJX4jefTI/AAAAAAAAD7w/jAjQJxqE7X8/s640/_DSC0576.JPG :evil_lol::loveu: ale ci zazdroszczę, że mieszkasz w tak przepięknym miejscu Quote
chita Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 dostalam rano zyczenia na maila, to sie z Wami podziele:cool3: wszystkiego dobrego z okazji dnia kobiet:cool3: https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/424106_266015036810398_100002057124274_601325_1517356470_n.jpg jutro biore arine na basen i rehabilitacje, mam nadzieje ze nic nie odwali;) Quote
agaga21 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 [quote name='chita']dostalam rano zyczenia na maila, to sie z Wami podziele:cool3: wszystkiego dobrego z okazji dnia kobiet:cool3: https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/424106_266015036810398_100002057124274_601325_1517356470_n.jpg jutro biore arine na basen i rehabilitacje, mam nadzieje ze nic nie odwali;) piękny...bukiet ;) myślę że arinka polubi pływanie w basenie. Quote
agnieszka32 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 [quote name='chita']dostalam rano zyczenia na maila, to sie z Wami podziele:cool3: wszystkiego dobrego z okazji dnia kobiet:cool3: https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/424106_266015036810398_100002057124274_601325_1517356470_n.jpg jutro biore arine na basen i rehabilitacje, mam nadzieje ze nic nie odwali;) Ech... bukiet marzenie :diabloti::diabloti: Ciekawe, jak Arince się basen spodoba? Quote
chita Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 nooo bukiet calkiem calkiem:diabloti: jutro i tak bedzie bardzo krotko plywac, z tego co zrozumialam jutro ma sie z babką zapoznać i przyzwyczaic do miejsca, bedzie miala jakies cwiczenia, masaze i krotka kapiel, musze jeszcze dostarczyc jakies papiery ze serducho zdrowe i alergii brak (arina ma tylko na trawy), najlepsza byla instrukcja co zabrac: opis choroby od lekarza, szczotke, szampon, recznik i ...kurtke:evil_lol: Quote
agaga21 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 chita napisał(a):n najlepsza byla instrukcja co zabrac: opis choroby od lekarza, szczotke, szampon, recznik i ...kurtke:evil_lol: fajnie że dbają by psiaka po kąpielach nie zawiało :) Quote
bira Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Super będziecie mieli rehabilitację :-) Birra rehabilitowała się w stawie ;-) Quote
chita Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 agaga21 napisał(a):fajnie że dbają by psiaka po kąpielach nie zawiało :) no fajnie, ale jakos mnie to strasznie rozbawilo:evil_lol: bira napisał(a):Super będziecie mieli rehabilitację :-) Birra rehabilitowała się w stawie ;-) my pewnie tez bysmy poczekali na pogode ale mam nadzieje ze jak szybciej zaczniemy to moze na wielkanoc skoczymy juz gdzies na pare dni, no i juz doczekac sie spacerow normalnych nie moge:) mielismy na wakacje jechac pod koniec maja wiec zobaczymy jak bedzie dalej i czy lekarze pozwolą. Quote
bira Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Dlatego zazdroszczę takich możliwości :-) Gdyby to sie Birze przydarzyło teraz, też chodziła by na rehabilitację, ale siedem lat temu można sobie było tylko poczytać o takich luksusach :-) Quote
chita Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 wróciłyśmy, w tym ja cała mokra:evil_lol: mi sie podobało, psu troche mniej;) ale mam nadzieje ze sie ogarnie bo calkiem fajna sprawa, za to z panią rehabilitantką pelna komitywa, zdrajczyni wylizała jej cala twarz...Arina byla troche przerazona i przebierała tymi łapami zachlapując przy tym wszystko i wszystkich ale calkiem niezle dala sobie rade, masaże sie podobały ale suszarki nie wytrzymała, rzuciła sie na nią z zebami:evil_lol: Quote
chita Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 aparat wzielam ale nie focilam bo jak sie tylko oddalalam od basenu pieseczek szalał:evil_lol: ale w srode zrobie, moze bedzie bardziej fotogeniczna:evil_lol: Quote
tatankas Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 chita napisał(a):wróciłyśmy, w tym ja cała mokra:evil_lol: mi sie podobało, psu troche mniej;) ale mam nadzieje ze sie ogarnie bo calkiem fajna sprawa, za to z panią rehabilitantką pelna komitywa, zdrajczyni wylizała jej cala twarz...Arina byla troche przerazona i przebierała tymi łapami zachlapując przy tym wszystko i wszystkich ale calkiem niezle dala sobie rade, masaże sie podobały ale suszarki nie wytrzymała, rzuciła sie na nią z zebami:evil_lol: No oby się ogarnęła,bo chcemy zobaczyć foty rehabilitantki i rehabilitacji :) Co do suszarki to moja tez tak ma,nienawidzi i koniec ;) Quote
agaga21 Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 przyzwyczai się i polubi to pływanie :) a na suszarkę etna też z zębami by ruszyła Quote
jonQuilla Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Ciekawe co by się działo jak mój Rudzielec musiałby mieć rehabilitacyjne baseniki....przecież ta torba wody nie lubi a pływać to chyba nawet nie potrafi xD haha Ściskam Was i życzę szybkich i pomyślnych rezultatów :) Quote
chita Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 [quote name='jonQuilla']Ciekawe co by się działo jak mój Rudzielec musiałby mieć rehabilitacyjne baseniki....przecież ta torba wody nie lubi a pływać to chyba nawet nie potrafi xD haha Ściskam Was i życzę szybkich i pomyślnych rezultatów :) jak to co...? bierzesz ja na łodke, wyrzucasz 300m od brzegu i wskazujesz kierunek w ktorym ma plynąc:eviltong: jak doplynie to sie zrehabilituje a jak nie...to po co CI nie zrehabilitowany pies:eviltong::diabloti: ja zdecydowanie wole jeziora i naturalne akweny, Arina chlapie jak wariatka, wrocilam cala mokra:mad: fote mam tylko jedna przy wchodzeniu bo potem nie bylo szans i czasu, musialam debilke trzymac:evil_lol: chyba przerzucimy sie jednak na bieznie:evil_lol: Quote
Recommended Posts