Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chita, jeżeli zdecydujesz się na ten chodrocan to kup najpierw mały pojemnik. U mnioe kompletnie się nie sprawdził, bo śmierdział jakby chlorem. Birra nawet do miski nie podchodziła. Za radą pani z orlinga zamieniliśmy to na gelacan fast.

A zdjęcia piękne :-) Te zimowe rewelacja :-) I takie karnawały u Was robią? Cudo!!!!!!!!!

Posted

kupiłam w płynie, u nas cokolwiek w proszku nie przechodzi, teraz przemycam czarci pazur ale ogolnie z witaminami jest masakra, nic nie je wiec bede jej podawac do pyska:shake: w ogole arinie apetyt sie zmienil, nawet surowego nie chce wiec jedzie na puszkach chwilowo:stupid:

a karnawal przyjezdza co roku prosto z wenecji i nie wiem jak to robia ale co roku maja swietna pogode:)

Posted

Nawet nie wiedziałam, że jest już w płynie:oops: Muszę sobie na ich stronę zajżeć, bo zawsze to od znajomego kupuję i nie patrzę na nowości ;-)

I tak przyjemnie popatrzeć sobie na bezchmurne niebo:cool1: Chociaż na fotkach ;)

Posted

Oby wreszcie doszło, bo słońce świeciło ostatni raz w zeszłą sobotę... A miało być tak pięknie ;-)

Idę na stron tego orlinga.

Posted

Foty super,dobrze,że Arinka już czuje się trochę lepiej,a wiosny do mnie tez poproszę nachuchać,bo u mnie dziś na zero:(Zimno jak diabli-znowu:(

Posted

nooo bukiet calkiem calkiem:diabloti:

jutro i tak bedzie bardzo krotko plywac, z tego co zrozumialam jutro ma sie z babką zapoznać i przyzwyczaic do miejsca, bedzie miala jakies cwiczenia, masaze i krotka kapiel, musze jeszcze dostarczyc jakies papiery ze serducho zdrowe i alergii brak (arina ma tylko na trawy), najlepsza byla instrukcja co zabrac: opis choroby od lekarza, szczotke, szampon, recznik i ...kurtke:evil_lol:

Posted

chita napisał(a):
n najlepsza byla instrukcja co zabrac: opis choroby od lekarza, szczotke, szampon, recznik i ...kurtke:evil_lol:

fajnie że dbają by psiaka po kąpielach nie zawiało :)

Posted

agaga21 napisał(a):
fajnie że dbają by psiaka po kąpielach nie zawiało :)

no fajnie, ale jakos mnie to strasznie rozbawilo:evil_lol:

bira napisał(a):
Super będziecie mieli rehabilitację :-) Birra rehabilitowała się w stawie ;-)

my pewnie tez bysmy poczekali na pogode ale mam nadzieje ze jak szybciej zaczniemy to moze na wielkanoc skoczymy juz gdzies na pare dni, no i juz doczekac sie spacerow normalnych nie moge:)
mielismy na wakacje jechac pod koniec maja wiec zobaczymy jak bedzie dalej i czy lekarze pozwolą.

Posted

Dlatego zazdroszczę takich możliwości :-) Gdyby to sie Birze przydarzyło teraz, też chodziła by na rehabilitację, ale siedem lat temu można sobie było tylko poczytać o takich luksusach :-)

Posted

wróciłyśmy, w tym ja cała mokra:evil_lol: mi sie podobało, psu troche mniej;) ale mam nadzieje ze sie ogarnie bo calkiem fajna sprawa, za to z panią rehabilitantką pelna komitywa, zdrajczyni wylizała jej cala twarz...Arina byla troche przerazona i przebierała tymi łapami zachlapując przy tym wszystko i wszystkich ale calkiem niezle dala sobie rade, masaże sie podobały ale suszarki nie wytrzymała, rzuciła sie na nią z zebami:evil_lol:

Posted

aparat wzielam ale nie focilam bo jak sie tylko oddalalam od basenu pieseczek szalał:evil_lol: ale w srode zrobie, moze bedzie bardziej fotogeniczna:evil_lol:

Posted

chita napisał(a):
wróciłyśmy, w tym ja cała mokra:evil_lol: mi sie podobało, psu troche mniej;) ale mam nadzieje ze sie ogarnie bo calkiem fajna sprawa, za to z panią rehabilitantką pelna komitywa, zdrajczyni wylizała jej cala twarz...Arina byla troche przerazona i przebierała tymi łapami zachlapując przy tym wszystko i wszystkich ale calkiem niezle dala sobie rade, masaże sie podobały ale suszarki nie wytrzymała, rzuciła sie na nią z zebami:evil_lol:

No oby się ogarnęła,bo chcemy zobaczyć foty rehabilitantki i rehabilitacji :)
Co do suszarki to moja tez tak ma,nienawidzi i koniec ;)

Posted

Ciekawe co by się działo jak mój Rudzielec musiałby mieć rehabilitacyjne baseniki....przecież ta torba wody nie lubi a pływać to chyba nawet nie potrafi xD haha
Ściskam Was i życzę szybkich i pomyślnych rezultatów :)

Posted

[quote name='jonQuilla']Ciekawe co by się działo jak mój Rudzielec musiałby mieć rehabilitacyjne baseniki....przecież ta torba wody nie lubi a pływać to chyba nawet nie potrafi xD haha
Ściskam Was i życzę szybkich i pomyślnych rezultatów :)

jak to co...? bierzesz ja na łodke, wyrzucasz 300m od brzegu i wskazujesz kierunek w ktorym ma plynąc:eviltong: jak doplynie to sie zrehabilituje a jak nie...to po co CI nie zrehabilitowany pies:eviltong::diabloti:

ja zdecydowanie wole jeziora i naturalne akweny, Arina chlapie jak wariatka, wrocilam cala mokra:mad: fote mam tylko jedna przy wchodzeniu bo potem nie bylo szans i czasu, musialam debilke trzymac:evil_lol: chyba przerzucimy sie jednak na bieznie:evil_lol: