Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zaświeciła mi żaróweczka w głowie, czy aby nie masz też wątku tego pięknotka, którego widzę na Twoim avatarze i tak oto jestem na wątku Arinki :) Oglądam zdjęcia i podziwiam Twoją dziewczynkę - dorodnia z niej psica :) piękna i no cóż... ponieważ darzę szczególnym sentymentem bullowate i amstaffowate, dlatego napatrzeć się nie mogę na te fotki. Czytam też że mała przeszła operację, trzymam więc mocno kciuki za jej szybką rehabilitację :) Uściski dla Ciebie i Ariny :)

Posted (edited)

fioneczka napisał(a):
mile widziana tu raczej nie jestem ale mam to gdzieś ... ukochaj dziewczynę mocno ode mnie i Mońki i powiedz jej że trzymamy mocno kciuki

mozemy sie w wielu sprawach nie zgadzac ale dzialamy w tej samej sprawie;) ukocham:)

a tak btw, kupe mamy tylko raz dziennie, to dobrze czy sie bac? :icon_roc:

Edited by chita
Posted

tatankas napisał(a):
No zależy ile je też,moja tak normalnie to na każdym spacerze qpa,więc jest 3x dziennie ;) jak jest mniej jedzonka to rzadziej :)

to prawda, mój jeśli nie zje "obiadu", nie zrobi koopy. Im mniej jedzenia tym mniej ma do wydalania.

Posted

no tak wlasnie kombinuje ze to przez ten brak ruchu, normalnie to wychodzą ze 3;)

a kanape chyba wyrzuce przez okno, łazi toto i kombinuje i w koncu cos przekombinuje:shake:

Posted

Oby nie przekombinowała ;-) Moja Birra potrafi sobie krzesła pozrzucać jak chce na kanapie się wyłożyć, więc może faktycznie coś innego tam kładźcie.......

Posted

a Arinka dobrze:) dziekujemy:)

kupy tez ladne i bez problemu, teraz natomiast przechodzi faze buntu i nic nie chce jeść, tzn chce ale to, czego nie moze;) wczoraj byla caly dzien w klinice bo nas nie bylo w domu, Tz pojechal ja odebrać to łaziła sobie po poczekalni:loveu: a dzis rano pojechalysmy na sciagniecie szwow to wpadla tam jak do siebie:evil_lol: narazie wszystko ok, nadal nie powinna skakac a juz jej sie zdarzylo wejsc na kanape:mad: do kolejnej kontroli 8-10 kwietnia nadal krotkie spacery na smyczy, ale juz za dwa-trzy tygodnie mozemy zaczynac hydroterapie na odbudowe i wzocnienie miesni, ciekawe tylko czy jej sie ten pomysl spodoba:diabloti:

ogólnie czasem cieżko wariatke opanowac, ma w sobie tyle energii ze prąd powinnismy miec w domu za free:p

Posted (edited)

lepiej pod wzgledem psiego samopoczucia, gorzej pod wzgledem kontroli:) ciągnie na smyczy, upiera sie i nie chce wracać, no i notorycznie probuje skakac, jak nie na kanape to na mnie....
na szczescie szwy sciagniete wiec przynajmniej na to nie musze zwracac uwagi;)

ciecie bylo od wewnatrz, jak kudelki odrosną nic nie bedzie widac:)

Edited by chita
Posted (edited)

[quote name='bira']Wow, jaka profesjonalna depilacja ;-)

nie taka profesjonalna, z bliska widac ze 'schody' porobili:evil_lol:

[quote name='agaga21']https://lh4.googleusercontent.com/-X_F5Pgnlylc/T0QFHF8T3jI/AAAAAAAAD6E/NYliuluUSug/s640/_DSC0562.NEF.jpg
arinka wszystko ma pod kolor, małpkę, posłanko(świetne!) i nawet tą wygoloną łapkę ;)

a jaka piękna obróżka! nowa?

wszystko pod kolor psa zeby siersci nie bylo tak widac;):evil_lol: rozgladam sie za wykladzina zeby jej bylo bezpieczniej, w oko mi wpadla zielona to moze arine przefarbuje:cool3: najlepsze jest to, ze mi sie marzy czarny pies i przynajmniej na czarnych ciuchach nie bedzie widac klakow:evil_lol:

a obrozka nowa, z taksowego bazarku ;)

Edited by chita
Posted

[quote name='chita']nie taka profesjonalna, z bliska widac ze 'schody' porobili:evil_lol:

wszystko pod kolor psa zeby siersci nie bylo tak widac;):evil_lol: rozgladam sie za wykladzina zeby jej bylo bezpieczniej, w oko mi wpadla zielona to moze arine przefarbuje:cool3: najlepsze jest to, ze mi sie marzy czarny pies i przynajmniej na czarnych ciuchac nie bedzie widac klakow:evil_lol:

a obrozka nowa, z taksowego bazarku ;)[/QUOTE]

Z tym czarnym psiakiem to trochę nie tak,jak by się chciało.Moja siostra ma czarnulka-mieszankę ONka,niestety podszerstek już nie taki czarny,więc jak czarnego to tylko z krótkim włosem,może doga :D ;)

Posted

[quote name='kkasiiiar']Troszke tu nie zagladalam..a tutaj takie cudowne wieści :) teraz juz z gorki ;)[/QUOTE]

oby! przy kolejnym rtg okaze sie jak kosc sie zrasta i czy ta tytanowa plytka jest na swoim miejcu:)

[quote name='tatankas']Z tym czarnym psiakiem to trochę nie tak,jak by się chciało.Moja siostra ma czarnulka-mieszankę ONka,niestety podszerstek już nie taki czarny,więc jak czarnego to tylko z krótkim włosem,może doga :D ;)[/QUOTE]

no mi przez mysl przeszedl jakis astowaty:p:razz: ale do tego musimy zmienic mieszkanie i wyrehabilitowac arine, kilka takich zerwanych wiezadel i pojde z torbami:evil_lol:

Posted

baaaaardzo bym chciala, tz tez ale narazie dopoki nie kupimy czegos swojego nie ma szans, z jednym psem jeszcze mozna wynajac mieszkanie ale z dwoma:shake: