Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziekuje, ehh ciezko o tym myslec ale zycie toczy sie dalej...

arina tymczasem chyba sie podziebila bidula, pojechalismy pobawic sie w sniegu i ciut posikuje, mam nadzieje ze jej szybko przejdzie.

Posted

chita napisał(a):
dziekuje, ehh ciezko o tym myslec ale zycie toczy sie dalej...

arina tymczasem chyba sie podziebila bidula, pojechalismy pobawic sie w sniegu i ciut posikuje, mam nadzieje ze jej szybko przejdzie.

Jak nie życie to srebrne wesele... Trzymajcie się ciepło. Na pewno szybko jej minie :-)

Posted

Pietruszkę? Tak samą? Birra by chyba zeszła na zawał na widok pietruszki;) Mam nadzieję, że mięsko dziewczynie smakowało :-) Biśka marketowych kurczaków nie tknie, za to arabskie jak najbardziej:diabloti: No, chyba, że była by bardzo głodna;)

Posted

hahah nie no samą to mogłabym sobie najwyżej pomachać...:diabloti: no wlasnie arabskie tknie i nie ma rewolucji żołądkowych wiec chyba nie tak chemiczne? jak tylko znajdziemy roznorodne mięska z roznych zrodel calkowicie przejdziemy na barfura;)

Posted

Właśnie mam wrażenie, że te arabskie są mniej chemiczne. Nie są takie idealne, nie świecą się jakby je ktoś nabłyszczaczem psiknął, i nie mają terminu przydatności do spożycia trzy miesiące.

Posted

UWAGA!

WSPÓLNY KANDYDAT DOGO I MIAU
PILNIE POTRZEBUJE WSPARCIA, BO PRZEGRA!!!

PSY W KLEMBOWIE GŁODUJĄ!
POŚWIĘĆ 2 MINUTY I ZAGŁOSUJ!!!

Uwaga zmiana: nowy punkt w reulaminie: żeby wziąć udział w ankiecie i żeby głos był ważny trzeba napisac min. 1 post na forum, najprościej w temacie poznajmy się:

7. piszesz na forum jeden zgodny z regulaminem KrakVet post np. w wątku "Poznajmy się" -> dział "Pomoc dla schronisk"

Instrukcja głosowania w Krakvecie:

1. wchodzisz na stronę http://www.krakvet.pl/forum
2. wciskasz link Rejestracja
3. wyskakuje opis, a Ty zaznaczasz: zgadzam się na te warunki.
4. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz rozwiązujesz krótkie zadanie i wciskasz"wyślij"
5. dostajesz na maila (często ląduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link
6. logujesz się na Forum Krakvetu http://www.krakvet.pl/forum wpisując nazwę użytkownika i hasło
7. piszesz na forum jeden zgodny z regulaminem KrakVet post np. w wątku "Poznajmy się" -> dział "Pomoc dla schronisk"
8. na forum wybierasz dział "Pomoc dla schronisk"
9. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - styczeń 2012”
10. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz Schronisko dla bezdomnych Zwierząt w Klembowie,i klikasz pod ankietą „wyślij”.

w nagrode za oddany glos beda zdjecia ariny...kiedys:eviltong:

Posted

bira napisał(a):
Mam i wszystkim się bardzo mój nabytek podoba :-)

no wlasnie moj tez, a juz szczegolnie arinie :D nie wspomne ze mi sie bardziej szary podobał:roll:

Posted

Birze też się szaliczek podoba, bo go dzisiaj do siebie zawlekła:mad: Nie wiem jak ona go zdjęła z szafki, ale jakoś się udało:mad: Zabrała sobie do koszyczka i sobie na nim pospała... usmrodziła go i zdziwiona była, że się wściekam...

• 2 weeks later...
Posted

wrociłam przed chwilą od weta...arina kulała od jakiegos tygodnia moze ciut dłuzej i dostała na to w ubieglą sobote jakies tabsy...ograniczylismu spacery itd itd no ale wczoraj na widok kijaszka nie wytrzymała...sunęła... i zaczęła utykać, do domu dotarła juz na trzech łapach...pojechalam rano do ortopedy, bo godzinie macania i oglądania są w 80% pewni ze to zerwane wiązadło krzyżowe:placz: umowilam sie na spotkanie z tutejszym profesorem, za tydzien w srode mamy rtg i konsulatacje z dwoma lekarzami, jesli to sie potwierdzi (a napewno tak) to czeka nas operacja:placz: dlaczego tej mojej zołzie musi sie to wszystko przydarzać:-(