chita Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 dziekuje, ehh ciezko o tym myslec ale zycie toczy sie dalej... arina tymczasem chyba sie podziebila bidula, pojechalismy pobawic sie w sniegu i ciut posikuje, mam nadzieje ze jej szybko przejdzie. Quote
bira Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 chita napisał(a):dziekuje, ehh ciezko o tym myslec ale zycie toczy sie dalej... arina tymczasem chyba sie podziebila bidula, pojechalismy pobawic sie w sniegu i ciut posikuje, mam nadzieje ze jej szybko przejdzie. Jak nie życie to srebrne wesele... Trzymajcie się ciepło. Na pewno szybko jej minie :-) Quote
chita Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 minie, wcina pietruszke;) i poszlam za Twoją radą i po mięcho poleciałam do marokańczykow;) Quote
bira Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Pietruszkę? Tak samą? Birra by chyba zeszła na zawał na widok pietruszki;) Mam nadzieję, że mięsko dziewczynie smakowało :-) Biśka marketowych kurczaków nie tknie, za to arabskie jak najbardziej:diabloti: No, chyba, że była by bardzo głodna;) Quote
chita Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 hahah nie no samą to mogłabym sobie najwyżej pomachać...:diabloti: no wlasnie arabskie tknie i nie ma rewolucji żołądkowych wiec chyba nie tak chemiczne? jak tylko znajdziemy roznorodne mięska z roznych zrodel calkowicie przejdziemy na barfura;) Quote
bira Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Właśnie mam wrażenie, że te arabskie są mniej chemiczne. Nie są takie idealne, nie świecą się jakby je ktoś nabłyszczaczem psiknął, i nie mają terminu przydatności do spożycia trzy miesiące. Quote
chita Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 UWAGA! WSPÓLNY KANDYDAT DOGO I MIAU PILNIE POTRZEBUJE WSPARCIA, BO PRZEGRA!!! PSY W KLEMBOWIE GŁODUJĄ! POŚWIĘĆ 2 MINUTY I ZAGŁOSUJ!!! Uwaga zmiana: nowy punkt w reulaminie: żeby wziąć udział w ankiecie i żeby głos był ważny trzeba napisac min. 1 post na forum, najprościej w temacie poznajmy się: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14611 7. piszesz na forum jeden zgodny z regulaminem KrakVet post np. w wątku "Poznajmy się" -> dział "Pomoc dla schronisk" Instrukcja głosowania w Krakvecie: 1. wchodzisz na stronę http://www.krakvet.pl/forum 2. wciskasz link Rejestracja 3. wyskakuje opis, a Ty zaznaczasz: zgadzam się na te warunki. 4. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz rozwiązujesz krótkie zadanie i wciskasz"wyślij" 5. dostajesz na maila (często ląduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link 6. logujesz się na Forum Krakvetu http://www.krakvet.pl/forum wpisując nazwę użytkownika i hasło 7. piszesz na forum jeden zgodny z regulaminem KrakVet post np. w wątku "Poznajmy się" -> dział "Pomoc dla schronisk" 8. na forum wybierasz dział "Pomoc dla schronisk" 9. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - styczeń 2012” 10. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz Schronisko dla bezdomnych Zwierząt w Klembowie,i klikasz pod ankietą „wyślij”. w nagrode za oddany glos beda zdjecia ariny...kiedys:eviltong: Quote
bira Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Sprawiedliwości nie ma na tym świecie:mad: Quote
bira Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Ale macie śliczną zimę :-) Arinka tradycyjnie z badylem :-) No, ale żółty szaliczek wymiata :-) Quote
chita Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 zima tylko w gorach na szczescie, na dole -odpukac- czysto i sucho:evil_lol: a szaliczek to masz chyba taki sam tylko szary, z bazarku:cool3: Quote
bira Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Mam i wszystkim się bardzo mój nabytek podoba :-) Quote
chita Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 bira napisał(a):Mam i wszystkim się bardzo mój nabytek podoba :-) no wlasnie moj tez, a juz szczegolnie arinie :D nie wspomne ze mi sie bardziej szary podobał:roll: Quote
bira Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Birze też się szaliczek podoba, bo go dzisiaj do siebie zawlekła:mad: Nie wiem jak ona go zdjęła z szafki, ale jakoś się udało:mad: Zabrała sobie do koszyczka i sobie na nim pospała... usmrodziła go i zdziwiona była, że się wściekam... Quote
chita Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 :evil_lol: wiec co dobre, nie ma jak szaliczek i grzaniec zimą:razz: Quote
agaga21 Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 https://lh3.googleusercontent.com/-cdXzIB1wx04/TxnlSddYEYI/AAAAAAAADvo/-uGSrunROcQ/s640/_DSC0478.JPG cudnie!!!!!!! :):):) Quote
agnieszka32 Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 https://lh3.googleusercontent.com/-cdXzIB1wx04/TxnlSddYEYI/AAAAAAAADvo/-uGSrunROcQ/s640/_DSC0478.JPG I to idealnie do karnacji pasuje :) Quote
jonQuilla Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 [FONT=Georgia]My z Ariną mamy takie same szaliki :loveu::loveu::loveu: ma dziewczyna dobry gust![/FONT] Quote
chita Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 wrociłam przed chwilą od weta...arina kulała od jakiegos tygodnia moze ciut dłuzej i dostała na to w ubieglą sobote jakies tabsy...ograniczylismu spacery itd itd no ale wczoraj na widok kijaszka nie wytrzymała...sunęła... i zaczęła utykać, do domu dotarła juz na trzech łapach...pojechalam rano do ortopedy, bo godzinie macania i oglądania są w 80% pewni ze to zerwane wiązadło krzyżowe:placz: umowilam sie na spotkanie z tutejszym profesorem, za tydzien w srode mamy rtg i konsulatacje z dwoma lekarzami, jesli to sie potwierdzi (a napewno tak) to czeka nas operacja:placz: dlaczego tej mojej zołzie musi sie to wszystko przydarzać:-( Quote
kkasiiiar Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 o matulko!!! Trzymajcie sie Kobietki dzielnie!! Quote
tatankas Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Biedna niunia.Trzymajcie się,musi być dobrze :) Quote
jonQuilla Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Trzymajcie się! Życzę dużo zdrowia Arince i mam nadzieję że szybko wyzdrowieje. Ehhh! Biedaczysko. Quote
Recommended Posts