agaga21 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 ichita napisał(a): od razu widać ze jej sie podoba:) :multi: jaka ona jest śliczna:loveu::loveu::loveu: btw to ona juz tak urosla:-o jasne, że jej się podoba :lol: i jeszcze raz pięknie dziękujemy:loveu::loveu: no urosła, urosła. body rozmiar 56, lena rozmiar 57:evil_lol: już kilka razy się do zdjęcia w tym bodziaku przymierzałyśmy ale zawsze coś się wydarzyło co nam to uniemożliwiło, albo się ulało albo się posr..ło tak, że wyszło górą:roll: ale chyba tak miało być, że zrobimy zdjęcia z pierwszymi uchwyconymi uśmiechami-tymi prawdziwymi :) Quote
chita Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 Lenka czekała na specjalną okazje i specjalnei wczesniej brudziłą:eviltong:a amelka skonczyla dwa tygodnie, i juz jest bardziej Amelką niż Maryją:razz::evil_lol: I belive I can fly....:diabloti: Quote
Alicja Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 bowska :roflt: https://lh3.googleusercontent.com/-qHi4ICb6kvg/Twm7JJTRxrI/AAAAAAAADrk/NDksrMkIPic/s576/DSCN0178.JPG Quote
agaga21 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 śliczniusia :) to już 2 tygodnie! ale ten czas leci!u nas dziś w nocy miną 2 miechy Quote
kkasiiiar Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 [quote name='agaga21']pozdrawiamy ciocię karolinę i pokazujemy się w prezenciku :) :) :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: gdzie mozna takie bodziaki kupic ???? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Boski bodziak amstaffowy- Lena urocza w nim!!!!!!!!:loveu: Niedługo ja wstawię fotę z bodziakiem prezentem Chity- będzie tez bez wątpienia naszym ulubionym!! Ale Bartuś musi troszku urosnąć;) I dobre pytanie- gdzie ty je wytrzasnęłaś!! Amelka pasowała by do Bartusia....gitary i te sprawy :siara: Zaraz zrobimy ci tu wątek bobasowy:cooldevi:...dawaj foty Ariny!! Quote
jonQuilla Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 [FONT=Georgia]to zdjęcie jest genialne :evil_lol: BATMAN POCZĄTEK! :) https://lh3.googleusercontent.com/-qHi4ICb6kvg/Twm7JJTRxrI/AAAAAAAADrk/NDksrMkIPic/s576/DSCN0178.JPG[/FONT] Quote
agaga21 Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 kkasiiiar napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: gdzie mozna takie bodziaki kupic ???? no właśnie! gdzie??? :D Quote
chita Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 [quote name='Alicja']bowska :roflt: https://lh3.googleusercontent.com/-qHi4ICb6kvg/Twm7JJTRxrI/AAAAAAAADrk/NDksrMkIPic/s576/DSCN0178.JPG nio:loveu: po cioci:eviltong: [quote name='agaga21']śliczniusia :) to już 2 tygodnie! ale ten czas leci!u nas dziś w nocy miną 2 miechy a dopiero co mnie nad ranem sms obudził.....;)a to juz 2 miechy... [quote name='Ania+Milva i Ulver']Boski bodziak amstaffowy- Lena urocza w nim!!!!!!!!:loveu: Niedługo ja wstawię fotę z bodziakiem prezentem Chity- będzie tez bez wątpienia naszym ulubionym!! Ale Bartuś musi troszku urosnąć;) I dobre pytanie- gdzie ty je wytrzasnęłaś!! Amelka pasowała by do Bartusia....gitary i te sprawy :siara: Zaraz zrobimy ci tu wątek bobasowy:cooldevi:...dawaj foty Ariny!! a bo ja liczyłam ze Bartuś sie długi po tacie urodzi a te bodziaki jakieś duze wypadają:) Amelka tez dostała ino nie psiowy:razz: ja tez mam plan ją poznać z Twoim Bartkiem, jako ciocia musze dopilnowac zeby sie zadawała z porządnymi ludzmi:eviltong: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]to zdjęcie jest genialne :evil_lol: BATMAN POCZĄTEK! :) https://lh3.googleusercontent.com/-qHi4ICb6kvg/Twm7JJTRxrI/AAAAAAAADrk/NDksrMkIPic/s576/DSCN0178.JPG[/FONT] :roflt::roflt:zabiłas mnie, na to nie wpadlam, mi sie bardziej kojarzyl z dzieciecą wersją obcego:diabloti: [quote name='kkasiiiar']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: gdzie mozna takie bodziaki kupic ???? [quote name='agaga21']no właśnie! gdzie??? :D nie powiem, nie powiem, nie powiem:Cool!: no dobra powiem:roll: w necie znalazlam takich, co to robia nadruki na koszulki (i bodziaki) z bodziakiem Lenki nie bylo problemu bo wzór dość powszechny trza bylo tylko napis wkleic, natomiast Bartek miał dostać owczarka a ze projekt dostarczyc musialam sama to dostało mu sie takie cos:evil_lol: (Aniu, Ulver wypisz wymaluj, co nie:diabloti:) :eviltong: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Ulver wypisz, wymaluj:diabloti: Masz talent:evil_lol: Quote
bira Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 śliczne dziewcznki :-) Agaga, jak młoda się już pięknie uśmiecha :-) Quote
jonQuilla Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='chita'] :roflt::roflt:zabiłas mnie, na to nie wpadlam, mi sie bardziej kojarzyl z dzieciecą wersją obcego:diabloti: [FONT=Georgia]obcy, batman ... cholera, oby tylko nie siadły mu te wszystkie porównania na psychikę :evil_lol: ukaradam sobie tego nadruka bom siem zakochała! :eviltong:[/FONT] Quote
chita Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 (edited) ukradaj ukradaj, tez jesteś fanką krotkowlosych owczarkow szwajcarskich?:cool3::evil_lol: mam troche monotematycznych zdjec;) Edited January 11, 2012 by chita Quote
tatankas Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Arinka jak zwykle piękna,otoczenie również,zdjęcia super,ale najbardziej mi brakuje też błękitnego nieba :) Quote
chita Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 [quote name='tatankas']Arinka jak zwykle piękna,otoczenie również,zdjęcia super,ale najbardziej mi brakuje też błękitnego nieba :) u nas błekitnie, przynajmniej do wczoraj:) pozniej wrzuce wiecej:diabloti: Quote
tatankas Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 A u nas szarówa wydaje się od wieczności.Do tego wciąż pada lub mży.Masakra po prostu,aż się zdjęć nie chce robić,ciemno jak w d.... już od 16.00 Quote
chita Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 (edited) [quote name='tatankas']A u nas szarówa wydaje się od wieczności.Do tego wciąż pada lub mży.Masakra po prostu,aż się zdjęć nie chce robić,ciemno jak w d.... już od 16.00 to mnie wlasnie w swieta hmm zdziwilo...tu ciemno jest po 17, dzien masakrycznie krotki, nie wiem po co ta cala zmiana czasu, w przeszlosci to moze mialo sens, obecnie mamy chyba tylko wyzsze rachunki za prad;) btw jesli ktos jeszcze nie glosowal moze zechce oddac glos na Klembow, psiaki glodują... http://www.dogomania.pl/threads/220736-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-stycze%C5%84?p=18370618#post18370618 Edited January 11, 2012 by chita Quote
kkasiiiar Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 https://lh6.googleusercontent.com/-nRboDp74rE8/Tw2Ny4qpXDI/AAAAAAAADtM/hgfFB6rM1RY/s640/_DSC0277.NEF.jpg Pieknia!!:loveu: Quote
agaga21 Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 (edited) czekam na to "więcej"' :) na tych zdjęciach aż widać jak czyste tam jest powietrze. edit: [quote name='chita']btw jesli ktos jeszcze nie glosowal moze zechce oddac glos na Klembow, psiaki glodują... http://www.dogomania.pl/threads/220736-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-stycze%C5%84?p=18370618#post18370618 kurcze, ciotka ja na szydłowiec zagłosowałam. w klembowie też aż tak źle? :(:( Edited January 11, 2012 by agaga21 Quote
fonia123 Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 kurna, ciotka, nie za dobrze Ci tam? tylko się rozeźliłam - nie dość, że macie takie piękne plenery, to jeszcze do tego słońce Wam świeci :angryy: i gdzie tu sprawiedliwość? :evil_lol: Quote
zaba14 Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Jak pięknie tam u was :P muszę się wybrać chyba na wakacje do was hihi :P :P Zmiana czasu według mnie jest totalnie bez sensu :/ :/ Quote
tatankas Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='chita']to mnie wlasnie w swieta hmm zdziwilo...tu ciemno jest po 17, dzien masakrycznie krotki, nie wiem po co ta cala zmiana czasu, w przeszlosci to moze mialo sens, obecnie mamy chyba tylko wyzsze rachunki za prad;) btw jesli ktos jeszcze nie glosowal moze zechce oddac glos na Klembow, psiaki glodują... http://www.dogomania.pl/threads/220736-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-stycze%C5%84?p=18370618#post18370618 Proszę bardzo-zagłosowane na Klembow ;) Quote
Alicja Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 kurcze te widoki ....:loveu: takze polecam Klembów Quote
Recommended Posts