Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

i

chita napisał(a):

od razu widać ze jej sie podoba:) :multi: jaka ona jest śliczna:loveu::loveu::loveu:

btw to ona juz tak urosla:-o

jasne, że jej się podoba :lol: i jeszcze raz pięknie dziękujemy:loveu::loveu:
no urosła, urosła. body rozmiar 56, lena rozmiar 57:evil_lol:
już kilka razy się do zdjęcia w tym bodziaku przymierzałyśmy ale zawsze coś się wydarzyło co nam to uniemożliwiło, albo się ulało albo się posr..ło tak, że wyszło górą:roll: ale chyba tak miało być, że zrobimy zdjęcia z pierwszymi uchwyconymi uśmiechami-tymi prawdziwymi :)

Posted

Lenka czekała na specjalną okazje i specjalnei wczesniej brudziłą:eviltong:a amelka skonczyla dwa tygodnie, i juz jest bardziej Amelką niż Maryją:razz::evil_lol:

I belive I can fly....:diabloti:

Posted

[quote name='agaga21']pozdrawiamy ciocię karolinę i pokazujemy się w prezenciku :) :)

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: gdzie mozna takie bodziaki kupic ????

Posted

Boski bodziak amstaffowy- Lena urocza w nim!!!!!!!!:loveu:
Niedługo ja wstawię fotę z bodziakiem prezentem Chity- będzie tez bez wątpienia naszym ulubionym!! Ale Bartuś musi troszku urosnąć;)

I dobre pytanie- gdzie ty je wytrzasnęłaś!!

Amelka pasowała by do Bartusia....gitary i te sprawy :siara:

Zaraz zrobimy ci tu wątek bobasowy:cooldevi:...dawaj foty Ariny!!

Posted

[quote name='Alicja']bowska :roflt:
https://lh3.googleusercontent.com/-qHi4ICb6kvg/Twm7JJTRxrI/AAAAAAAADrk/NDksrMkIPic/s576/DSCN0178.JPG

nio:loveu: po cioci:eviltong:

[quote name='agaga21']śliczniusia :) to już 2 tygodnie! ale ten czas leci!u nas dziś w nocy miną 2 miechy

a dopiero co mnie nad ranem sms obudził.....;)a to juz 2 miechy...

[quote name='Ania+Milva i Ulver']Boski bodziak amstaffowy- Lena urocza w nim!!!!!!!!:loveu:
Niedługo ja wstawię fotę z bodziakiem prezentem Chity- będzie tez bez wątpienia naszym ulubionym!! Ale Bartuś musi troszku urosnąć;)

I dobre pytanie- gdzie ty je wytrzasnęłaś!!

Amelka pasowała by do Bartusia....gitary i te sprawy :siara:

Zaraz zrobimy ci tu wątek bobasowy:cooldevi:...dawaj foty Ariny!!

a bo ja liczyłam ze Bartuś sie długi po tacie urodzi a te bodziaki jakieś duze wypadają:) Amelka tez dostała ino nie psiowy:razz: ja tez mam plan ją poznać z Twoim Bartkiem, jako ciocia musze dopilnowac zeby sie zadawała z porządnymi ludzmi:eviltong:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]to zdjęcie jest genialne :evil_lol: BATMAN POCZĄTEK! :)
https://lh3.googleusercontent.com/-qHi4ICb6kvg/Twm7JJTRxrI/AAAAAAAADrk/NDksrMkIPic/s576/DSCN0178.JPG
[/FONT]

:roflt::roflt:zabiłas mnie, na to nie wpadlam, mi sie bardziej kojarzyl z dzieciecą wersją obcego:diabloti:

[quote name='kkasiiiar']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: gdzie mozna takie bodziaki kupic ????
[quote name='agaga21']no właśnie! gdzie??? :D

nie powiem, nie powiem, nie powiem:Cool!:

no dobra powiem:roll: w necie znalazlam takich, co to robia nadruki na koszulki (i bodziaki) z bodziakiem Lenki nie bylo problemu bo wzór dość powszechny trza bylo tylko napis wkleic, natomiast Bartek miał dostać owczarka a ze projekt dostarczyc musialam sama to dostało mu sie takie cos:evil_lol: (Aniu, Ulver wypisz wymaluj, co nie:diabloti:)

:eviltong:

Posted

[quote name='chita']
:roflt::roflt:zabiłas mnie, na to nie wpadlam, mi sie bardziej kojarzyl z dzieciecą wersją obcego:diabloti:

[FONT=Georgia]obcy, batman ... cholera, oby tylko nie siadły mu te wszystkie porównania na psychikę :evil_lol:

ukaradam sobie tego nadruka bom siem zakochała! :eviltong:
[/FONT]

Posted (edited)

ukradaj ukradaj, tez jesteś fanką krotkowlosych owczarkow szwajcarskich?:cool3::evil_lol:

mam troche monotematycznych zdjec;)

Edited by chita
Posted

[quote name='tatankas']Arinka jak zwykle piękna,otoczenie również,zdjęcia super,ale najbardziej mi brakuje też błękitnego nieba :)

u nas błekitnie, przynajmniej do wczoraj:)

pozniej wrzuce wiecej:diabloti:

Posted

A u nas szarówa wydaje się od wieczności.Do tego wciąż pada lub mży.Masakra po prostu,aż się zdjęć nie chce robić,ciemno jak w d.... już od 16.00

Posted (edited)

[quote name='tatankas']A u nas szarówa wydaje się od wieczności.Do tego wciąż pada lub mży.Masakra po prostu,aż się zdjęć nie chce robić,ciemno jak w d.... już od 16.00

to mnie wlasnie w swieta hmm zdziwilo...tu ciemno jest po 17, dzien masakrycznie krotki, nie wiem po co ta cala zmiana czasu, w przeszlosci to moze mialo sens, obecnie mamy chyba tylko wyzsze rachunki za prad;)

btw

jesli ktos jeszcze nie glosowal moze zechce oddac glos na Klembow, psiaki glodują...
http://www.dogomania.pl/threads/220736-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-stycze%C5%84?p=18370618#post18370618

Edited by chita
Posted (edited)

czekam na to "więcej"' :)
na tych zdjęciach aż widać jak czyste tam jest powietrze.

edit:
[quote name='chita']btw

jesli ktos jeszcze nie glosowal moze zechce oddac glos na Klembow, psiaki glodują...
http://www.dogomania.pl/threads/220736-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-stycze%C5%84?p=18370618#post18370618

kurcze, ciotka ja na szydłowiec zagłosowałam. w klembowie też aż tak źle? :(:(

Edited by agaga21
Posted

kurna, ciotka, nie za dobrze Ci tam?
tylko się rozeźliłam - nie dość, że macie takie piękne plenery, to jeszcze do tego słońce Wam świeci :angryy: i gdzie tu sprawiedliwość? :evil_lol:

Posted

[quote name='chita']to mnie wlasnie w swieta hmm zdziwilo...tu ciemno jest po 17, dzien masakrycznie krotki, nie wiem po co ta cala zmiana czasu, w przeszlosci to moze mialo sens, obecnie mamy chyba tylko wyzsze rachunki za prad;)

btw

Proszę bardzo-zagłosowane na Klembow ;)