Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

unikatowydiament napisał(a):
Gratulacje bratanicy,a Amelia to bardzo piękne imię :)

Piękne, piękne, tylko Amelki to diabełki ;-) Moja bratanica też Amelka :-)

Posted

chita napisał(a):
ooo:) my sie jutro widzimy:cool3:

kabelka nimam ale cos pomysle, a niunia ma na imie Amelka (chociaz powinna byc Maryja bo ma ryja i ciagle sie drze:evil_lol:),ale jest cuuuuuuudna, tylko niestety jeszcze w szpitalu bo miala bialko w moczu ale juz chyba jutro pojedzie do domku:)

unikatowydiament napisał(a):
Gratulacje bratanicy,a Amelia to bardzo piękne imię :)

bira napisał(a):
Piękne, piękne, tylko Amelki to diabełki ;-) Moja bratanica też Amelka :-)

Niestety Amelka to moja najmłodsza córcia,imię może piękne,też mi się bardzo podobało,teraz by bardziej pasowało właśnie Diablica,Wścieklizna i.t.p....

Posted

[quote name='agaga21']o jezu!!!!!!!!!!
ty wyrodna ciotko! :D

jaka tam wyrodna, jedyna szczera w rodzinie:eviltong:

[quote name='unikatowydiament']Gratulacje bratanicy,a Amelia to bardzo piękne imię :)

[quote name='bira']Piękne, piękne, tylko Amelki to diabełki ;-) Moja bratanica też Amelka :-)

[quote name='toska_latte']No to gratuluje oficjalna "cioteczko" ;) :loveu:

dzieki! mala jest naprawdę fajna:)

[quote name='agnieszka32']Chita, jesteś moją pokrewną duszą :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='tatankas']Niestety Amelka to moja najmłodsza córcia,imię może piękne,też mi się bardzo podobało,teraz by bardziej pasowało właśnie Diablica,Wścieklizna i.t.p....

moze byc z niej Diablica,niech sie rodzice martwia, ja jestem tylko ciocią i zamierzam rozpieszczac do bólu:eviltong::evil_lol:

[quote name='kkasiiiar']Arinko w Nowym Roku życzymy Ci duzo zdrówka, piłek, fajnych kompanów do zabawy, super spacerów i dużo dużo smakołyczkow :)- Sonia, Mocca, Grafit i Kasia :)

dziekujemu!!! Wam Kochani tez zyczymy wszystkiego najlepszego, udanych adopcji psiakow z dt i zdrowka dla wszystkich!!!:loveu:

Posted

ooo rany, jaki z niego przystkojniak:loveu::loveu::loveu: chyba go poznam z moja bratanica:cool3:
Wam tez wszystkiego najjjjjlepszego w Nowym Roku;)

Posted

no to zanim sie ogarne i powrzucam foty ariny to zobaczcie moja pierwsza i jedyną bratanice-Amelke vel MaRyje:loveu::loveu: foty niestety z telefonu....

w drugiej dobie zycia:loveu:

a tu juz prawie tygodniowa:cool3:

:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='agaga21']
a brat całkiem całkiem...:cool3::evil_lol:

[quote name='agnieszka32']

To fakt... :cool3::diabloti::diabloti:

:roflt:no chyba ze po siostrze:p:eviltong:

a mala jest cuudna (jak nie ryczy):loveu::evil_lol:

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']Ale usmiechnieta dziewczynka!! Z tym płakaniem, to chyba cos sobie wymysliłaś;)

bo to urodzona aktorka, i do tego popada w skrajnosci, albo sie smieje albo ryczy:evil_lol: ale i tak ciocia kocha:loveu:

[quote name='agaga21']https://lh5.googleusercontent.com/-b5o7ZuRdGbM/TwSxkxiF0PI/AAAAAAAADnY/T69EIsivi0g/s640/DSCN0145.JPG
nie uważasz karolina, że dziewczyny powinny się zakumplować?
https://lh3.googleusercontent.com/-PmCLZ3u3TcY/TvM0orbl6II/AAAAAAAADU8/ZbmRvXo9A3g/s720/IMG_2823.JPG
:diabloti::diabloti:

[quote name='YxNinaxY']Na pewno by się świetnie dogadały:diabloti::evil_lol:

lobuziary:mad:

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
Matko, jakie tereny spacerowe. :O

gdzie??:evil_lol:
witam na watku:)

agaga21 napisał(a):
a właśnie, gdzie zdjęcia arinki?

siedzom w komputrze i sie wstydzom wyjsc na watek:eviltong: