Kora- Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 http://lh4.ggpht.com/_Ui25XKvN_1M/S7o1OyaCIvI/AAAAAAAAAho/617TDYx8nqg/s512/IMG_0037.JPG - Ale macie cudne tereny :loveu: A Arina jest prześliczna! Quote
chita Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 [quote name='agaga21'] hahaha! brzusio aż się rozlewa!:evil_lol: cellulitis:evil_lol: [quote name='Ania+Milva i Ulver']hahaha ale foty:) [quote name='fioneczka'] trzeba z nią do ortodonty iść bo jakoś jej dziwnie ząbki wylatają :roflt: matko jedyna co ja za psa mam, gruba z krzywymi zebami zalamac sie mozna.....:diabloti: [quote name='Kora-']http://lh4.ggpht.com/_Ui25XKvN_1M/S7o1OyaCIvI/AAAAAAAAAho/617TDYx8nqg/s512/IMG_0037.JPG - Ale macie cudne tereny :loveu: A Arina jest prześliczna! o dziekujemy jedyna co sie wad nie dopatrzyla dzis w Arince:evil_lol::loveu::loveu::loveu: Quote
chita Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Soema napisał(a):Niczym u ginekologa :shock: albo na kozetce....:diabloti:omawiajac frustracje:eviltong: Pin napisał(a):Cudowny z niej pies : D dzieki:loveu: nie wiem czego sie tamte czepiaja:eviltong::evil_lol: Quote
Paula03 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Hehe fajnie zdjęcia, musiałyście się nieźle wygłupiać! hahaha Quote
chita Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 fioneczka napisał(a):dawaj fotasy :eviltong: litosci:evil_lol: a Mona juz ma nowe?:mad::mad::mad: Quote
agaga21 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 nie ma litości:diabloti: chcemy wiecej arinki:multi: Quote
fioneczka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 chita napisał(a):litosci:evil_lol: a Mona juz ma nowe?:mad::mad::mad: pewnie że ma ślepa jesteś ciotka :eviltong: ;) nie znam słowa litość :diabloti: Quote
chita Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 mam zdjecia...... i jest ich tyle ze Wam bokiem wyjda i bedziecie blagac o litosc :diabloti: Quote
chita Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
chita Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 jezyczek dla bezlitosnych ciotek:eviltong: Quote
chita Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 ...............................................................:roll: Quote
fioneczka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 łoooooooooooo ale foty !!!!!!!!!!!! Arinka to ma superaste miejsce na zabawę ... też bym chciała możesz mnie adoptować ;) ? Quote
Paula03 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Ja wymiękłam :p Ale dlatego, że macie tam strasznie zielono i ładna pogoda jest! A zdjęć nigdy mało! Arinkę ogląda się z przyjemnością :loveu: :loveu: Quote
Soema Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Chita jesteś bezwstydnie bezczelna.. mogłabyś inne tło wybrać?!:mad: ma chrześnic - boska ! :loveu: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 życie jest jednak niesprawiedliwe....:( gdybym wiedziała, że to się tak skończy to bym się tam do was zamiast arinki wyadoptowała...wiem ,że byscie mnie kcieli:diabloti: a teraz tylko pozostało foty oglądać....:shake: Quote
agaga21 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 http://lh4.ggpht.com/_Ui25XKvN_1M/S79l_X0DIJI/AAAAAAAAAqs/FLaN0ba2oX4/s512/IMG_0101.JPG to mi się najbardziej podoba :) piękne chmury, piękne góry, piękna zielenina i piękna arina aż mi sie zrymowało od tego piękna!:crazyeye::evil_lol::evil_lol: Quote
chita Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 [quote name='fioneczka']łoooooooooooo ale foty !!!!!!!!!!!! Arinka to ma superaste miejsce na zabawę ... też bym chciała możesz mnie adoptować ;) ? jasne ze moge:loveu:do kojca?:diabloti: [quote name='Paula03']A zdjęć nigdy mało! terminatory:evil_lol: wypluj te slowa:eviltong: [quote name='Soema']Chita jesteś bezwstydnie bezczelna.. mogłabyś inne tło wybrać?!:mad: ma chrześnic - boska ! :loveu: ale to nasza ulubiona łączka..... byla:-( jak ja mam jej to powiedziec ze juz tam nie pojdziemy bo ciocia Soema ma skret kiszek:diabloti: [quote name='Ania+Milva i Ulver']życie jest jednak niesprawiedliwe....:( gdybym wiedziała, że to się tak skończy to bym się tam do was zamiast arinki wyadoptowała...wiem ,że byscie mnie kcieli:diabloti: a teraz tylko pozostało foty oglądać....:shake: pewnie ze bym cie kcieli:diabloti:z fioneczka do kojca pojdziesz:diabloti: na poadopcyjna czekamy:roll: [quote name='agaga21'] piękne chmury, piękne góry, piękna zielenina i piękna arina aż mi sie zrymowało od tego piękna!:crazyeye::evil_lol::evil_lol: czyli na dzis koniec fot.......:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
fioneczka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 chita napisał(a):jasne ze moge:loveu:do kojca?:diabloti: zołza :eviltong: sobie inny obiekt adoptujący znajdę :evil_lol: Quote
Recommended Posts