chita Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 Alicja napisał(a):Arinko :loveu:...kolejnych lat z twoimi człowiekami :cool2: mi też zamula agaga21 napisał(a):mi tak muli od dłuższego czasu internet a dogo to już tragicznie! WIELU WSPÓLNYCH, SZCZĘŚLIWYCH LAT WAM ŻYCZYMY:loveu::loveu::loveu: a swoją drogą to myślałam, że masz arinkę krócej niż my etnę! bira napisał(a):To macie co świętować :-) Życzę kolejnych szczęśliwych lat :-) dzieki, dzieki, dzieki!!! ponad dwa lata temu nie bylo sily ktora w takiej temperaturze wyciągnęłaby mnie na dwór, teraz latam po kilka razy dziennie :evil_lol: Quote
tatankas Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 U mnie tez minęły 2 lata z rudą 11 listopada,więc niewiele dłużej.A wydaje się,jakby zawsze była z nami :) Quote
toska_latte Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Co prawda spoznione, ale ;) Wsio najlepszego dla Ariniastej :loveu: I buziaki w czubek nosa :) PS. Eniszoniajstej 17 stuknelo 1,5 roku :) Quote
chita Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 tatankas napisał(a):U mnie tez minęły 2 lata z rudą 11 listopada,więc niewiele dłużej.A wydaje się,jakby zawsze była z nami :) 11listopada....to juz wiadomo skąd te rozboje w stolycy były:eviltong::diabloti: toska_latte napisał(a):Co prawda spoznione, ale ;) Wsio najlepszego dla Ariniastej :loveu: I buziaki w czubek nosa :) PS. Eniszoniajstej 17 stuknelo 1,5 roku :) no to ja Wam dziołszki tez gratuluje:loveu: i ciesze sie ze nie ja jedna takie rzeczy odliczam:evil_lol: (dzis arina jest 733dni poza schronem:eviltong:) Quote
toska_latte Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 chita napisał(a):no to ja Wam dziołszki tez gratuluje:loveu: i ciesze sie ze nie ja jedna takie rzeczy odliczam:evil_lol: (dzis arina jest 733dni poza schronem:eviltong:) A dziekujemy :loveu: Nie, nie Ty jedna odliczasz (choc moze w dniach tak :evil_lol:), ale z laciatym to bede miec problem, bo nie wiem czy liczyc od momentu, w ktorym do nas trafil, czy od momentu, w ktorym dt stal sie ds ;) Quote
chita Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 no oczywiscie od dnia w ktorym trafil, bo ja juz od wtedy wiedzialam ze zostanie:eviltong: a te dni to se teraz wyliczylam, jeszcze mi tak na leb nie padlo:eviltong: choc to pewnie tylko kwestia czasu... Quote
toska_latte Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 chita napisał(a):no oczywiscie od dnia w ktorym trafil, bo ja juz od wtedy wiedzialam ze zostanie:eviltong: a te dni to se teraz wyliczylam, jeszcze mi tak na leb nie padlo:eviltong: choc to pewnie tylko kwestia czasu... Juz Ci pisalam, ze wiesz w takim razie (a raczej wiedzialas) wiecej niz ja:eviltong: A z tymi dniami, to wjechalas mi troche na ambicje, bede teraz musiala tez sprawdzic :evil_lol: Quote
tatankas Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 [quote name='chita']11listopada....to juz wiadomo skąd te rozboje w stolycy były:eviltong::diabloti: no to ja Wam dziołszki tez gratuluje:loveu: i ciesze sie ze nie ja jedna takie rzeczy odliczam:evil_lol: (dzis arina jest 733dni poza schronem:eviltong:) Pamiętna data,bo to jedyny dzień,kiedy mogłam się wybrać po nią,mąż miał wolne wtedy,a ja sama bym się w podróż nie wybrała z trójką dzieci,w tym z jedną z chorobą lokomocyjną.3 listopada odeszła staruszka moja i chciałam jak najszybciej zapełnić tą pustkę przez nią pozostawioną,bo myślałam,że zwariuję,a że 13 listopada mam urodzinki,to mąż nie mógł się sprzeciwić,to taki prezent dla mnie był,a tu na urodzinkach moich-od dwóch dni z nami: maleńka co :) Quote
chita Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 [quote name='tatankas'] maleńka co :) malenka i cudna:loveu: a Wy jakie laski:cool3: [quote name='unikatowydiament']witamy się popołudniowo:) hej:) kochani!! prosze.... Głosujcie proszę na Rachów- wspolny kandydat dogo: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopi...&view=viewpoll Wystarczy się zarejestrować na forum i oddać głos! Wasz jeden głos może oznaczać przetrwanie zimy dla 150 psów! głosowanie jest do dzisiaj, rachow idzie łeb w łeb, kazdy głos na wage złota !!! Quote
agaga21 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 [quote name='chita'] kochani!! prosze.... Głosujcie proszę na Rachów- wspolny kandydat dogo: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopi...&view=viewpoll Wystarczy się zarejestrować na forum i oddać głos! Wasz jeden głos może oznaczać przetrwanie zimy dla 150 psów! głosowanie jest do dzisiaj, rachow idzie łeb w łeb, kazdy głos na wage złota !!! jak zwykle zagłosowałam ale nie na moje nerwy by śledzić to do końca... Quote
chita Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 tatankas napisał(a):Czasami zdjęcie wyjdzie ;) taa czasami, jakos na wszystkich wygladasz tak samo;) no ale ladnemu we wszystkim ladnie;) agaga21 napisał(a):jak zwykle zagłosowałam ale nie na moje nerwy by śledzić to do końca... na moje w zasadzie tez nie...:shake: Quote
Alicja Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 [quote name='chita'] kochani!! prosze.... Głosujcie proszę na Rachów- wspolny kandydat dogo: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopi...&view=viewpoll Wystarczy się zarejestrować na forum i oddać głos! Wasz jeden głos może oznaczać przetrwanie zimy dla 150 psów! głosowanie jest do dzisiaj, rachow idzie łeb w łeb, kazdy głos na wage złota !!! po akcji ze Szczecinkiem straciłam całkiem zapał do głosowań , tak więc wchodzę zaraz w pierwszych dniach zagłosować a potem już nie zaglądam ... dziś znów zajrzałam i nerwówka ....1554/1514 Quote
tatankas Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Alicja napisał(a):po akcji ze Szczecinkiem straciłam całkiem zapał do głosowań , tak więc wchodzę zaraz w pierwszych dniach zagłosować a potem już nie zaglądam ... dziś znów zajrzałam i nerwówka ....1554/1514 A mi wychodzi,że Rachów wygrał,więc jest się z czego cieszyć :) Quote
chita Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 brak slow....sami zobaczcie.... http://www.dogomania.pl/threads/218823-Staruszek-bez-sier%C5%9Bci-z-ogromnym-guzem-szkielet-CZY-S%C4%84-GRANICE-OKRUCIE%C5%83STWA! Quote
Izabela124. Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 https://lh3.googleusercontent.com/-RF8yUNJVsUI/Ts68F8RplvI/AAAAAAAADgg/eoplreMEnVI/s640/_DSC9795.JPG to zdjęcie mi się podoba :) Quote
bira Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Widziałam go... nie wiem skąd w ludziach tyle okrucieństwa... Nie wiem czy to się kiedyś skończy... Quote
chita Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='Izabela124.']https://lh3.googleusercontent.com/-RF8yUNJVsUI/Ts68F8RplvI/AAAAAAAADgg/eoplreMEnVI/s640/_DSC9795.JPG to zdjęcie mi się podoba :) dzieki:) mi tez sie nawet podoba, nawet je sobie wykadrowalam lepiej:evil_lol: [quote name='bira']Widziałam go... nie wiem skąd w ludziach tyle okrucieństwa... Nie wiem czy to się kiedyś skończy... obawiam sie ze nie:shake: u nas od dwoch dni chłodno ale poczatek tygodnia byl piekny;) spacerowalismy z Santo i nie wiem czemu klęczy, moze sie jej oswiadczał?:diabloti: Quote
Alicja Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Oberka tańczą :hmmmm: https://lh4.googleusercontent.com/-AAzD0PKNRm4/Ts6-TTI87fI/AAAAAAAADiA/buvCYH2_VZI/s640/_DSC9819.JPG Quote
Recommended Posts