Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicja napisał(a):
Arinko :loveu:...kolejnych lat z twoimi człowiekami :cool2:

mi też zamula

agaga21 napisał(a):
mi tak muli od dłuższego czasu internet a dogo to już tragicznie!

WIELU WSPÓLNYCH, SZCZĘŚLIWYCH LAT WAM ŻYCZYMY:loveu::loveu::loveu:
a swoją drogą to myślałam, że masz arinkę krócej niż my etnę!

bira napisał(a):
To macie co świętować :-)
Życzę kolejnych szczęśliwych lat :-)

dzieki, dzieki, dzieki!!!

ponad dwa lata temu nie bylo sily ktora w takiej temperaturze wyciągnęłaby mnie na dwór, teraz latam po kilka razy dziennie :evil_lol:

Posted

tatankas napisał(a):
U mnie tez minęły 2 lata z rudą 11 listopada,więc niewiele dłużej.A wydaje się,jakby zawsze była z nami :)

11listopada....to juz wiadomo skąd te rozboje w stolycy były:eviltong::diabloti:

toska_latte napisał(a):
Co prawda spoznione, ale ;) Wsio najlepszego dla Ariniastej :loveu: I buziaki w czubek nosa :)

PS. Eniszoniajstej 17 stuknelo 1,5 roku :)

no to ja Wam dziołszki tez gratuluje:loveu: i ciesze sie ze nie ja jedna takie rzeczy odliczam:evil_lol: (dzis arina jest 733dni poza schronem:eviltong:)

Posted

chita napisał(a):
no to ja Wam dziołszki tez gratuluje:loveu: i ciesze sie ze nie ja jedna takie rzeczy odliczam:evil_lol: (dzis arina jest 733dni poza schronem:eviltong:)

A dziekujemy :loveu: Nie, nie Ty jedna odliczasz (choc moze w dniach tak :evil_lol:), ale z laciatym to bede miec problem, bo nie wiem czy liczyc od momentu, w ktorym do nas trafil, czy od momentu, w ktorym dt stal sie ds ;)

Posted

no oczywiscie od dnia w ktorym trafil, bo ja juz od wtedy wiedzialam ze zostanie:eviltong:

a te dni to se teraz wyliczylam, jeszcze mi tak na leb nie padlo:eviltong: choc to pewnie tylko kwestia czasu...

Posted

chita napisał(a):
no oczywiscie od dnia w ktorym trafil, bo ja juz od wtedy wiedzialam ze zostanie:eviltong:

a te dni to se teraz wyliczylam, jeszcze mi tak na leb nie padlo:eviltong: choc to pewnie tylko kwestia czasu...

Juz Ci pisalam, ze wiesz w takim razie (a raczej wiedzialas) wiecej niz ja:eviltong: A z tymi dniami, to wjechalas mi troche na ambicje, bede teraz musiala tez sprawdzic :evil_lol:

Posted

[quote name='chita']11listopada....to juz wiadomo skąd te rozboje w stolycy były:eviltong::diabloti:

Pamiętna data,bo to jedyny dzień,kiedy mogłam się wybrać po nią,mąż miał wolne wtedy,a ja sama bym się w podróż nie wybrała z trójką dzieci,w tym z jedną z chorobą lokomocyjną.3 listopada odeszła staruszka moja i chciałam jak najszybciej zapełnić tą pustkę przez nią pozostawioną,bo myślałam,że zwariuję,a że 13 listopada mam urodzinki,to mąż nie mógł się sprzeciwić,to taki prezent dla mnie był,a tu na urodzinkach moich-od dwóch dni z nami:

maleńka co :)

Posted

[quote name='tatankas']

maleńka co :)

malenka i cudna:loveu: a Wy jakie laski:cool3:

[quote name='unikatowydiament']witamy się popołudniowo:)

hej:)

kochani!! prosze....

Głosujcie proszę na Rachów- wspolny kandydat dogo: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopi...&view=viewpoll
Wystarczy się zarejestrować na forum i oddać głos! Wasz jeden głos może oznaczać przetrwanie zimy dla 150 psów!
głosowanie jest do dzisiaj, rachow idzie łeb w łeb, kazdy głos na wage złota !!!

Posted

[quote name='chita']
kochani!! prosze....

Głosujcie proszę na Rachów- wspolny kandydat dogo: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopi...&view=viewpoll
Wystarczy się zarejestrować na forum i oddać głos! Wasz jeden głos może oznaczać przetrwanie zimy dla 150 psów!
głosowanie jest do dzisiaj, rachow idzie łeb w łeb, kazdy głos na wage złota !!!

jak zwykle zagłosowałam ale nie na moje nerwy by śledzić to do końca...

Posted

tatankas napisał(a):
Czasami zdjęcie wyjdzie ;)

taa czasami, jakos na wszystkich wygladasz tak samo;) no ale ladnemu we wszystkim ladnie;)

agaga21 napisał(a):
jak zwykle zagłosowałam ale nie na moje nerwy by śledzić to do końca...

na moje w zasadzie tez nie...:shake:

Posted

[quote name='chita']

kochani!! prosze....

po akcji ze Szczecinkiem straciłam całkiem zapał do głosowań , tak więc wchodzę zaraz w pierwszych dniach zagłosować a potem już nie zaglądam ...
dziś znów zajrzałam i nerwówka ....1554/1514

Posted

Alicja napisał(a):
po akcji ze Szczecinkiem straciłam całkiem zapał do głosowań , tak więc wchodzę zaraz w pierwszych dniach zagłosować a potem już nie zaglądam ...
dziś znów zajrzałam i nerwówka ....1554/1514

A mi wychodzi,że Rachów wygrał,więc jest się z czego cieszyć :)

Posted

[quote name='Izabela124.']https://lh3.googleusercontent.com/-RF8yUNJVsUI/Ts68F8RplvI/AAAAAAAADgg/eoplreMEnVI/s640/_DSC9795.JPG to zdjęcie mi się podoba :)

dzieki:) mi tez sie nawet podoba, nawet je sobie wykadrowalam lepiej:evil_lol:

[quote name='bira']Widziałam go... nie wiem skąd w ludziach tyle okrucieństwa... Nie wiem czy to się kiedyś skończy...

obawiam sie ze nie:shake:

u nas od dwoch dni chłodno ale poczatek tygodnia byl piekny;) spacerowalismy z Santo i nie wiem czemu klęczy, moze sie jej oswiadczał?:diabloti: