Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kajtus i Arina prezentuja sie razem wspaniale! :loveu: Zupelnie nie roumiem, czemu chcesz sie go pozbyc. Nie masz serca!
(a opisy mnie ubawily setnie, na poczatku myslalam, ze faktycznie macie drugiego psiura :evil_lol:)

Posted

agnieszka32 napisał(a):

to jest wzrok mordercy Kajtków:eviltong:

Izabela124. napisał(a):

jak przygłup:evil_lol:

tatankas napisał(a):
Jest the best!!!

Soema napisał(a):
Kajtuś...........:mdleje:

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
hahaha, padłam....boskie foty :)

unikatowydiament napisał(a):

cool

Paula03 napisał(a):
Ale ma fajnego Kajtka :-D:-D

kocham Kajtka i nikomu nie oddam:loveu:

:lol:

toska_latte napisał(a):
Kajtus i Arina prezentuja sie razem wspaniale! :loveu: Zupelnie nie roumiem, czemu chcesz sie go pozbyc. Nie masz serca!
(a opisy mnie ubawily setnie, na poczatku myslalam, ze faktycznie macie drugiego psiura :evil_lol:)

:evil_lol: arina sie zajmuje nim po kilka godzin dziennie, skacze, ciąga, szarpie a ja mam swiety spokoj:p namierzylam juz pralnie gdzie kajtek sie zmiesci wiec raczej z nami zostanie:evil_lol:

Posted

chita napisał(a):
:evil_lol: arina sie zajmuje nim po kilka godzin dziennie, skacze, ciąga, szarpie a ja mam swiety spokoj:p namierzylam juz pralnie gdzie kajtek sie zmiesci wiec raczej z nami zostanie:evil_lol:

I xale szczescie! Przynajmniej jemu nie trzeba bedzie szukac nowego omu :evil_lol: Szkoda, ze ja moje wredoty dostana taka zabaweczke, to pozyje ona z 5min, a pozniej juz nie ma flaczkow:( ;)

Posted

toska_latte napisał(a):
I xale szczescie! Przynajmniej jemu nie trzeba bedzie szukac nowego omu :evil_lol: Szkoda, ze ja moje wredoty dostana taka zabaweczke, to pozyje ona z 5min, a pozniej juz nie ma flaczkow:( ;)

:evil_lol:pamietam fotki podlogi po wypatroszonym misiu przez Enisie:diabloti:

Posted

https://lh6.googleusercontent.com/-48SyibzMM34/Ts679oEBLeI/AAAAAAAADgQ/9ZBZJpTTq2c/s640/_DSC9781.JPG
uważaj arinko na oczka!

https://lh3.googleusercontent.com/-ebG85tmozGI/Ts68b_Ux7JI/AAAAAAAADgk/arfhjQhvCac/s640/_DSC9803.JPG
gałąź rozpracowana i doprowadzona do stanu używalności. teraz pańcia rzucaj! :)

https://lh3.googleusercontent.com/-_5w7ZfDiGYQ/Ts68_pD6LjI/AAAAAAAADg0/io-81bx8_7E/s576/_DSC9736.JPG
co to za groźne spojrzenie!?!:eek2:

ta wasza jesień wygląda jak wiosna prawie!:razz:

Posted

Wy to macie piękną jesień,taką jeszcze zieloną i słoneczną,bo u nas szaro-buro i już zielonej trawki prawie nie widać,tylko pełno czerwono pomarańczowych liści :(

Posted

Ale macie piękną jesień. Podeślij do nas trochę takiej pogody :-)

A gwiazda jakiego fajnego paytczka sobie wynalazła ;-) I pozuje z nim jak modelka :-)

Posted

ta nasza jesien byla fajna na poczatku tygodnia, dzis przejasnilo sie dopiero kolo poludnia i zimno:shake:....może sie powtórze ale jak-ja-nie-cierpie-zimy!!!

Posted

chita napisał(a):
ta nasza jesien byla fajna na poczatku tygodnia, dzis przejasnilo sie dopiero kolo poludnia i zimno:shake:....może sie powtórze ale jak-ja-nie-cierpie-zimy!!!

Możemy sobie przybić piątkę,ja też nie cierpię zimy i zimna :(

Posted

ale mi dogo muli:-( kazda strona otwiera mi sie z 10min:angryy:

a dzis mijaja dokladnie 2 lata jak pojechalam po arine do Brodnicy:loveu: to byly naprawde cudowne dwa lata:loveu: jak ten czas leci...

Posted

chita napisał(a):

a dzis mijaja dokladnie 2 lata jak pojechalam po arine do Brodnicy:loveu: to byly naprawde cudowne dwa lata:loveu: jak ten czas leci...

Arinko :loveu:...kolejnych lat z twoimi człowiekami :cool2:

mi też zamula

Posted

chita napisał(a):

mi tak muli od dłuższego czasu internet a dogo to już tragicznie!

WIELU WSPÓLNYCH, SZCZĘŚLIWYCH LAT WAM ŻYCZYMY:loveu::loveu::loveu:
a swoją drogą to myślałam, że masz arinkę krócej niż my etnę!