Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

chita napisał(a):
ale ja tu nie widze świnki:evil_lol:

faktycznie cos arinka nie uczesana na tym zdjeciu:eviltong:

SERDECZNIE ZAPRASZAM na fotoBazar w podpisie:) Arina tez wezmie udzial jak tylko sie na jedno zdjecie zdecyduje:roll:

no ja właśnie miałam pytać, czy postanowiłaś Arinę pominąć w kalendarzu ;)

Posted

[quote name='unikatowydiament']a co tam u Was słychać?

zaraz beda wiesci z frontu;)

[quote name='bira']Wreszcie tutaj trafiłam... Nie wiem jakim cudem dopiero teraz...

Arina w koszulce wygląda bosko, tylko minę ma średnio szczęśliwą ;-)

witamy:loveu: w koszulce na szczescie juz biegac nie musi, gorzej ze robi sie zimno i nie dlugo trza bedzie kubrak wyciagnac z szafy, to dopiero bedzie trauma:evil_lol:

[quote name='agaga21']a gdzie fotki?????

fotki beda bo ja sie nie chwalilam ale od paru dni mamy drugiego psa:grins:
raczej z nami na dlugo nie zostanie bo biedak z arina nie ma zycia...ale te jego wielkie oczy :loveu: sasiedzi sie wyprowadzili i dostał nam sie 'spadek':roll: najpierw arina "wymeczyla" go na zewnatrzn i nie bylo opcji zostawic go na dworze....a na imie kajtek i totalny brudas z niego...:shake::eviltong: dodam tylko ze na niecałe 3kg jakie wazy:-(, calkiem spore bydle z niego:loveu:
.........
.......
....
...
..
.

tadam:diabloti: sama przytargała kajtka do domu

tlumaczylismy ze nei moze u nas zostac...

ale sie uparła...

noł koment:diabloti:

Posted

[FONT=Georgia]Arina trafiła w końcu na swój ideał... milczący, uległy i przytulaśny :evil_lol:
Fajnie się do niego tuli.

Też mam takiego dużego pluszaka... no może nie aż tak dużego ale Salsa tak go kochała kiedyś że aż schowałam go do szafy na pół roku :evil_lol: Po tym czasie gdy go wyjęłam to już nie była nim zainteresowana.
[/FONT]

Posted

Zamarłam, ale macie towarzystwo :-) Moja Birra wyflaczyła by go w pół godziny, najpierwnoślepiła, później ogłuszyła, a na koniec rozflaczyła...

Posted

[quote name='Alicja']bowsko
https://lh5.googleusercontent.com/-UmBowgQghn4/TsWZtsU5y6I/AAAAAAAADDw/y_X1JzqpuxY/s640/_DSC9641.JPG

nareszcie przytulanka w rozmiarze odpowiednim :)

dobrze ze wagą jej nie dorównuje ...

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Arina trafiła w końcu na swój ideał... milczący, uległy i przytulaśny :evil_lol:
[/FONT]

to nie tylko arinowy ideał:diabloti: fajnie ze chociaż ona znalazła....:evil_lol:

[quote name='agaga21']hahaha, uśmiałam się z opisów zdjęć. kajtek świetny. u nas pewnie by nie miał życia, pewnie by go paskudy od razu wypatroszyły.
https://lh3.googleusercontent.com/-07AHTa5EdA8/TsWZ8GMhhaI/AAAAAAAADD8/dludcQgo1AQ/s640/_DSC9667.JPG
jak słodziutko!:loveu::loveu:

no własnie dlatego rozważam jego adopcje, jak sobie pomysle ze moglby trafić na smalec....:diabloti: a kajtek to super pies, malo je, dogaduje sie z sukami i psami i w ogole malo wymagajacy poza tym ze jeszcze kiepsko chodzi na smyczy to moj ideal:loveu:

[quote name='fonia123']mistrzowskie foty :D ale się uśmiałam - Arina ma przyjaciela od serca :)

chyba pierwsza zabawka z którą obchodzi sie dość delikatnie (tylko rączka "odpadła" ale juz przyszylismy:p)

[quote name='bira']Zamarłam, ale macie towarzystwo :-) Moja Birra wyflaczyła by go w pół godziny, najpierwnoślepiła, później ogłuszyła, a na koniec rozflaczyła...

bo Wy tu prawie wszystkie macie te mordercze, agresywne rasy:nerwy::evil_lol:
rozflaczać zaczeła jak łapka puscila dletgo szybko mu zrobilismy operacje, mam filmiki z zabawy, musze zgrac to wrzuce:)