Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Może i ja wyślę Salsę na jakieś wakacje skoro w ten sposób dzień zyska o wiele więcej godzin :evil_lol:[/FONT]

zaczyna mi sie podobac taka doba...:evil_lol: chyba poszukam jakiejs psiej szkoly, z internatem:diabloti:

Posted

[quote name='chita']zaczyna mi sie podobac taka doba...:evil_lol: chyba poszukam jakiejs psiej szkoly, z internatem:diabloti:
[FONT=Georgia]
To nie jest głupi pomysł...jak znajdziesz to daj znać ;) Salsa i Arina będą koleżankami z ławki a może nawet współlokatorkami w akademiku :evil_lol:
[/FONT]

Posted

Izabela124. napisał(a):
Dawno zdjęć nie było :D

Tengusia napisał(a):
tak jej sie spodobalo ze znikla :hmmmm:

psa sprzedalam na gieldzie, tak jest o wiele wygodniej:eviltong:

Posted

Tengusia napisał(a):
to moze chcialabys kupic moje sprzedam po okazyjnej cenie :diabloti:

o nie nie nie nie, zadnych psow mordercow, chyba ze w pakiecie z latarnikiem:diabloti:

Posted

Tengusia napisał(a):
ale wiesz Latarnik jest tylko w pakiecie ze mna :grins:

a sie nie boisz ze i Cie na gielde wywioze:evilbat:

Arina dostala krostek na brzuchu, prawdopodobnie od jakiegos ugryzienia czy cus, no i dostalam taki krem ktory jest cholernie tlusty i jakos sie slabo wchlania, wiec lazi w t-shircie zeby nie obsmarowac kanap... coz, nie bardzo jej sie to podoba, focha ma jak stad do szikago:evil_lol:

Posted

chita napisał(a):

Arina dostala krostek na brzuchu, prawdopodobnie od jakiegos ugryzienia czy cus, no i dostalam taki krem ktory jest cholernie tlusty i jakos sie slabo wchlania, wiec lazi w t-shircie zeby nie obsmarowac kanap... coz, nie bardzo jej sie to podoba, focha ma jak stad do szikago:evil_lol:

załóż jej rajtuzy ;)

Posted

Tengusia napisał(a):
kto by chcial kupic takie pyskate chuchro jak ja :diabloti:

rózni popaprańcy stąpają po tej ziemii:diabloti: jakis kamikadze by sie znalazl;)

fonia123 napisał(a):
zawodowo wygląda w bluzce :D prosiak też śmieszny, leży kołami do góry :D

prosiak sie z niej nabija:eviltong:

Posted

[quote name='tatankas']W bluzie wygląda rewelacyjnie:loveu::loveu::loveu:

no już łazi bez, krostki znikają, musze cos jej na siersc zaczac podawac, jakas taka matowa i wypada straszliwie:shake: mielismy w sierpniu wymazy wszystko bylo oki,

[quote name='Tengusia']tego nie wzielam pod uwage :eviltong:

:eviltong:

[quote name='Alicja']kopiowałaś jej uszy :shock:
https://lh4.googleusercontent.com/-0V4o0OIbTbw/Tq760JGJSmI/AAAAAAAACpY/uRJ8_I0x9m4/s640/_DSC9574.JPG

uszy przycinam od czasu do czasu coby po chodniku nie ciągneła:diabloti:

Posted

Przyszklam sie rozgoscic w arinkowej galerii, nie wiem czemu mnie tu do tej pory nie widzieli?:niewiem:
Panna w koszulce wyglada niezwykle atrakcyjnie :loveu: Choc ja bym chyba zainwestowala w golf, bo na pewno jej w szyjke zimno :evil_lol: