agaga21 Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 https://lh6.googleusercontent.com/-50FJXVPPf_s/TpyE4mW3IuI/AAAAAAAACoQ/0rdRJOLkPBY/s640/_DSC9527.JPG jaki głupolek!:loveu: https://lh5.googleusercontent.com/-BFAEgZS04lA/TpyFtaZ7XAI/AAAAAAAACog/CYsN3yycpwg/s576/_DSC9542.JPG świetnie wyszło to zdjęcie :) a kiełki to chyba ciut ma już zjechane Quote
agnieszka32 Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Też bym się w taki kocyk wtuliła :) https://lh4.googleusercontent.com/-PuV7pcFSIIk/TpyEexEk3bI/AAAAAAAACoA/ds2RLnbk8TI/s640/_DSC9515.JPG Quote
jonQuilla Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [FONT=Georgia]głupkowate miny rządzą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
chita Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 [quote name='agaga21'] świetnie wyszło to zdjęcie :) a kiełki to chyba ciut ma już zjechane ma troche zjechane, nawet ostatnio na to zwrocilam uwage:roll: [quote name='agnieszka32']Też bym się w taki kocyk wtuliła :) https://lh4.googleusercontent.com/-PuV7pcFSIIk/TpyEexEk3bI/AAAAAAAACoA/ds2RLnbk8TI/s640/_DSC9515.JPG koc mial byc moj, a wyszlo jak zwykle:evil_lol: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]głupkowate miny rządzą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] w koncu to jej prawdziwe oblicze:) [quote name='fonia123']cudne foty :) herbata wystygla a Ciebie nadal nie ma:mad: korki jakies czy co:eviltong: Quote
fonia123 Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 ehh, teraz jestem na etapie kupowania samochodu, bo na razie nie mam czym w te korki wpaść :) rowerem z Fetą i Lakim się nie zabierzemy :( a póki co musiałam się przeprosić z komunikacją miejską. jak na złość, nie mogę upolować takiej furki jak sobie wymarzyłam. Także herbatę w mikrofalówce trzeba będzie odgrzać :D Quote
tatankas Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
chita Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 fonia123 napisał(a):ehh, teraz jestem na etapie kupowania samochodu, bo na razie nie mam czym w te korki wpaść :) rowerem z Fetą i Lakim się nie zabierzemy :( a póki co musiałam się przeprosić z komunikacją miejską. jak na złość, nie mogę upolować takiej furki jak sobie wymarzyłam. Także herbatę w mikrofalówce trzeba będzie odgrzać :D to poczekamy az kupisz...a wiesz ze autko trzeba doooobrze oblac zeby sie nie psulo:cool3::diabloti: ja ilekroc stoje w korku i widze smigajace obok autobusy obiecuje sobie nigdy wiecej autem do centrum, tylko u nas na szczescie korki male bo miasto niewielkie:evil_lol: tatankas napisał(a): :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: chyba ciocia chce arinke na wakacje przygarnac:evilbat: Quote
tatankas Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Jak się z moją rudą dogadają to nie ma problemu,jak nie to będę musiała większe lokum zakupić i cieszyć się każdą z osobna ;) Quote
fonia123 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 oo, to jak arina przyjedzie na wakacje, to wtedy my pojedziemy z Fetą i z Lakim. po pierwsze może do tego czasu uda mi się kupić samochód, a po drugie to Fetowa może być niekulturalna względem Ariny dybiąc na jej życie. I potem powiesz, że Ci bydło przyjechało:D Quote
chita Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 tatankas napisał(a):Jak się z moją rudą dogadają to nie ma problemu,jak nie to będę musiała większe lokum zakupić i cieszyć się każdą z osobna ;) to sie kuriera spodziewaj na dniach:diabloti::loveu: fonia123 napisał(a):oo, to jak arina przyjedzie na wakacje, to wtedy my pojedziemy z Fetą i z Lakim. po pierwsze może do tego czasu uda mi się kupić samochód, a po drugie to Fetowa może być niekulturalna względem Ariny dybiąc na jej życie. I potem powiesz, że Ci bydło przyjechało:D a taka sie Feta spokojniutka wydaje:razz: bydło może przyjeżdżac, jestesmy prozwierzęcą rodziną:eviltong: btw jakby sie ktos nudzil latem [video=youtube;xBQBlchPn3M]http://www.youtube.com/watch?v=xBQBlchPn3M&feature=player_embedded[/video] Quote
chita Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 prawie jak spongeBob:evil_lol: to co, kiedy robimy zniwa:diabloti: Quote
tatankas Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 A wiecie co,to dobre by było dla koleżanki córki,ona biedna tak często się wywraca.Jak idziemy na spacer to ona kilka razy gleba a moje trzy ani razu,jakby miała niewidzialne sznurówki związane,jak by ją w taką kostkę ubrać,to przynajmniej przy upadkach sobie nic nie zrobiła :D Wy się nie śmiejcie,ale ona raz z windy wychodząc na korytarz-prosta droga i się przewróciła,wleciała na ścianę i czoło rozwaliła,trzeba było do szpitala na zszywanie jechać :( chita a więc czekam na kuriera z utęsknieniem :D Quote
YxNinaxY Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 W razie "W" to ja też się piszę na te żniwa ;) Quote
chita Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 tatankas napisał(a):A wiecie co,to dobre by było dla koleżanki córki,ona biedna tak często się wywraca.Jak idziemy na spacer to ona kilka razy gleba a moje trzy ani razu,jakby miała niewidzialne sznurówki związane,jak by ją w taką kostkę ubrać,to przynajmniej przy upadkach sobie nic nie zrobiła :D Wy się nie śmiejcie,ale ona raz z windy wychodząc na korytarz-prosta droga i się przewróciła,wleciała na ścianę i czoło rozwaliła,trzeba było do szpitala na zszywanie jechać :( chita a więc czekam na kuriera z utęsknieniem :D wiem ze nie powinnam sie smiac ale to ponad moje sily:evil_lol: wyobrazam sobie dziecko w takim "opakowaniu" biegnace do szkoly:diabloti: btw moja przyjaciolka ma podobne "szczescie" w zyciu, od malego po dzis dzien;) YxNinaxY napisał(a):W razie "W" to ja też się piszę na te żniwa ;) :evil_lol:to bedą udane zbiory cos czuje... bylam dzis u weta z arina na oproznianiu gruczolkow i takich tam, pani doktor wyszla na poczekalnie z komentarzem ze przecudowny pies, i ze super by bylo jakby wszystkie takie grzeczne byly:cool3: ale mi połechtała ego:loveu::evil_lol:od dzis to moja ulubiona lecznica:diabloti: Quote
Oscar Patric Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 witamy:) śliczna dziewczynka z Ariny:) pozdrawiamy i zapraszamy do Nas Quote
chita Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 dzieki, zajrze w wolnej chwili... Arina pojechala z TZ w gory na pare dni a ja tesknie :placz: ona ponoc w ogole, biega po lakach i wyrywa drzewka, zdradziecka kreatura:roll: Quote
jonQuilla Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 [FONT=Georgia]daj dziewczynie odpocząć od nadopiekuńczej pańci :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
Tengusia Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 chita napisał(a):dzieki, zajrze w wolnej chwili... Arina pojechala z TZ w gory na pare dni a ja tesknie :placz: ona ponoc w ogole, biega po lakach i wyrywa drzewka, zdradziecka kreatura:roll: ile ja bym dala zeby moj TZ zabral moje bestie na jakies wakacje :diabloti: mialabym wkoncu cale lozko dla siebie :multi: ... niestety to tylko marzenia :evil_lol: Quote
chita Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]daj dziewczynie odpocząć od nadopiekuńczej pańci :diabloti::evil_lol:[/FONT] ja nie z nadopiekunczosci...mnie cholera zimno jest!! :evilbat: musze se termofor kupic, a bez psa...hmmm jest niezle, bylam dzis w kinie, u kolezanki, na zakupach, zdazylam nawet popracowac i nadrobic zaleglosci, przy arinie taki scenariusz rozkladam na tydzien a nie na jedno popoludnie:evil_lol: nie wspomne ze pada wiec jakos spacery mi nie po drodze...w zasadzie nie chce ktos psa?:diabloti: [quote name='Tengusia']ile ja bym dala zeby moj TZ zabral moje bestie na jakies wakacje :diabloti: mialabym wkoncu cale lozko dla siebie :multi: ... niestety to tylko marzenia :evil_lol: ooo tak, tez cos czuje ze sie dzis wyspie:cool3: Quote
agaga21 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 chita napisał(a): bylam dzis w kinie, u kolezanki, na zakupach, zdazylam nawet popracowac i nadrobic zaleglosci, przy arinie taki scenariusz rozkladam na tydzien a nie na jedno popoludnie:evil_lol: nie wspomne ze pada wiec jakos spacery mi nie po drodze...w zasadzie nie chce ktos psa?:diabloti: no to poszalałaś! Quote
Recommended Posts