Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

chita napisał(a):
ja tez sie ciesze, az nie wiem skad mam tyle energii:evil_lol: chalupe wysprzatalam i jak tak dalej pojdzie to jeszcze okna umyje a to do mnie dosc niepodobne, do swiat jeszcze daleko:diabloti:a miedzy czasie latam z dziubasem na spacery;)

bardzo niepokojące objawy:cool3::evil_lol:
świetne zdjęcia a to szczególnie mi się podoba:
https://lh6.googleusercontent.com/-0qqyAxol4sg/Tmn0zDW8HuI/AAAAAAAACcA/DfbTRiPJzMc/s640/_DSC8961.JPG

Posted

fioneczka napisał(a):

Chita, czy to co łapie Arina to kamienie :-o

Alicja napisał(a):

no kamienie, kamienie...docelowo rzucalam je do wody i nurkowala jednak jak zaczela łapac je w locie to sama zwatpilam...fakt faktem ze zadnego nie zlapala (bo i pewnie mialaby po zębach) ale jak se ogladam te zdjecia to sama jestem przerazona

otita napisał(a):
A tu jak zwykle wesoło!:hand:

staram sie jak moge:eviltong:

agaga21 napisał(a):
bardzo niepokojące objawy:cool3::evil_lol:

sugerujesz cos:diabloti:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Chita, zaraziłaś się? :cool3::cool3:
Jak rozmawiałaś z agagą21, to bardzo możliwe :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

niestety tylko na gg gadamy a TO się rozprzestrzenia telefonicznie więc jest jeszcze dla chity szansa. znikoma ale jest:eviltong::diabloti::diabloti:

Posted

agaga21 napisał(a):
niestety tylko na gg gadamy a TO się rozprzestrzenia telefonicznie więc jest jeszcze dla chity szansa. znikoma ale jest:eviltong::diabloti::diabloti:

To jest jak wirus, nigdy nie wiadomo, czy nie zmutowało i się nową drogą nie rozprzestrzenia. :diabloti::evil_lol:

Chita, Ty nie marudź, tylko się zarażaj, bo zegar biologiczny tyka i nie wiadomo, kiedy stanie :diabloti:

Posted

wariatki:evil_lol: Wasze numery se podpisze Wirus-NIE ODBIERAC:diabloti::eviltong:

moj zegar biologiczny tyka czasem wschodnioafrykanskim i sie znacznie spoznia:eviltong:

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]

a gdzie to się dupe posadziło że taka unuzlana?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
https://lh4.googleusercontent.com/-6wqz_-g3mrw/Tmn4am3oPCI/AAAAAAAACcc/V4QLTuAdeZ0/s640/_DSC8985.JPG

swoją droga to masz przystojnego brata :p
[/FONT]

to ta nowa karma...obsrała sie:splat::eviltong: bratu przekaze:cool3:

Posted

Co do kamulców ..kiedyś jakoś nie zwracałam uwagi na takie szczegóły , ale po wypadku z małą piłką na niebieskim ...i oglądaniu exponatów i wysłuchaniu historii w Klinice jak w zeszłym roku Ozzulek był w Gliwicach co sie zatkał , drżę jak psiaki takimi przedmiotami się bawią ... czasem człowiek nie ma tej świadomości ze może zrobić źle :(
Mam nadzieje ze nie żywisz urazy że na to uwage zwróciłam .

Posted

Alicja napisał(a):
Co do kamulców ..kiedyś jakoś nie zwracałam uwagi na takie szczegóły , ale po wypadku z małą piłką na niebieskim ...i oglądaniu exponatów i wysłuchaniu historii w Klinice jak w zeszłym roku Ozzulek był w Gliwicach co sie zatkał , drżę jak psiaki takimi przedmiotami się bawią ... czasem człowiek nie ma tej świadomości ze może zrobić źle :(
Mam nadzieje ze nie żywisz urazy że na to uwage zwróciłam .

ja nie z tych co zywia uraze, jak mi ktos wytyka blad i ma racje to nie mam z tym zadnych problemow i nie wale fochow na amen wiec looz:) tez pomyslalam o tej astce z niebieskiego....
z drugiej strony arina miala sraczke (po drontalu) i tak se mysle ze jak by kamora połknęła to i kupa byłaby "twardsza":diabloti:

Posted

chita napisał(a):
ja nie z tych co zywia uraze, jak mi ktos wytyka blad i ma racje to nie mam z tym zadnych problemow i nie wale fochow na amen wiec looz:) tez pomyslalam o tej astce z niebieskiego....
z drugiej strony arina miala sraczke (po drontalu) i tak se mysle ze jak by kamora połknęła to i kupa byłaby "twardsza":diabloti:

to lepsze spalone drewienka z ogniska na to :lol:

Posted

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]daj mu też mój nr. tel :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

z uwagi na fakt ze do twarzy mu z Rudymi psami to dam:evil_lol::cool3:

Posted

jonQuilla napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Georgia] buahahaha...teraz mnie zabiłaś ;)[/FONT]

ano to lipa, z martwej żonkilowej bedzie mniej pozytku:eviltong:

a my wczoraj pojechałysmy sobie w gory na babski wypad, mam mase zdjęc:oops: ale bylo cudownie, pies zadowolony i wybiegany, chyba ma zakwasy bo na wieczorny spacer juz jakos nie bardzo chciala isc:diabloti:

180metrowa tama:loveu:

Posted

Cipolinda na tamie:) jestem z niej niezmiernie dumna, dała rade wspinać sie po schodach z "siatki" gdize inni swoje psiaki musieli nosić

i na koniec tama:)