Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

furciaczek napisał(a):
A do mnie nie przyjechala:shake:
Chyba focha strzele:diabloti::lol:

jak mialam dzwonic to doczytalam ze Kuba wraca i ze ogolnie masz kocioł...ale dzwonic bede..w grudziadzkim schronie jest takie wielkie piekne COŚ:placz:

Posted

chita napisał(a):
jak mialam dzwonic to doczytalam ze Kuba wraca i ze ogolnie masz kocioł...ale dzwonic bede..w grudziadzkim schronie jest takie wielkie piekne COŚ:placz:

Kociol czy nie na kaw to ja zawsze czas znajde...bym miala komu ponarzekac przynajmniej:evil_lol:

Posted

Nie wykluczone ze jesienią bede w PL;) w grudziadzu jest psiak w typie CC/mastifa, przekochany, przełagodny, przepiekny i przewielki:evil_lol: nie pozwolono mi robic zdjec jednak:roll:

a oto Tobi:loveu:w schronisku byl rok, jest bardzo mlody i kochany ale mial bardzo male szanse na adopcje bo totalnie nieokrzesany, boi sie smyczy i nie umie na niej chodzic,na jej widok wpadl w totalna panike i poranil sie o kojec.... u nas w domu odnalazl sie w zasadzie w kazdej sytuacji, wpadl jak do siebie chociaz w aucie sie stresowal, powąchał i juz pierwszego dnia poznał sie z ariną:)

Posted

nie ogarniam niczego, po wakacjach 3tygodniowych bede dochodzic do normy przez miesiac... mam wiesci ze Tobi juz pogryzł stolik, daje sie glaskac tacie (bal sie mezczyzn) i lata luzem z zapieta smyczą i zakumał ze piłki są do zabawy wiec duzo sie u niego dzieje:loveu:

z ariną wracamy do rutyny bo podupadłysmy na kondycji ciut, a tu jeszcze w polsce ;)
u cioci Ani z Molinką

psy idealne:loveu:

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
ale szaleństwa:) chłopak wygrał los na loterii :)

i pewnie dzieki temu z niego psiak demolka:evil_lol:

agaga21 napisał(a):
https://lh6.googleusercontent.com/-92Ioa3Pprqw/Tl4ZH_7U53I/AAAAAAAACNM/5eqPJxnltvo/s576/_DSC8779.JPG
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no już nie bądź taka zgorszona:diabloti:

ja jestem po prostu zaskoczona ze jej sie to podoba:eviltong:

fioneczka napisał(a):
https://lh6.googleusercontent.com/-92Ioa3Pprqw/Tl4ZH_7U53I/AAAAAAAACNM/5eqPJxnltvo/s576/_DSC8779.JPG

widzę że podczas wchodzenia w zakręt Arinka podpiera się ogonem :evil_lol:
muszę Monicę tego triku nauczyć :p

ona nie wchodzila w zakret...pompki robila:diabloti:

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]też bym sobie łódeczką pośmigała....następnym razem proszę mnie zabrać ze sobą! ;)
[/FONT]

zapraszam, nawet dam ci powiosłowac:diabloti:

agaga21 napisał(a):

https://lh4.googleusercontent.com/-fnTWpSMN0JM/TmEloD02nJI/AAAAAAAACNg/V88MF6KKFi0/s640/_DSC8375.JPG
super, że arinka w każdym towarzystwie potrafi się tak świetnie odnaleźć

nie ma innego wyjscia, najgorzej jest z buldozkami -arina charczenie odbiera chyba jako atak bo jakos czesto sie na nie rzuca gupol:mad:

Posted

NATKA napisał(a):
Focie z polskiego wczasowania suuuperaśne - towarzystwo psiaczkowe cuudne :loveu::loveu::loveu:
A cóż ta Arinka wykombinowała, że szwy załapała?

arina miala usuwaną czarną brodawke na brzuchu ktora troche sączyła i przy okazji jedna mniej grozna na lapie a ja wlasnie dzwonilam po wynik histopatologii...

:sweetCyb:wszystko jest ok, jezu co za stres:mdleje:

Posted

ja tez sie ciesze, az nie wiem skad mam tyle energii:evil_lol: chalupe wysprzatalam i jak tak dalej pojdzie to jeszcze okna umyje a to do mnie dosc niepodobne, do swiat jeszcze daleko:diabloti:a miedzy czasie latam z dziubasem na spacery;)

paszczaki pozuja czyli moj brat z moim psem:)

zwiedzamy ruiny:evil_lol:

plywamy

i uczymy sie do czego sluza opony:cool3: