Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maalwi']o, psiak schroniskowy sie szykuje? :)

taki mamy plan:) zobaczymy ile z tego wyjdzie

[quote name='Izabela124.']jaka księżniczka :)

na pestce buraka:diabloti:

Arina dzis troche kulała znow, w przyszly poniedzialek jestesmy umowieni do weta...
bylysmy dzis tez poplywac nad jeziorem a ze siedziala dlugo w wodzie to posikuje teraz:shake:
boszze na co mi byl pies:roll::loveu:

Posted

chita napisał(a):

Arina dzis troche kulała znow, w przyszly poniedzialek jestesmy umowieni do weta...

ech, te nasze połamańce...
etna zawsze po grze w piłkę jest taka połamana, że się ruszyć nie może. i co rano, jak się przez noc "zastoi" to też ma problem by wstać i się rozruszać. aż się boję co to będzie z nią na stare lata.

Posted

agaga21 napisał(a):
szerokiej drogi!!!:bye::bye:

wypoczywajcie i wracajcie bezpiecznie :)

juz jestesmy:cool3: jechalismy dlugo bo sporo korkow i przystankow, ale juz w domu:)

Posted

bylismy dzis u weta,
lapa w porzadku...ale zeby nie byloza wesolo pare dni temu na brzusiu zauwazylam jakas czarna kropke ktora od dwoch trzech dni byla zaczerwieniona...w srode o 13 bedziemy to usuwac i robic badanie histopatologiczne bo wg weta nie wyglada to za dobrze...ehh

Posted

[quote name='chita']bylismy dzis u weta,
lapa w porzadku...ale zeby nie byloza wesolo pare dni temu na brzusiu zauwazylam jakas czarna kropke ktora od dwoch trzech dni byla zaczerwieniona...w srode o 13 bedziemy to usuwac i robic badanie histopatologiczne bo wg weta nie wyglada to za dobrze...ehh[/QUOTE]

Mam nadzieję, że to nic poważnego. Kurczę, zawsze coś :(

Posted

[quote name='chita']bylismy dzis u weta,
lapa w porzadku...ale zeby nie byloza wesolo pare dni temu na brzusiu zauwazylam jakas czarna kropke ktora od dwoch trzech dni byla zaczerwieniona...w srode o 13 bedziemy to usuwac i robic badanie histopatologiczne bo wg weta nie wyglada to za dobrze...ehh[/QUOTE]
mam nadzieję, że to jednak nic poważnego.

Posted

dzis bylismy u kontroli wszystko goiło sie ok..po godzinie wracalismy z powrotem bo szew puscil:shake: teraz ma jakies zszywki metalowe:diabloti: bidula ma tyle energii a ja musze jej non stop pilnowac, zero plywania, skakania a wynik histopatologiczny dopiero w przyszlym tygodniu.cudowne wakacje jednym slowem:roll:

Posted

[quote name='chita']dzis bylismy u kontroli wszystko goiło sie ok..po godzinie wracalismy z powrotem bo szew puscil:shake: teraz ma jakies zszywki metalowe:diabloti: bidula ma tyle energii a ja musze jej non stop pilnowac, zero plywania, skakania a wynik histopatologiczny dopiero w przyszlym tygodniu.cudowne wakacje jednym slowem:roll:[/QUOTE]
ale wam się trafiło :( oby tylko wszystko się dobrze skończyło. w dalszym ciągu trzymam kciuki za wyniki, musi być dobrze :)
buziaki dla arinki

• 2 weeks later...
Posted

chita napisał(a):
dzieki dziołszki za zyczenia;) wrocilam do cywilizacji niestety;)

a własnie wczoraj się zastanawiałam kiedy wracasz :) mam nadzieję że urlop wam się udało mimo kłopotów z arinką? a jak ona się miewa?

Posted

arinka wariuje;) podroz zniosla cudownie, i dostala strasznej glupawki po powrocie:loveu: niestety wyniki bede miala dopiero w nastepny poniedzialek bo doktor na urlopie, masakra chyba jajo zniose:shake:
musze poszukac kart od apratu bo moi rodzice adoptowali psiaka i sie cudownie z arina dogadali:loveu: tzn na tyle ile Tobi mogl to znosil dzielnie obecnosc wariatki:evil_lol: