agaga21 Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 chita napisał(a): mam wrazenie ze z tych psiakow im wieksze połamańce tym wieksze popaprańce... coś w tym jest!:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Popatrz kto ma psa na 1szym pudle w Ustce ... http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/IMG_3338a.jpg piękna Katarzyna Z. co Pysie zagłodziła w DT Quote
chita Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 [quote name='Alicja']Popatrz kto ma psa na 1szym pudle w Ustce ... http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/IMG_3338a.jpg piękna Katarzyna Z. co Pysie zagłodziła w DT ...i na bazarkach oszukala ludzi na kilka tys.... ze jej w ogole nie wstyd z domu wychodzic... Quote
Alicja Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 [quote name='chita'] ...i na bazarkach oszukala ludzi na kilka tys.... ze jej w ogole nie wstyd z domu wychodzic... ludzie ze stafikowego forum mają więcej info na jej temat .... psy poprzepisywała na innych ludzi , bo sama jest zawieszona więc hodowla by jej padła .... cwana s(zt)uka Quote
chita Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 Alicja napisał(a): cwana s(zt)uka :evil_lol: ja tylko pojac nie moge jak ze swoimi zasuwa na wystawy a inne glodzi...jak dla mnie tej kobiecie tylko kaftan jest w stanie pomoc... Quote
chita Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 Lara napisał(a):Chita, jestem jutro rano wolna :-) spacerek psi nad jeziorko? chyba, ze bedzie lac to kaszana... a ja akurat jutro i w srode nie moge, a czwartek- piatek moze:razz: Quote
chita Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 Lara napisał(a):dobra, bede esemesowac ;-) widzialas śnieg na Jura?:-o:mdleje:pięknie nam sie czerwiec zaczyna:evil_lol: dziś ariniątko formalnie konczy 4lata:cool3: stare to juz a nadal głupie:loveu::eviltong: Quote
tatankas Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 chita napisał(a):widzialas śnieg na Jura?:-o:mdleje:pięknie nam sie czerwiec zaczyna:evil_lol: dziś ariniątko formalnie konczy 4lata:cool3: stare to juz a nadal głupie:loveu::eviltong: Wszystkiego najlepszego i buziaczki dla Ariany :D Quote
jonQuilla Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 [FONT=Georgia]widzę że zbiegły nam się rocznice :evil_lol: wszystkiego dobrego dla Arinki i wielu wspaniałych wspólnie spędzonych lat życzę Wam obu :)[/FONT]:loveu: Quote
chita Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 dziekujemy dzekujemy, ciocia Ania nam taką fajną date urodzin wybrała:evil_lol: paskuda dzis ma świeto wiec kto wie, może nawet dam jej jeść:diabloti: Quote
fioneczka Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 poka Arinkę z tortem i prezentami :eviltong: wielu zdrowych lat Wam życzymy !!!!!! Quote
makot'a Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Wszystkiego najlepszego dla małej! Wytargaj tę ślicznotę ode mnie! :D Quote
Izabela124. Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 https://lh3.googleusercontent.com/-KRp7mELKElg/TeKab4jJyxI/AAAAAAAAB98/6KZ-l1SaSLc/s640/DSC_7688.NEF.jpg jaki śpiochacz :) Wszystkiego co najlepsze!!!!!!!!! Quote
Alicja Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Spóźnione życzonka dla Dziewczynki 100 Latek Arinko :multi: Quote
chita Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 zołzolina dziekuje za zyczenia;) [quote name='fioneczka']poka Arinkę z tortem i prezentami :eviltong: kurde z tortem nie mam..ale mam z prezentami, o tu z dwoma największymi: czystą wodą i swieżym powietrzem:cooldevi::eviltong: krostki nam znowu wywalily na brzuchu przez te trawska i upaly ale jakos ogarniamy:) no i znalazlam zagubioną w akcji karte a poniewaz cierpialam wczoraj wyjatkowo na nadmiar czasu to mam filma z wielkanocy;) [video=youtube;3AvhQ-mXcM0]http://www.youtube.com/watch?v=3AvhQ-mXcM0&feature=related[/video] Quote
agnieszka32 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Chita - zaje...ty film!!! Z tą wielką piłką - czad! A jaki Arinka ma świetny kontakt z psiakami - jest rewelacyjna :crazyeye::loveu: Quote
agaga21 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 filmik superowy! ciekawa jestem ile piłka wytrzymała. pewnie jeszcze ze 2 sekundy :D? a my kiedyś jechaliśmy z lecterkiem na wakacje i też tak głowę przez okno wystawiał i niestety skończyło się zapaleniem ucha. Quote
zaba14 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Filmik super !! :) Arinka jest świetna!! :) i taka zakręcona jak moja :P Quote
jonQuilla Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [FONT=Georgia]filmik miażdży!!! :loveu::loveu: rewelacja i fajna muzyczka :) mogłabyś podać tytuł? :oops: też się tak bawię z Salsą na łóżku tylko że Salsa to dostaje wtedy wścieklizny i wygląda to jakby chciała mnie zagryźć...toczy wręcz pianę z pyska :evil_lol: a ta chata z basenem.....jak w bajce [/FONT][FONT=Georgia]:loveu:[/FONT] Quote
chita Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 [quote name='agnieszka32']Chita - zaje...ty film!!! Z tą wielką piłką - czad! A jaki Arinka ma świetny kontakt z psiakami - jest rewelacyjna :crazyeye::loveu: to zalezy jak lezy:evil_lol: ale z reguly dogada sie z kazdym ktory nie wszczyna awantur;) staram sie jak najczesciej spotykac z psami zeby i ona sie ogarneła ale jest wg mnie super, wszystkich lubic nie musi;) gorzej to z tym warczeniem i szczekaniem w zabawie jak sie rozkreci:diabloti:, statystyczny wlasciciel kilkukilogramawego kundelka jest przekonany ze mu zołza przyjaciela morduje:evil_lol: a do tego ma fobie gryzienia i memlania uszu psiakom:-? [quote name='tatankas']Super filmik i obsada :D niskobudżetówka:razz: [quote name='agaga21']filmik superowy! ciekawa jestem ile piłka wytrzymała. pewnie jeszcze ze 2 sekundy :D? a my kiedyś jechaliśmy z lecterkiem na wakacje i też tak głowę przez okno wystawiał i niestety skończyło się zapaleniem ucha. piłka ogólnie przeżyla jakies 10minut, boomer to to nie był:evil_lol: zapalenia jeszcze nie przerabialismy, ona normalnie jezdzi z tylu w bagazniku bo mam kombi, tylko na dlugie trasy albo wycieczki na tylne siedzenie bo inaczej piszczy wariatka:roll: [quote name='Alicja']Filmek jest THE BEST :cool2: gracias:oops: [quote name='zaba14']Filmik super !! :) Arinka jest świetna!! :) i taka zakręcona jak moja :P noo widac, te same qrwiki w oczach mają:diabloti: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]filmik miażdży!!! :loveu::loveu: rewelacja i fajna muzyczka :) mogłabyś podać tytuł? :oops: też się tak bawię z Salsą na łóżku tylko że Salsa to dostaje wtedy wścieklizny i wygląda to jakby chciała mnie zagryźć...toczy wręcz pianę z pyska :evil_lol: a ta chata z basenem.....jak w bajce [/FONT][FONT=Georgia]:loveu:[/FONT] John Butler Trio-"better than" :) to byla zabawa "śpisz dziś na podlodze" tylko pies coś nie zrozumiał:evil_lol: z reszta ona nadal mysli ze jak ja zwalam z lozka to jest zabawa i jej sie szajba załacza.... Quote
fioneczka Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 https://lh6.googleusercontent.com/-PgR6y-D6JYI/TezNFygG0kI/AAAAAAAAB_E/oDUhIioI4Iw/s640/DSC_7692.jpg piłeczka i woda ... czego można chcieć więcej ;) no i superprodukcja chciałam powiedzieć :) Quote
Recommended Posts