Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='chita']

...i na bazarkach oszukala ludzi na kilka tys....
ze jej w ogole nie wstyd z domu wychodzic...

ludzie ze stafikowego forum mają więcej info na jej temat .... psy poprzepisywała na innych ludzi , bo sama jest zawieszona więc hodowla by jej padła .... cwana s(zt)uka

Posted

Alicja napisał(a):
cwana s(zt)uka

:evil_lol:
ja tylko pojac nie moge jak ze swoimi zasuwa na wystawy a inne glodzi...jak dla mnie tej kobiecie tylko kaftan jest w stanie pomoc...

Posted

Lara napisał(a):
Chita, jestem jutro rano wolna :-) spacerek psi nad jeziorko? chyba, ze bedzie lac to kaszana...

a ja akurat jutro i w srode nie moge, a czwartek- piatek moze:razz:

Posted

Lara napisał(a):
dobra, bede esemesowac ;-)

widzialas śnieg na Jura?:-o:mdleje:pięknie nam sie czerwiec zaczyna:evil_lol:

dziś ariniątko formalnie konczy 4lata:cool3: stare to juz a nadal głupie:loveu::eviltong:

Posted

chita napisał(a):
widzialas śnieg na Jura?:-o:mdleje:pięknie nam sie czerwiec zaczyna:evil_lol:

dziś ariniątko formalnie konczy 4lata:cool3: stare to juz a nadal głupie:loveu::eviltong:

Wszystkiego najlepszego i buziaczki dla Ariany :D

Posted

dziekujemy dzekujemy, ciocia Ania nam taką fajną date urodzin wybrała:evil_lol: paskuda dzis ma świeto wiec kto wie, może nawet dam jej jeść:diabloti:

Posted

zołzolina dziekuje za zyczenia;)

[quote name='fioneczka']poka Arinkę z tortem i prezentami :eviltong:

kurde z tortem nie mam..ale mam z prezentami, o tu z dwoma największymi: czystą wodą i swieżym powietrzem:cooldevi::eviltong:

krostki nam znowu wywalily na brzuchu przez te trawska i upaly ale jakos ogarniamy:) no i znalazlam zagubioną w akcji karte a poniewaz cierpialam wczoraj wyjatkowo na nadmiar czasu to mam filma z wielkanocy;)

[video=youtube;3AvhQ-mXcM0]http://www.youtube.com/watch?v=3AvhQ-mXcM0&feature=related[/video]

Posted

filmik superowy! ciekawa jestem ile piłka wytrzymała. pewnie jeszcze ze 2 sekundy :D?
a my kiedyś jechaliśmy z lecterkiem na wakacje i też tak głowę przez okno wystawiał i niestety skończyło się zapaleniem ucha.

Posted

[FONT=Georgia]filmik miażdży!!! :loveu::loveu: rewelacja i fajna muzyczka :)
mogłabyś podać tytuł? :oops:

też się tak bawię z Salsą na łóżku tylko że Salsa to dostaje wtedy wścieklizny i wygląda to jakby chciała mnie zagryźć...toczy wręcz pianę z pyska :evil_lol:

a ta chata z basenem.....jak w bajce
[/FONT][FONT=Georgia]:loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='agnieszka32']Chita - zaje...ty film!!!
Z tą wielką piłką - czad! A jaki Arinka ma świetny kontakt z psiakami - jest rewelacyjna :crazyeye::loveu:

to zalezy jak lezy:evil_lol: ale z reguly dogada sie z kazdym ktory nie wszczyna awantur;) staram sie jak najczesciej spotykac z psami zeby i ona sie ogarneła ale jest wg mnie super, wszystkich lubic nie musi;) gorzej to z tym warczeniem i szczekaniem w zabawie jak sie rozkreci:diabloti:, statystyczny wlasciciel kilkukilogramawego kundelka jest przekonany ze mu zołza przyjaciela morduje:evil_lol: a do tego ma fobie gryzienia i memlania uszu psiakom:-?

[quote name='tatankas']Super filmik i obsada :D

niskobudżetówka:razz:

[quote name='agaga21']filmik superowy! ciekawa jestem ile piłka wytrzymała. pewnie jeszcze ze 2 sekundy :D?
a my kiedyś jechaliśmy z lecterkiem na wakacje i też tak głowę przez okno wystawiał i niestety skończyło się zapaleniem ucha.

piłka ogólnie przeżyla jakies 10minut, boomer to to nie był:evil_lol:
zapalenia jeszcze nie przerabialismy, ona normalnie jezdzi z tylu w bagazniku bo mam kombi, tylko na dlugie trasy albo wycieczki na tylne siedzenie bo inaczej piszczy wariatka:roll:

[quote name='Alicja']Filmek jest THE BEST :cool2:

[quote name='zaba14']Filmik super !! :) Arinka jest świetna!! :) i taka zakręcona jak moja :P

noo widac, te same qrwiki w oczach mają:diabloti:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]filmik miażdży!!! :loveu::loveu: rewelacja i fajna muzyczka :)
mogłabyś podać tytuł? :oops:

też się tak bawię z Salsą na łóżku tylko że Salsa to dostaje wtedy wścieklizny i wygląda to jakby chciała mnie zagryźć...toczy wręcz pianę z pyska :evil_lol:

a ta chata z basenem.....jak w bajce
[/FONT][FONT=Georgia]:loveu:[/FONT]

John Butler Trio-"better than" :)

to byla zabawa "śpisz dziś na podlodze" tylko pies coś nie zrozumiał:evil_lol: z reszta ona nadal mysli ze jak ja zwalam z lozka to jest zabawa i jej sie szajba załacza....