Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Paula03']Ale mnie u was dawno nie było :shake:

Zazdroszczę wam takiej wody :)

:lol: Kati tez rozrywek nie brakuje;)

[quote name='Klaudia&Aza']https://lh4.googleusercontent.com/_tFu5_i8VrLs/TdlgYqJosoI/AAAAAAAAB5c/e4-oufVfCW0/s640/DSC_7517.NEF.jpg jej to jest cudowneeee:) i jakie słodkie oczka zrobiła:loveu:

maślane oczy, taka slodka jest tylko jak zasypia:eviltong:

[quote name='Alicja']Po tych 3godzinach to chyba rozmiękły pazurki ;)

U nas też coraz trudniej o miejsca by pies popływał...wszędzie wędkarze :roll:

u nas tez, te mniejsze jeziora oblężone przez wędkarzy...te większe przez ludzi:roll:

[quote name='tatankas']Wędkarze to mały problem,u mnie nie ma takiej wody,do której bym się psa nie bała wpuścić
Arina i Ozzy to szczęściarze,że mają gdzie popływać,moja ruda ma jedynie kałuże po deszczu :D
my w polsce to mamy dopiero raj, 700m lasem do rzeki i dookola pelno jezior a ze wieś to i nikt sie o psa nie czepia:evil_lol:

a to arina na grilu u Oscara:evil_lol:wszystkie zabawki mu zabrala...

ale on mial to chyba gdzies

i po drodze

;)

Posted

[quote name='chita']hmm chyba tylko w kubraku, to nie widac jaki pokraczny:loveu:
http://lh6.ggpht.com/_tFu5_i8VrLs/TPqicY1eEtI/AAAAAAAAAO8/dIOuVGGlAis/s640/DSC_2885.JPG

aczkolwiek wygral w totka, zostal znaleziony na ulicy w Afryce-erytrei, zawiniety w kocyk i przywieziony tu...najlepsze jest to ze za psami nie przepada a arinie pozwala na wszystko:loveu:a ona potrafi byc okropna (w koncu suka:diabloti:)

[FONT=Georgia]O kurczaki ale drogę przebył :crazyeye: Faktycznie można tutaj mówić o ogromnym szczęściu tego psiaka.
Nie dziw się tak...ładna laska z niej więc wpadła mu w oko, zawróciła tak bardzo w głowie że nie zwraca uwagi na jej wybryki :evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
Gdzie takie miejsce w Polsce gdzie nikt nie czepia sie psów w wodzie ?? bo zaczynam wątpić...u nas stanowczo ludzi za dużo jest :-x

w Borach Tucholskich:loveu: rzeka,lasy, jeziora, cisza i spokoj...bo wszyscy albo nad morzem albo na mazurach;)

[quote name='agaga21']https://lh6.googleusercontent.com/_tFu5_i8VrLs/TcmPYbsvDnI/AAAAAAAAB2M/EP6BaOerBn4/s640/DSC_7437.JPG
no nie! wymiękłam!:roflt::roflt:
no co, laska wpadla bez zapowiedzi a że sie nie umył to musiał wywietrzyć to i owo:diabloti:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]O kurczaki ale drogę przebył :crazyeye: Faktycznie można tutaj mówić o ogromnym szczęściu tego psiaka.
Nie dziw się tak...ładna laska z niej więc wpadła mu w oko, zawróciła tak bardzo w głowie że nie zwraca uwagi na jej wybryki :evil_lol:
[/FONT]

haha czyli w jak normalnym zwiazku:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']To jak nic trzeba się wybrać w Bory ;)

koniecznie!

to nasza weekendowa relacja;)
poranny spacer z Enzo

i nad jeziorem

Posted

Arina ma super,że już może sobie w wodzie pobuszować,u nas jeszcze pogoda,że 30 stopni,a za chwilę 10 i pada i wieje,najlepsza pogoda,żeby jakiegoś chorubska załapać :(

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]
kulturystka :) :razz: jakie ma bicepsy
https://lh3.googleusercontent.com/-os_IsUOwBo0/TeKaZguadXI/AAAAAAAAB9w/EFKrCvoOD5Y/s576/DSC_7667.JPG
[/FONT]

tak, tak to wynik niespelnionych ambicji rodzicow:diabloti:

[quote name='agaga21']

https://lh3.googleusercontent.com/-KRp7mELKElg/TeKab4jJyxI/AAAAAAAAB98/6KZ-l1SaSLc/s640/DSC_7688.NEF.jpg
stopy się myje a nie wietrzy!:diabloti::diabloti:

ależ stópki umyte... doopsko sie wietrzy:cool3:

[quote name='tatankas']Arina ma super,że już może sobie w wodzie pobuszować,u nas jeszcze pogoda,że 30 stopni,a za chwilę 10 i pada i wieje,najlepsza pogoda,żeby jakiegoś chorubska załapać :(

u nas juz dosc dlugo cieplo, my tez sie kapalismy:) i woda pięknie wzmaga apetyt, za kazdym razem małpa bez grymasów zjada wszystko:evil_lol:

Posted

Alicja napisał(a):

kurcze a ja to cykor jestem , chyba bym psu nie rzuciła zabawki do wody by skakał z wysokości i chyba tam głęboko było ??

no ja tez nie:roll: tam okolo 1.5m glebokosci

Posted

zaba14 napisał(a):
ile u was wodyy.. :d u nas w sumie też :D ale moja nie pływająca jest :D :D
fotki jak zawsze super Arina boska!! :)

wazne ze Miya lubi wode, i tak jest frajda:) Enzo sie boi,wlazi "po kostki" i ucieka:evil_lol:

Posted

chita napisał(a):

ależ stópki umyte... doopsko sie wietrzy:cool3:

aaa, to faktycznie zmienia postać rzeczy:diabloti::evil_lol:

a jak mi kiedyś etna wskoczyła na pochyłe drzewo i skoczyła ponad 2 m w dół do jeziora (bo drzewo rosło na brzegu skarpy) to myślałam, że na zawał zejdę. jej się jednak podobało ;)

Posted

agaga21 napisał(a):
aaa, to faktycznie zmienia postać rzeczy:diabloti::evil_lol:

a jak mi kiedyś etna wskoczyła na pochyłe drzewo i skoczyła ponad 2 m w dół do jeziora (bo drzewo rosło na brzegu skarpy) to myślałam, że na zawał zejdę. jej się jednak podobało ;)

:mdleje:Etna jednak jest...wyjatkowa:diabloti: mam wrazenie ze z tych psiakow im wieksze połamańce tym wieksze popaprańce...nam arina raz wyskoczyla z łodki:p