Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agnieszka32 napisał(a):

:evil_lol::evil_lol:to jest mina w stylu: boze jak nie mozesz zrobic mnie madrzejsza spraw by wszyscy inni byli głupsi:diabloti:

tatankas napisał(a):
No pięknie po prostu,ale zazdroszczę.U mnie dziecko najmłodsze chorobę lokomocyjną ma,więc jak na razie dalsze wyjazdy poszły w las-zwiedzamy Polskę,a u nas takich krajobrazów ni ma :(

to ciezko, u mnie w rodzinie pare osob ma chorobe lokomocyjna wiec wspolczuje...
ja tez sie tego balam biorac psa bo do polski mamy 1500km ale arina daje rade, a najlepiej jezdzila by z przodu:evil_lol:

Alicja napisał(a):

no właśnie Ozzy też nie daje się wykąpać w wannie więc kapie się od wiosny do jesieni w zbiornikach naturalnych :lol:

podczas samego wyjazdu kapalam ja 3 razy:roll: raz po krowiej kupie, raz po zdechlej rybce na plazy i raz po czyms blizej nie okreslonym:evil_lol:

Posted

agaga21 napisał(a):

pólnoc francji-normandia:)

agaga21 napisał(a):

no przeciez juz dawnooo... mowic tez mowi tylko "r" nie wymawia:diabloti::eviltong:

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]Wybacz ale nie mogę się napatrzeć n[/FONT][FONT=Georgia]
[/FONT]
[FONT=Georgia]a widoki...przyćmiły one odrobinkę nawet samą Arinkę :oops:[/FONT]

:mad::evil_lol:

[FONT=Georgia] [/FONT]
jonQuilla napisał(a):

[FONT=Georgia] kiedyś zwalę Ci się na wakacje na głowę :evil_lol::evil_lol:;)

te zdjęcia mi się niesamowicie podobają :) :evil_lol::evil_lol: atak mordercy :)
https://lh6.googleusercontent.com/_tFu5_i8VrLs/TbcwqQ1h6FI/AAAAAAAABuY/pxsb8xZXP48/s640/DSC_6712.NEF.jpg

[/FONT]

zapraszam:loveu: najlepiej z pasztetem:diabloti:

Posted

otita napisał(a):
Wlazłam Tu :crazyeye:i zakochałam się :iloveyou: i załamałam się!:mdleje: Też tak chce!:huh:

w kim:mad::evil_lol:

witamy w galerii:)

Lara napisał(a):
Jeju, jeju!!! Racja, pies psem, Arina Ariną ale WIIIIIDOOOOOKIIII WOOOOOOOOOOOOW! ;-) mieliscie wspaniale wakacje, fajnie :-D

a wiesz ze to w okolicach Twojej Laruni:cool3: o ile pamietam ona z polnocy,bylismy zaledwie 40km od Le Havre:)

Posted

chita napisał(a):
w kim:mad::evil_lol:

witamy w galerii:)

W pannie yntelygentnej oczywiście! :mdrmed: Jest po prostu cudem! :loveu: Dalej bałabym się posunąć! :ekmm: :hand:

Posted

otita napisał(a):
W pannie yntelygentnej oczywiście! :mdrmed: Jest po prostu cudem! :loveu: Dalej bałabym się posunąć! :ekmm: :hand:

:evil_lol:

ja ino zartowalam;)

a zeby nie bylo ze wakacje takie naj to se zderzak wgniotlam i porysowalam:shake:

Posted

[quote name='Lara']No nic sie nie da ukryc ;-) skad wiesz, ze moja sucz jest urodzona w Le Harve? ;-)[/QUOTE]

widzialam na Waszej stronie i mi utkwiło;)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='otita']Dobra, dobra! Znam takie żarty! Potem dzwonek do drzwi i reszty zębów nie mam! ;)

sie bazarek na proteze strzeli:diabloti:

arine wczoraj wieczorem uzadlila pszczola ...w nos:shake: wyciagnelismy zadlo,skonczylo sie na szczescie na strachu:roll: a dzis zabralismy aparat na spacer bo nasza laczka pieknie kwitnie:)