makot'a Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Przyszłam pooglądać, potem stwierdziłam, że się przywitam, ale po przejrzeniu galerii wiem, że muszę ten wątek zapisać... O ile nie jestem jakąś szczególną fanką molosów, to w Arinie się po prostu można zakochać! Jaki ona ma piękny pychol! :) W ogóle widać, że wesoła i rezolutna z niej dziewczyna. A filmiki są bossskie, jak ona kica niesamowicie :D Quote
chita Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 makot'a;16413450 napisał(a):Przyszłam pooglądać, potem stwierdziłam, że się przywitam, ale po przejrzeniu galerii wiem, że muszę ten wątek zapisać... O ile nie jestem jakąś szczególną fanką molosów, to w Arinie się po prostu można zakochać! Jaki ona ma piękny pychol! :) W ogóle widać, że wesoła i rezolutna z niej dziewczyna. A filmiki są bossskie, jak ona kica niesamowicie :D dziekujemy i zapraszamy:lol: nie wiem jak ja moglam wczesniej zyc bez tego potwora:evil_lol: Quote
Alicja Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 podrzuć od czasu do czasu http://www.dogomania.pl/threads/203317-Totalny-MISZ-MASZ-na-leczenie-INKI-Balbinki-do15.03-godz.20.00#post16414043 Quote
baster i lusi Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Zapraszam Cię na bazarek cegiełkowy będę wdzięczna również za podnoszenie wątku http://www.dogomania.pl/threads/203362-Zr%C3%B3b-sobie-prezent-na-dzie%C5%84-kobiet! Dziękuję i pozdrawiam [quote name='baster i lusi']ZAPRASZAM NA BAZAREK CEGIEŁKOWY:lol:.NIEDŁUGO DZIEŃ KOBIET. TWÓJ UKOCHANY JAK ZWYKLE ZAPOMNI O KWIATACH:placz:. KUP JE SOBIE SAMA TO TYLKO 5 ZŁ . A WSPOMOŻESZ PSIAKI KTÓRE TEGO POTRZEBUJĄ. WIRTUALNY BUKIET TO TYLKO 5 ZŁ. A DLA BALBINKI SZANSA NA LECZENIE. http://www.dogomania.pl/threads/201616-Balbinka-jedzie-do-BOGATYNII!-)-DZIEKUJEMY-WSZYSTKIM-ZA-DEKLARACJE!! A RAFIK BĘDZIE MÓGŁ POJECHAĆ DO HOTELU ZE SZKOLENIOWCEM. http://www.dogomania.pl/threads/202054-9-msc-niewychowany-typ-AST!-Hotel-ze-szkoleniem-jego-jedyn%C4%85-sznas%C4%85-prosimy-o-! Quote
randall Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 To nie może być bokser, wygląda na piękną AST-kę Quote
tatankas Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 I do was wpadłam kobitki,to dla was: Dziś dzień kobiet,więc biusty w górę i odrzucamy z twarzy gradową chmurę.Niech żyje celullit i kurze łapki,bo i tak jesteśmy fajowe babki Quote
chita Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 [quote name='randall']To nie może być bokser, wygląda na piękną AST-kę :evil_lol::evil_lol:ciii bo policjanty do dzis mysla ze to bokser:evil_lol: [quote name='tatankas']I do was wpadłam kobitki,to dla was: Dziś dzień kobiet,więc biusty w górę i odrzucamy z twarzy gradową chmurę.Niech żyje celullit i kurze łapki,bo i tak jesteśmy fajowe babki dzieki:loveu: ja od "tesciowej" dostalam smsa: z okazji naszego swieta, niech kazda baba pamieta, by dzis sie spic do upadlego i nie sluchac chlopa zadnego.....:evil_lol: Quote
NATKA Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Fajnego sąsiada macie :lol: https://lh4.googleusercontent.com/_tFu5_i8VrLs/TWpm8wJuz3I/AAAAAAAAA_E/8EUV0RsWioY/s512/DSC_4678.JPG Quote
chita Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 nio, Enzo słodziak niesamowity:loveu: wszystkich zapraszam serdecznie na bazar:lol: http://www.dogomania.pl/threads/204018-Diesel-MissSixty-i-inne!XS-S-buty-36-37-do-25.03-godz20.00 Quote
fioneczka Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 poka cystom Arinkę chyba już się wykruszyło to "coś" :evil_lol: Quote
chita Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 fioneczka napisał(a):poka cystom Arinkę chyba już się wykruszyło to "coś" :evil_lol: sie nie wykruszylo... w posciel sie wytarło:diabloti: nimam zdjęć, arina rozwaliła sobie pazur w niedziele, nie wiem jak to zrobiła:roll: teraz juz sie goi na szczescie ale biegać nie może, tylko wez jej to wytłumacz:roll: no i miała tasiemca:shake: ostatnio odrobaczana byla w grudniu ale cos mnie tknęło bo dostawała ciut wieksze porcje a na wadze ni drgneło, chcialam dac qpe do badania ale najpierw odrobaczylismy raz jeszcze...no i wyszło cholerstwo:shake: Quote
tatankas Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 No z tym cholerstwem to trzeba uważać,życzymy szybkiego powrotu do zdrowia i czekamy na piękne zdjęcia sunieczki :) Quote
fioneczka Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 qrczaki skąd się te robale biorą, człek odrobacza regularnie i doopa moja rottka Sarcia co 3 miechy odrobaczana była któregoś razu apetyt straciła i po 4 dniach "strajku" zwymiotowała glisty ... masakra ... ilość i wielkość robali przerosła najśmielsze oczekiwania Quote
chita Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 no wet mi powiedzial ze mogła przez pchly zalapac bo podobno przenoszą, pewnie jeszcze w PL zalapała bo niestety ale tam przejsc przez wies to pies wracał do domu z bagażem, a frontline dzialal dwa-trzy dni...masakra:shake: Quote
chita Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 a u Arinki dobrze :) wczoraj spedzila caly dzien z TZ na spacerach bo panci nie było, a to z dzis: Quote
furciaczek Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Ja to mam wyczucie no.....wiem kiedy wpasc na foty:lol: Kolega fantastyczny:loveu: Quote
chita Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 to dla furciakowej jescze Enzul oto co arina robi jak ma inną wizje spaceru... no doooobra juz ide... Quote
tatankas Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Arinka jak zwykle piękna,kolega fantastyczny,ale jak dla mnie to nic nie przebija tych pięknych widoków krajobrazowych :) Quote
furciaczek Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Mam nadzieje ze czesciej bedziesz chodzila z corsiakiem na spacery:diabloti: Ale i tak mysle ze Arina lepiej by wygladala w towazystwie Hektora:cool3: Kiedy teraz bedziecie w PL? Jak bedziesz w okolicy to zapraszam na kaw:p Quote
chita Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 tatankas napisał(a):Arinka jak zwykle piękna,kolega fantastyczny,ale jak dla mnie to nic nie przebija tych pięknych widoków krajobrazowych :) nic nie przebija pogody:loveu: jak ja sie ciesze ze juz wiosna:multi: furciaczek napisał(a):Mam nadzieje ze czesciej bedziesz chodzila z corsiakiem na spacery:diabloti: Ale i tak mysle ze Arina lepiej by wygladala w towazystwie Hektora:cool3: Kiedy teraz bedziecie w PL? Jak bedziesz w okolicy to zapraszam na kaw:-P Kotek z corsiakiem to ja chodze co dzien na spacery bo mieszka koło mnie:cool3:ino aparat nie zawsze z nami spaceruje:evil_lol: czyzbyś mi chciała Hekciatego oddac:loveu:ja juz wtedy mowialam ze jak Ty go nie bierzesz to ja go wezme:evil_lol: a w Polsce chyba dopiero w lipcu bo na Wielknoc jedziemy na wycieczke:) Quote
Recommended Posts