Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agaga21 napisał(a):
dla niego to strata kasy...:roll:

Oj dla mojego tak samo,musiałam się 13 lat z nim męczyć,jutro 10 rocznica ślubu i łaskawie dołożył 1500zł mi z tej okazji do aparaciku,a że drugie tyle prawie musiałam ze swoich zaskórniaków wyciągnąć to swoją drogą,ale zawsze o połowę mniej wydałam :):):)

Posted

tatankas napisał(a):
Oj dla mojego tak samo,musiałam się 13 lat z nim męczyć,jutro 10 rocznica ślubu i łaskawie dołożył 1500zł mi z tej okazji do aparaciku,a że drugie tyle prawie musiałam ze swoich zaskórniaków wyciągnąć to swoją drogą,ale zawsze o połowę mniej wydałam :):):)

no moje Panie to cos w wychowaniu schrzanilyscie:shake: trza sie udac do bahawiorysty:eviltong:
nam w styczniu styknelo 10lat (konkubinatu:evil_lol:), a ze aparat wymusilam wczesniej dostaly mnie sie wiechcie i czekoladki:roll::mad:

Posted

hahaha bo widzisz-twój się nadal boi,że uciekniesz:evil_lol:,my już umowę spisaną mamy i nie chce się po urzędach latać i zrywać-lenie po prostu:diabloti:

Posted

tatankas napisał(a):
hahaha bo widzisz-twój się nadal boi,że uciekniesz:evil_lol:,my już umowę spisaną mamy i nie chce się po urzędach latać i zrywać-lenie po prostu:diabloti:

ależ my tez mamy umowe tyleze nie pisaną...w razie czego ja biore psa, działke, samochod, aparat, lokate, komputer i meble. on reszte:eviltong::diabloti:

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']U nas też dycha za kilka miesięcy-kiedy to minęło....no, ale mój Tz potrafi robić niespodzianki:)
W Brodnicy dziś podobno najzimniej było w nocy w Polsce! Ja chce takiej pogody jak u was buu...

Moj Tomasz tez robi wspaniale niespodzianki o takie np

14 grudnia godzina ok 15.00, dzwonie....
chita: co tam u Was byliscie juz na drugim spacerku...
tomasz:nie jeszcze nie zaraz idziemy
chita: a czemu nie
tomasz: a bo cholera mam tyle zalatwiania z tym twoim zegarkiem...
chita: yyyyyy jakim zegarkiem
tomasz: bip... bip... bip....
chita: halo,halo tomek? jestes?
tomasz: ............

24 grudnia...wigilia, 20.30 rozpakowanie prezentow

O MAtko! zegarek! dostalam zegarek! piekny!szok... w zyciu bym sie nie domyśliła.....:eviltong::diabloti:
i tak co roku....:evil_lol:

Posted

U mnie jest ten problem,że facet przez mamusię wychowywany tak przez 21 lat,że ja już 13 się męczę z wychowaniem na swój sposób,jest lepiej,ale chyba dopiero po 21 latach będę mogła się z mamusią równać :) A na smaczki nie reaguje-rozwydrzony na maxa hihihi

Posted

chita napisał(a):
ależ my tez mamy umowe tyleze nie pisaną...w razie czego ja biore psa, działke, samochod, aparat, lokate, komputer i meble. on reszte:eviltong::diabloti:

he he to napisz co dla niego zostało? :evil_lol:
agaga21 napisał(a):
u nas dopiero 8 lat minęło także nic z tego póki co...a do behawiorysty, to taaaak....dobry pomysł! :)

a u mnie to już w kwietniu 32 lata:placz:jak sie ze swoim męczę:mad:(albo on ze mną):crazyeye:

Posted

[quote name='tatankas']Śliczna jest :)

Mnie mówili,że lustrzanka nie dla kobiet,bo nie zmieści się w torebce,nie znają mnie,nie widzieli moich torebek-u mnie w torebce spokojnie dwie się zmieszczą,innych torebek nie noszę,bo po co,cyfrówka ginęła mi w torebce hihihi

ja mam wygodę ...bo mam torbę z możliwością przerobienia na plecak ...nie ma lepszej opcji torebki dla kobiety o 2 rękach :diabloti:

świetne :loveu:
https://lh5.googleusercontent.com/_tFu5_i8VrLs/TWWAMo3puFI/AAAAAAAAA9Y/oGsyt-TCew0/s640/DSC_4634.JPG

ja skromnie ...w czerwcu 25 lat od podpisania papiera w USC ...inaczej nie było by mieszkania z urzędu miasta :evil_lol:

Posted

[quote name='agaga21']u nas dopiero 8 lat minęło także nic z tego póki co...a do behawiorysty, to taaaak....dobry pomysł! :)

troche szkolenia, krótka smycz i bedzie cykał jak w zegarku:cool3:

[quote name='tatankas']U mnie jest ten problem,że facet przez mamusię wychowywany tak przez 21 lat,że ja już 13 się męczę z wychowaniem na swój sposób,jest lepiej,ale chyba dopiero po 21 latach będę mogła się z mamusią równać :) A na smaczki nie reaguje-rozwydrzony na maxa hihihi

hihih to musisz smaczki zmienić albo przegłoduj:cool3::evil_lol:

[quote name='Paula03']Ale Arinka się wygłupia :D

:lol:

[quote name='baster i lusi']he he to napisz co dla niego zostało? :evil_lol:

a u mnie to już w kwietniu 32 lata:placz:jak sie ze swoim męczę:mad:(albo on ze mną):crazyeye:

całe mnóstwo zostało: stara pralka, lodówka, sztućce i rachunki:diabloti:

piekny wiek, my sie pozabijamy do tego czasu:evil_lol:

[quote name='Alicja']ja mam wygodę ...bo mam torbę z możliwością przerobienia na plecak ...nie ma lepszej opcji torebki dla kobiety o 2 rękach :diabloti:

świetne :loveu:
https://lh5.googleusercontent.com/_tFu5_i8VrLs/TWWAMo3puFI/AAAAAAAAA9Y/oGsyt-TCew0/s640/DSC_4634.JPG

ja skromnie ...w czerwcu 25 lat od podpisania papiera w USC ...inaczej nie było by mieszkania z urzędu miasta :evil_lol:

nie ma jak to bezinteresowna miłość:evil_lol:

pada deszcz u nas:roll:

Posted

dziś sońca nie było ale foty som;)

taki ktoś sie wprowadził koło nas, jestesmy po kilku wspolnych spacerach wiec pewnie bedzie u nas czestym gosciem;) Enzo

i Arina