Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Posted

fioneczka napisał(a):
zboczuch :roll:
to było tak potocznie powiedziane :diabloti:

zboczuch...przecie ja o kiju bejsbolowym:roll:

:diabloti::diabloti:głodnemu chleb na mysli:eviltong:

Posted

chita napisał(a):
zboczuch...przecie ja o kiju bejsbolowym:roll:

:diabloti::diabloti:głodnemu chleb na mysli:eviltong:

taaaa jaaasssne teraz odwraca konia zadem :diabloti:

poka suczę z odpałami :diabloti:

Posted

juz śpi:cool3:ale od 18 do 21 wariowała w domu z przerwą na wariacje na spacerze,zrobiła dziure w posłanku tym drapaniem i kopaniem:mad: chyba sie cofa w rozwoju:roll:

Posted

no cóż ja patrząc na goopafkę Mony każdego wieczoru po jedzeniu mam wrazenie ze malusi móżdżek gdzieś na boisku zgubiła :diabloti:

po spacerze wciągnie korpusa i leci od babci żeby jej to oznajmić znaczy że już zjadła, podszczypuje ją za ręce, ciąga spódnicę, gada po swojemu coś do niej a wystarczy że babcia wstanie to zaczynają się ucieczki w podskokach, na zakrętach robi (jak to mówi moja mama) skubidu i zwija chodniki i dywany, później staje koło swojego posłania i czeka aż ją babcia pochwali "śliczna Monisia jak pięknie zjadła" :stupid: ... i znowu w nogi :roll:

jak patrzę na to wszystko z boku to wiem dlaczego psa nie mogłam adoptować :diabloti:

Posted

fioneczka napisał(a):
no cóż ja patrząc na goopafkę Mony każdego wieczoru po jedzeniu mam wrazenie ze malusi móżdżek gdzieś na boisku zgubiła :diabloti:

po spacerze wciągnie korpusa i leci od babci żeby jej to oznajmić znaczy że już zjadła, podszczypuje ją za ręce, ciąga spódnicę, gada po swojemu coś do niej a wystarczy że babcia wstanie to zaczynają się ucieczki w podskokach, na zakrętach robi (jak to mówi moja mama) skubidu i zwija chodniki i dywany, później staje koło swojego posłania i czeka aż ją babcia pochwali "śliczna Monisia jak pięknie zjadła" :stupid: ... i znowu w nogi :roll:

jak patrzę na to wszystko z boku to wiem dlaczego psa nie mogłam adoptować :diabloti:

:loveu::loveu::loveu:i czemu my jeszcze tego nie widzielismy na filmiku:mad:
kocham takie wariacje:loveu:

Posted

[quote name='fioneczka']allo gdzie Wy ?
dlaczego wątek pajęczynami zarasta ? co ?

dawaj Arinkę :mad: ciocia grzecznie prosi i jest MIŁA :diabloti:

nie może być:-o:evil_lol: chora jesteś? pewnie gorączka, wszedzie ostatnio szaleje:eviltong::diabloti:

nima Arinki, u nas szaro i buro ale na szczescie temperatura na plusie a mi sie nic nei chce...nawet siedziec na dogo:roll:

edit:

a czy ktos nie chcial by tej slicznej małpki na dt, ma prawdopodobnie przepukline pepkowa:placz:

http://www.dogomania.pl/threads/202719-Sosnowiec-%C5%82agodna-kompaktowa-amstaffo-par%C3%B3wka-z-przepuklin%C4%85-p%C4%99pkow%C4%85-szukamy-dt-ds

Posted

u nas nudy...czekam na wiosne:roll: poza tym mielismy super spacer dzis, spotkalismy sporo psiakow na łąkach, bestia sie wybiegała:loveu:ino aparat za ciezki do noszenia i fot nima:evil_lol:
ale mam z dzis na dowod ze ariniątko zyje i ma sie dobrze, tj w miare dobrze bo na fotach czeka na kolacje;)

Posted

Śliczna jest :)

Mnie mówili,że lustrzanka nie dla kobiet,bo nie zmieści się w torebce,nie znają mnie,nie widzieli moich torebek-u mnie w torebce spokojnie dwie się zmieszczą,innych torebek nie noszę,bo po co,cyfrówka ginęła mi w torebce hihihi

Posted

agaga21 napisał(a):
no wiesz, jak to aparat za ciężki? od czego masz faceta? :D niech nosi ;)

hahah racja ale czasem posylam go do roboty i se sama musze nosic:evil_lol:

tatankas napisał(a):
Śliczna jest :)

Mnie mówili,że lustrzanka nie dla kobiet,bo nie zmieści się w torebce,nie znają mnie,nie widzieli moich torebek-u mnie w torebce spokojnie dwie się zmieszczą,innych torebek nie noszę,bo po co,cyfrówka ginęła mi w torebce hihihi

ja tez mam duze torebki i niedlugo bede miec dużą skolioze:diabloti: