fioneczka Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 czyli mamy ROCZEK Arinki ... fajna z niej dziewczyna ... i szczęściara obyśmy mogli oglądać jeszcze duuuużo filmików z każdego kolejnego roku ... żyjcie zdrowo i szczęśliwie Quote
chita Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 fioneczka napisał(a): obyśmy mogli oglądać jeszcze duuuużo filmików z każdego kolejnego roku ... żyjcie zdrowo i szczęśliwie zabrzmiało jak przepowiednia:loveu::cool3::evil_lol: to teraz filmik-mix (troche dlugi:oops:) ale to jest prawdziwe oblicze ariniątka, i zapewniam ze dreszczy nie bedzie;) podsumowanie ostatniego roku w wersji video:p [video=youtube;IevtXP23TV0]http://www.youtube.com/watch?v=IevtXP23TV0[/video] Quote
Alicja Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [FONT=Arial]za ten pierwszy roczek :drinking: przy pierwszym filmie łezka mi poleciała ... przy drugim pycho półgębkiem się śmiało ;):loveu:[/FONT] Głosowały już Ciotki na Sandomierz na Krakvecie ?? Quote
agaga21 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 zatrzymało mi się na minucie 4.42 i nie chce ruszyć :( ale arina i cytryna wymiata!!!:evil_lol: a co to jest to niebieskie, na czym arinka jeździ po panelach? Quote
fioneczka Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 też chciałam o to niebieskie zapytać :razz: Quote
chita Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]za ten pierwszy roczek :drinking: przy pierwszym filmie łezka mi poleciała ... przy drugim pycho półgębkiem się śmiało ;):loveu:[/FONT] Głosowały już Ciotki na Sandomierz na Krakvecie ?? głosowaly, tyle ze uczciwie z jednego nicku...:roll: to chluśniem bo uśniem:drink1: [quote name='agaga21']zatrzymało mi się na minucie 4.42 i nie chce ruszyć :( ale arina i cytryna wymiata!!!:evil_lol: a co to jest to niebieskie, na czym arinka jeździ po panelach? [quote name='fioneczka']też chciałam o to niebieskie zapytać :razz: hehe to jest kamien:evil_lol: mielismy szlifowanie paneli:diabloti: Quote
Alicja Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 no właśnie ...ja też z jednego i chodzę i żebram kto jeszcze mógłby na sandomierskie psiaki zagłosować :( Quote
jonQuilla Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [FONT=Georgia]filmik świetny :multi: Arina jest rewelacyjna, szczególnie ten jej totalny świr w domu...obijanie o ściany, skakanie itd :evil_lol: Salsa zachowuje się tak samo :) piosenki w tle super :happy1: pierwsza to Bloc Party - Banquet a druga?[/FONT] Quote
chita Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]filmik świetny :multi: Arina jest rewelacyjna, szczególnie ten jej totalny świr w domu...obijanie o ściany, skakanie itd :evil_lol: Salsa zachowuje się tak samo :) piosenki w tle super :happy1: pierwsza to Bloc Party - Banquet a druga?[/FONT] Lifehouse - Hanging By a Moment;) Salsa tez mi na taką wariatke wygląda, rude som dzikie:eviltong: Quote
jonQuilla Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [quote name='chita'] Lifehouse - Hanging By a Moment;) Salsa tez mi na taką wariatke wygląda, rude som dzikie:eviltong: [FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak, coś w tym jest...widocznie genetycznie są tak uwarunkowane dzięki za tytuł piosenki :cunao:[/FONT] Quote
baster i lusi Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 świetny filmik ,ale jaka bestia mądra nawet pilota przynosi.Luśka to po drodze by go schrupała Quote
agnieszka32 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Dopiero na filmikach widać, jaka Arinka to szalona wariatka :diabloti: :evil_lol: Jest cudowna :loveu::loveu::loveu: Quote
chita Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 baster i lusi napisał(a):świetny filmik ,ale jaka bestia mądra nawet pilota przynosi.Luśka to po drodze by go schrupała :evil_lol:jej na szczescie chyba piloty nie smakują:evil_lol: agnieszka32 napisał(a):Dopiero na filmikach widać, jaka Arinka to szalona wariatka :diabloti: :evil_lol: Jest cudowna :loveu::loveu::loveu: wariatka:loveu:bo na zdjeciach to zawsze taki biedny jełopek z niej:evil_lol: Quote
YxNinaxY Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Arina to baaardzo pozytywnie zakręcona dziewczyna, aż zazdroszczę :) Moment z cytryną powalił mnie na łopatki. Świetny świrek Wam się trafił :) Pozdrawiam! Quote
Tengusia Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 a na zdjeciach sie taka spokojna wydaje :diabloti: ... swietna dziewczynka jest i tyle :grins: Quote
chita Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 YxNinaxY napisał(a):Arina to baaardzo pozytywnie zakręcona dziewczyna, aż zazdroszczę :) Moment z cytryną powalił mnie na łopatki. Świetny świrek Wam się trafił :) Pozdrawiam! to fakt pozytywny świr nam sie trafil:loveu: po swoich chrzestnych:razz: Tengusia napisał(a):a na zdjeciach sie taka spokojna wydaje :diabloti: ... swietna dziewczynka jest i tyle :grins: cicha woda brzegi rwie...:diabloti: u nas od wczoraj pada snieg:placz:jest juz go calkiem sporo bo oczywiscie w weekend nikt nie bedzie pracowal... zapakowalam arine do auta i pojechalysmy po nowy kubrak bo moj Tz wczoraj gdzies zawieruszyl ten od taks:mad::shake: w sklepie napadl nas pudel:evil_lol:a w drodze powrotnej dwa auta wpadly w poslizg i lecialy prostooo na nas...nic sie nie stalo ale mader faker jak ja nie cierpie zimy:watpliwy: Quote
chita Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 :mdleje:nie mow, ze masz takie zdolnosci:loveu::evil_lol: i czym żem sobie zasłuzyla:razz::loveu: Quote
Tengusia Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 chita napisał(a)::mdleje:nie mow, ze masz takie zdolnosci:loveu::evil_lol: i czym żem sobie zasłuzyla:razz::loveu: no przeciez dzieki tobie zdalam prawko czy to nie wystarczajacy powod :diabloti: Quote
chita Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 Tengusia napisał(a):no przeciez dzieki tobie zdalam prawko czy to nie wystarczajacy powod :diabloti: powod wystarczajacy:razz: ale ja to myslalam ze raczej z flaszka wpadniesz a nie z banerkiem:eviltong: Quote
Tengusia Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 chita napisał(a):powod wystarczajacy:razz: ale ja to myslalam ze raczej z flaszka wpadniesz a nie z banerkiem:eviltong: masz to jak w banku :grins: ale poczekam na wiosne zeby popodziwiac te wasze piekne widoki :grins: Quote
chita Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 Tengusia napisał(a):masz to jak w banku :grins: ale poczekam na wiosne zeby popodziwiac te wasze piekne widoki :grins: eee daj spokoj, dzis tez jest pieknie, nasypalo sniegu po kostki, jest szaro, buro i -2 stC....:diabloti:bajka poprostu a w ogole to dziekowac:loveu: Quote
chita Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 [quote name='agaga21']ŁAŁ! banerek pierwyj sort! [quote name='furciaczek']Nooo banerek cudo!! nooo dostalam za friko i niespodziewanie:-o ciekawe czego Tengusia:loveu: ode mnie chce:diabloti: Quote
Recommended Posts