jonQuilla Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 [FONT=Georgia]ale macie piękne tereny do spacerowania, tylko ten śnieg tak jakoś mi nie przypadł do gustu :evil_lol::evil_lol: pies morderca chciał Cię zagryźć :diabloti: http://lh6.ggpht.com/_Ui25XKvN_1M/TOBZmfsc2RI/AAAAAAAADgw/P4HVYoi0t0s/s640/DSC_2539.JPG [/FONT] Quote
agaga21 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 arinka fantastycznie się komponuje z jesienią, jest śliczna! tereny macie tam boskie ale w tym wszystkim czegoś mi brakuje..... Quote
chita Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 fioneczka napisał(a):http://lh5.ggpht.com/_Ui25XKvN_1M/TOBXBCtQu5I/AAAAAAAADao/PrTxcfPMD6c/s576/DSC_2217.JPG heh ale Arince stoją uszy ... może jej się siqu chciało :eviltong: moze sie bala ze sie osika jak pod wiatr stanie:eviltong: jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]otoczenie jak z władcy pierścienia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://lh5.ggpht.com/_Ui25XKvN_1M/TOBXIAkISVI/AAAAAAAADbE/x0gHlaxPtLc/s640/DSC_2279.JPG [/FONT] coś Ty:shake:, od razu widac ze to Narnja:diabloti: jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]ale macie piękne tereny do spacerowania, tylko ten śnieg tak jakoś mi nie przypadł do gustu :evil_lol::evil_lol: pies morderca chciał Cię zagryźć :diabloti: [/FONT] TZta, nie mnie:mad: ja za dobrze gotuje:diabloti: agaga21 napisał(a):arinka fantastycznie się komponuje z jesienią, jest śliczna! tereny macie tam boskie ale w tym wszystkim czegoś mi brakuje..... mi tez;) ale cierpliwi zostana wynagrodzeni:diabloti: Quote
jonQuilla Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 chita napisał(a): TZta, nie mnie:mad: ja za dobrze gotuje:diabloti:i [FONT=Georgia]a faktycznie to nie jesteś Ty na tych zdjęciach :oops: wybacz...zobaczyłam Cię na dalszych i tak z rozpędu uznałam ze na tamtych też jesteś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: moja spostrzegawczość jest powalająca [/FONT] Quote
agnieszka32 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 agaga21 napisał(a):arinka fantastycznie się komponuje z jesienią, jest śliczna! tereny macie tam boskie ale w tym wszystkim czegoś mi brakuje..... Czego??? Są piękne góry, śliczna sunia :loveu:, nawet śnieg...:razz: Może drugiego psa? :cool3::diabloti: Quote
Tengusia Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 nie no zeby takimi widokami sie przechwalac :mad: ... moze potrzebujecie opiekunke do pieska bo ja chetnie :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 ale CUDNIE :loveu: i jak ładnie razem wyglądacie http://lh5.ggpht.com/_Ui25XKvN_1M/TOBZn875w0I/AAAAAAAADg4/-QbqoQaNXzE/s640/DSC_2551.JPG Quote
chita Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]a faktycznie to nie jesteś Ty na tych zdjęciach :oops: wybacz...zobaczyłam Cię na dalszych i tak z rozpędu uznałam ze na tamtych też jesteś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: moja spostrzegawczość jest powalająca [/FONT] :evil_lol:z racji banicji masz wybaczone agnieszka32 napisał(a):Czego??? Są piękne góry, śliczna sunia :loveu:, nawet śnieg...:razz: Może drugiego psa? :cool3::diabloti: gdzie tam psa:splat: pewnie chodziło jej o lato albo morze...:evilbat: Tengusia napisał(a):nie no zeby takimi widokami sie przechwalac :mad: ... moze potrzebujecie opiekunke do pieska bo ja chetnie :evil_lol: tak potrzebujemy kogos kto nas wyreczy w tej ciezkiej opiece nad psem i tymi wstretnymi spacerami:diabloti: Alicja napisał(a):ale CUDNIE :loveu: i jak ładnie razem wyglądacie http://lh5.ggpht.com/_Ui25XKvN_1M/TOBZn875w0I/AAAAAAAADg4/-QbqoQaNXzE/s640/DSC_2551.JPG :oops: sucz i widok nadrabiają:evil_lol: Quote
Tengusia Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 chita napisał(a): tak potrzebujemy kogos kto nas wyreczy w tej ciezkiej opiece nad psem i tymi wstretnymi spacerami:diabloti: to kiedy moge przyjechac z walizeczkami :cool3::eviltong::evil_lol: Quote
chita Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Tengusia napisał(a):to kiedy moge przyjechac z walizeczkami :cool3::eviltong::evil_lol: zalezy co masz w tych walizeczkach:cool3::eviltong::evil_lol: Quote
Tengusia Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 chita napisał(a):zalezy co masz w tych walizeczkach:cool3::eviltong::evil_lol: w jednej walizeczce Bolus a w drugiej Fazula ... bo przeciez nie moge moich dzieciatkow zostawic na pastwe losu i przekarmiania przez moja rodzinke :roflt: Quote
chita Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Tengusia napisał(a):w jednej walizeczce Bolus a w drugiej Fazula ... bo przeciez nie moge moich dzieciatkow zostawic na pastwe losu i przekarmiania przez moja rodzinke :roflt: to teraz tylko sobie jakas L-ke zorganizuj i w droge:diabloti: bo na lotnisku mozesz miec ze tak powiem "niedogodnosci" z takimi walizeczkami:eviltong::evil_lol: Quote
Tengusia Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 chita napisał(a):to teraz tylko sobie jakas L-ke zorganizuj i w droge:diabloti: bo na lotnisku mozesz miec ze tak powiem "niedogodnosci" z takimi walizeczkami:eviltong::evil_lol: moj instruktor zawsze narzekal ze urlop by mu sie przydal :evil_lol: musze z nim powaznie porozmawiac :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
chita Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Tengusia napisał(a):moj instruktor zawsze narzekal ze urlop by mu sie przydal :evil_lol: musze z nim powaznie porozmawiac :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a na auto nie narzekał? bo to moze nie wrócić w jednym kawałku:diabloti::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 [FONT=Georgia]fajnie mieć fory z powodu banicji :multi::multi:[/FONT][FONT=Georgia] ciekawe tylko jak długo będę miała taryfę ulgową ;)[/FONT] :evil_lol: Quote
chita Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]fajnie mieć fory z powodu banicji :multi::multi:[/FONT][FONT=Georgia] ciekawe tylko jak długo będę miała taryfę ulgową ;)[/FONT] :evil_lol: jeszcze raz mnie pomylisz z TZtem i Cie zaraportuje:obrazic: .....:evilbat: Quote
jonQuilla Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 chita napisał(a):jeszcze raz mnie pomylisz z TZtem i Cie zaraportuje:obrazic: .....:evilbat: [FONT=Georgia]nie powtórzy się to już nigdy...przysięgam na swoją zwierzynę, którą maltretuję :)[/FONT] Quote
chita Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]nie powtórzy się to już nigdy...przysięgam na swoją zwierzynę, którą maltretuję :)[/FONT] nie mozna przysiegac na cos czego sie nie ma:mad: z powodow wyzej wymienionych zwierzyna juz rozdysponowana:diabloti: Quote
Tengusia Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 chita napisał(a):a na auto nie narzekał? bo to moze nie wrócić w jednym kawałku:diabloti::evil_lol: watpisz w moje zdolnosci :roflt: jak tylko nie bedzie po drodze swiatel to jakos zajade :roflt: Quote
chita Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Tengusia napisał(a):: jak tylko nie bedzie po drodze swiatel to jakos zajade :roflt: :roflt::roflt::roflt: skrzyzowan rownorzednych nie ma, nie potrafia ich obslugiwac:evil_lol: ronda som ale z rondami se dasz rade...pamietaj na rondach tak nawracasz: [video=youtube;QhCN2m9Bzq4]http://www.youtube.com/watch?v=QhCN2m9Bzq4[/video] Quote
jonQuilla Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 chita napisał(a):nie mozna przysiegac na cos czego sie nie ma:mad: z powodow wyzej wymienionych zwierzyna juz rozdysponowana:diabloti: [FONT=Georgia]racja, więc musisz mi uwierzyć na słowo że to się więcej nie powtórzy :evil_lol:[/FONT] Quote
agnieszka32 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Chita - no padłam z zawracania na rondzie :roflt::roflt::roflt: Quote
chita Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 agnieszka32 napisał(a):Chita - no padłam z zawracania na rondzie :roflt::roflt::roflt: no co:niewiem: trzeba Tengusie przygotowac do egzaminu:evilbat: Quote
Recommended Posts