Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Izabela124.']http://lh6.ggpht.com/_Ui25XKvN_1M/THPrt2177UI/AAAAAAAAClY/iAIk9sz6VM8/s640/DSC_0661.JPG pewnie fajnie tak zobaczyć flamingi wolno żyjące a nie tylko w zoo

bardzo mi sie tam podobalo, takie wolno zyjace widzialam pierwszy raz mimo ze bylam tam juz a najbardziej zdziwilo mnie to ze to takie piekne miejsce a tam zero ludzi...

[quote name='Martinee']Ale wam tam fajnie było !
Jak ja tu ogladając foty się ślinie to co dopiero wy tam . Chyba wiadra trzeba było podstawiać :D

super bylo, na pocztku maialam stresa jechac z psem ale strach ma wielkie oczy, na szczecie nie bylo zbyt goraco pomiedzy 25-28st

[quote name='furciaczek']Piekne zdiecia:loveu:

mam wiecej:oops::evil_lol:

poszlismy na spacerek...

doszlismy do plazy..psom wstep nie wzbroniony;)bo plaza dzika:multi:

moge juz isc do wodyyyy....

...prosze:evil_lol:

Posted

[quote name='Tengusia']widoki poprostu piekne :loveu:
http://lh4.ggpht.com/_Ui25XKvN_1M/THZCle00yXI/AAAAAAAACqw/-W8HeyBnT2A/s576/DSC_0980.JPG

powiedz mi bo gdzies mi umknelo gdzie to sie urlopowaliscie ?

lazurowe wybrzeze na poludniu francji-okolice Marsylii, park Camargue to ten rezerwat a te ostatnie fotki to z Cassis, od nas to jakies 4h drogi samochodem,

zapomnialam napisac ze w drodze "na" dostalam mandat:-( chcieli mi tez zabrac prawko:mad:ale skonczylo sie na zakazie jezdzenia po francji przez 2tyg.....:-(buuuuu

Posted

agaga21 napisał(a):
właśnie się pakuję!!!:multi::multi: już do was jadę:cool3:

jesu:nerwy: to oznacza ze bedziesz tu za jakies ...16godzin:eek2: to moze ja zaczne sprzatac:diabloti:

o ile Ci Etna wczesniej opon nie przegryzie:eviltong:

Posted

heh Agata bierze z wypożyczalni pojazd gąsienicowy ... droga zejdzie troszkę dłużej ale nie będzie musiała zaliczać wulkanizacji po kazdym postoju na siqu :evil_lol:

a ja właśnie lukałam na Wasze fotki ... wymiękam

a odnośnie panikowania ... tak mi już chyba na zawsze to moje przewrażliwienie zostanie :roll:
wczoraj znalazłam krostkę na pysku Mony i na doopie ... TZ prawie mi buty zabrał żebym do weta nie leciała :oops:

Posted

[quote name='fioneczka']heh Agata bierze z wypożyczalni pojazd gąsienicowy ... droga zejdzie troszkę dłużej ale nie będzie musiała zaliczać wulkanizacji po kazdym postoju na siqu :evil_lol:

:roflt::roflt::roflt:
ale wiesz mysle ze Etna to i z gasienica se da rade:evilbat:

[quote name='fioneczka']

a odnośnie panikowania ... tak mi już chyba na zawsze to moje przewrażliwienie zostanie :roll:
wczoraj znalazłam krostkę na pysku Mony i na doopie ... TZ prawie mi buty zabrał żebym do weta nie leciała :oops:

:evil_lol::evil_lol:ja wyluzowalam, tymbardziej ze wiem ze wetow tu mam do d***:roll: zanim pojde tu mam telef konsultacje z naszym polskim wetem:evil_lol:i to za free:diabloti:

[quote name='Izabela124.']
Ale w tej Francji widoki są super!

nieee to tylko photoshop:diabloti:

[quote name='Paula03']Zdjęcia piękne! Widoki piękne! I Arinka piękna ;)

http://lh6.ggpht.com/_Ui25XKvN_1M/THZChyUAp6I/AAAAAAAACqk/w2QxybubYnQ/s576/DSC_0951.JPG
Jaka minka :D
tutaj akurat chyba chciala isc do wody, w koncu inni sie kapali to czemu nie ona:lol:

[quote name='Martinee']Dzień Doberek :) Może jakieś jeszcze fotki ?? PROSZĘ

ehhh fotek to ja narobilam tyle ze juz nawet mi sie nie chce ogladac:roll::cool1:a co dopiero Wam:evil_lol:

Posted

[quote name='Patyś_']Arina cicho ciemna ... Podchodzi do basenu z miną " Mnie tu nie ma... Nic nie widzicie! " :D

:evil_lol::evil_lol:tak dokladnie bylo:evil_lol:

[quote name='Martinee']http://lh5.ggpht.com/_Ui25XKvN_1M/THf9Lk7HBiI/AAAAAAAACxQ/2qwWYDgfMyg/s640/IMG_0017.JPG tej to ale wygodnie:loveu::loveu::razz: ale brzuchol to ma uroczy:loveu:

no ma:loveu:

[quote name='agaga21']a ja ciagle z szoku wyjść nie mogę, ze znaleźliście tyle świetnych miejsc, do których wpuszczono mordercę i to bez smyczy!
http://lh4.ggpht.com/_Ui25XKvN_1M/THbDMyU2wzI/AAAAAAAACuo/HTqAxAndb28/s640/IMG_0062.JPG

a ja nie moglam wyjsc z szoku ze tam tyle psow:-onie wiem czy nigdy nie zwracalam na to uwagi czy co...

do hotelu dzwonilam sie dowiedziec jak to jest i powiedziano mi ze dodatkowa oplata 10e/dobe...na miejscu obsluga totalnie prozwierzeca:loveu: szczegolnie jak przy meldunku cos malego obszczekalo arine a ta lezala plackiem na ziemii:evil_lol: a na basenie byla na poczatku ma flexie, ale arina zaczela bawic sie z jakas babka i ta zaproponowala zeby ja spuscic no to latala:evil_lol: pan z recepcji sie z nia wyglupial poprzedniego wieczora wiec w efekcie za psa nie zaplacilismy nic:loveu::loveu::loveu::multi:
plaza byla dla zwierzat, malutka ale fajna a w innych miejscach byla na smyczy, na hotel chetnie dam namiary:cool3:

o tak zaczepiala gosci maupa:evil_lol: