Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agaga21']ślicznie arince nad wodą w kwiatuszkach! czy ona pływała troszkę, czy te kaczyska ją tak przeraziły że nie chciała wejść do wody? ;)

arina plywa i uwielbia wode i jedyne co moglo ja przerazic to moje "nie wooooolno gonic kaczuszek":mad::lol:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]coś tak ją porzuciła na drugim brzegu?
http://lh4.ggpht.com/_Ui25XKvN_1M/S_LZLXd0mjI/AAAAAAAABeg/00go_chvJ_Y/s576/DSC_8018.JPG
[/FONT]
ano porzucialam a co bede darmozjada trzymac:eviltong:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ale zerka ;) sprawdza czy przypadkiem nie chcesz jej zabaweczki zabrać
http://lh3.ggpht.com/_Ui25XKvN_1M/S4rhxRnrJcI/AAAAAAAAAEU/krod2jBVqlo/s640/img_0132.jpg
[/FONT]

to byl jeden z najlepszych dni w moim zyciu a arina obskoczyla wszytsko i bawila sie zabawkami jakby je miala od dziecka, jak zamowilam do domu ksiazki o amstaffach dostalam tylko od mamy smsa..."te amstafy sa grozne, nie moglas wybrac innego...":evil_lol:, dzis smsy od mamy wygladaja najczesciej tak "jak tam arinka? no i co u was"...:p

a my za poltora tygodnia jedziemy do PL:multi:na ponad miesiac:razz:

Posted

[quote name='chita']
to byl jeden z najlepszych dni w moim zyciu a arina obskoczyla wszytsko i bawila sie zabawkami jakby je miala od dziecka, jak zamowilam do domu ksiazki o amstaffach dostalam tylko od mamy smsa..."te amstafy sa grozne, nie moglas wybrac innego...":evil_lol:, dzis smsy od mamy wygladaja najczesciej tak "jak tam arinka? no i co u was"...:p

[FONT=Georgia]u nas było podobnie ;)
przekonując mamę do psa dopiero jak się zgodziła powiedziałam że jest mieszańcem amstafa, usłyszałam wtedy "nie" ale skoro się zgodziła to nie było odwrotu ;) potem jeszcze jak jechałam po rudą to pisała do mnie smsy żebym nie brała bo to strach, pies po przejściach a w dodatku TAKI pies ;)
jak już przywiozłam i zobaczyli ją wszyscy w okolicy to mama się nasłuchała od sąsiadów że zagryzie nas wszystkich we śnie i różne inne ciekawe teorie przez co trochę panikowała ale teraz widzę jak ogromnie zmieniło się jej podejście do wszystkich TTB....jednak potrafią rozkochać w sobie wszystkich, którzy mają z nimi do czynienia :)
[/FONT]

Posted

Arinka nie przyzwyczajona to i trochę zakłopotana była, nie ma co się dziwić - ale widać że miała dobre chęci, a Tosia to chyba była bardzo Arinką zainteresowana - przynajmniej tak z fotek wnioskuje ;)

A te zdjęcia jaskiniowe super i jeszcze bardziej super że można je z psem pozwiedzać :loveu:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]u nas było podobnie ;)
przekonując mamę do psa dopiero jak się zgodziła powiedziałam że jest mieszańcem amstafa, usłyszałam wtedy "nie" ale skoro się zgodziła to nie było odwrotu ;) potem jeszcze jak jechałam po rudą to pisała do mnie smsy żebym nie brała bo to strach, pies po przejściach a w dodatku TAKI pies ;)
jak już przywiozłam i zobaczyli ją wszyscy w okolicy to mama się nasłuchała od sąsiadów że zagryzie nas wszystkich we śnie i różne inne ciekawe teorie przez co trochę panikowała ale teraz widzę jak ogromnie zmieniło się jej podejście do wszystkich TTB....jednak potrafią rozkochać w sobie wszystkich, którzy mają z nimi do czynienia :)
[/FONT]

arina nie zdazyla wysiasc z auta a juz wszyscy darli sie jaka ona kochana:evil_lol:ale faktycznie mieszkam w kilku tysiecznej miejscowosci i widok mijajacych nas przechodniow-bezcenny:razz: moi rodzice stali sie milosnikami astow i pytali nawet czy im arinki nie zostawie:mad:

[quote name='NATKA']Arinka nie przyzwyczajona to i trochę zakłopotana była, nie ma co się dziwić - ale widać że miała dobre chęci, a Tosia to chyba była bardzo Arinką zainteresowana - przynajmniej tak z fotek wnioskuje ;)

A te zdjęcia jaskiniowe super i jeszcze bardziej super że można je z psem pozwiedzać :loveu:

Taaa Tosia mogla tak ciagle za nia dreptac, dotykac, targac za fafelki...a nawet na sekunde nie moglismy ich spuscic z oka, arina miala ten wzrok "zabierz TO stad":diabloti:

a faktycznie z psem mozna wejsc wszedzie, ostatnio bylysmy razem na zakupach;)

Posted

hej :loveu: nom jeszcze trzy dni bedziemy mialy wkoncu wakacje tzn arina bedzie miala bo ja i tak mam milion rzeczy do zrobienia, kilka wesel i obrone gdzies po drodze...:roll:

Posted

wazne zeby pogoda byla...mamy mnostwo sciezek spacerowych i kilka jezior i rzeke wiec reszta mi nie straszna ;] a w ogole to w niedziele Paskuda plywala i wylawiala kamienie z dna jeziora...szkoda ze aparatu nie wzielam;)

Posted

[quote name='fioneczka']a sprzęt na obronę masz ? ;)

i w ogóle to obrona nie zwalnia Cię z obowiązku wystawiania fotek :eviltong:[/QUOTE]

wezme bejsbola, podobno rozwiazuja kazdy problem:diabloti:
a fotek nima i pewnie jeszcze przez jakis pare dni nie bedzie za to nastepne juz z polski:cool3:

Posted

[quote name='chita']wezme bejsbola, podobno rozwiazuja kazdy problem:diabloti:
a fotek nima i pewnie jeszcze przez jakis pare dni nie bedzie za to nastepne juz z polski:cool3:[/QUOTE]

sobie grzecznie zaczekam te dwa dni :diabloti: ... bo pare to dwa :roll:

• 3 weeks later...