chita Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 no i goscie pojechali..... co za tydzien, na nic nie mam czasu a do wakacji bedzie jeszcze gorzej...:shake: a wiec mam kilka fotek, Arina byla ok ale tylko dlatego ze jej kazalismy...Tosia to bardzo zywe dziecko i widac bylo ze ciagly krzyk i rozgardiasz niuni przeszkadzal, byla uprzejma ale niezbyt wylewna;) kilka pierwszych fotek... a tak razem czekaly na pana;) Quote
chita Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 i kilka z gor a reszta zapewne wieczorem;) Quote
Patyś_ Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Arina jest śliczna! :) Sunia mimo wszystko dziecka "nie połknęła w całości" jak to ludzie mają w zwyczaju mawiać :) Quote
Paula03 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Arinka świetnie się prezentuję z dzieckiem! :) Quote
chita Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Patyś_ napisał(a):Arina jest śliczna! :) Sunia mimo wszystko dziecka "nie połknęła w całości" jak to ludzie mają w zwyczaju mawiać :) no nie polknela chociaz bylo co:evil_lol: Paula03 napisał(a):Arinka świetnie się prezentuję z dzieckiem! :) tylko bez aluzji mi tu:eviltong::evil_lol: no to wkleje reszte fot... w jaskiniach...:diabloti: i chyba jedyne na ktorym arina sie zalapala:oops: ..... Quote
chita Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 i jeszcze kilka.... Arina i Antosia juz w pelnej komitywie;) Quote
fioneczka Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 http://lh5.ggpht.com/_Ui25XKvN_1M/TBd5LoFDJpI/AAAAAAAAB1o/fCynJe6qfWA/s640/DSC_8842.JPG :crazyeye::crazyeye::crazyeye: oooo jak sobie Arinka zmiękcza dzieciątko hehe :diabloti: http://lh4.ggpht.com/_Ui25XKvN_1M/TBd1pdtn2_I/AAAAAAAABxs/B0Vt0gUGBAo/s640/IMG_0448.JPG jaka wspólnota ;) chyba Arinka polubiła dzidzię całkiem bezinteresownie ;) Quote
zaba14 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 hej :) zdjęcia podziwiam, ale te jaskinie to sa genialne !! :loveu: Quote
chita Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 fioneczka napisał(a): :crazyeye::crazyeye::crazyeye: oooo jak sobie Arinka zmiękcza dzieciątko hehe :diabloti: jaka wspólnota ;) chyba Arinka polubiła dzidzię całkiem bezinteresownie ;) ano zmiekczala coby latwiej przelknac:diabloti: a faktycznie w ostatnie dni zdarzalo jej sie Tosie polizac na 'dzien dobry', chyba sie zapomniala ze to male ciagle za nia ganialo z wrzaskiem:evil_lol: z ta bezintersownoscia to bym polemizowala...w dzisiejszych czasach licza sie tylko paluszki, biszkopty i krakersy:eviltong: deer_1987 napisał(a):slicznie wyglada! na niektorych fotach to normalnie widac jej zaklopotanie tym calym zamieszaniem...:evil_lol: zaba14 napisał(a):hej :) zdjęcia podziwiam, ale te jaskinie to sa genialne !! :loveu: jaskinie -zupelnie nie wiem czemu- zwa sie diabelskie...Arinie jakos nie przypadly do gustu:evil_lol: jutro wyjezdzam na pare dni...:-(Malpiszon zostaje z tz...:-(ciekawe czy sie w ogole steskni...:diabloti::roll: Quote
Patyś_ Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Arina próbuje dzieciaczka, co by na pewno dobrze doprawione :evil_lol:, czy może nie opłaca się poczekac kilka dni, że dobrze przyprawami przeszło :D Widaomo - w końcu to pies morderca i pożerać dzieci :diabloti: Yhhh... Marzy mi się taki "morderca" w domu :roll: Zapraszamy do nas - fotki pałętają się gdzieś od 9 strony :) Nie miałam głowy, żeby zaprosić Quote
chita Posted June 21, 2010 Author Posted June 21, 2010 a nima bo i mnie nei bylo od piatku:diabloti: a fotki sa nawet na tej stronie i nowych narazie nie bedzie:eviltong: a piesek tesknil, niedziele cala spedzila pod oknem popiskujac:-(wiec jest szansa ze mnie kocha albo bardziej prawdopodobne ze tesknila bo tz gorzej gotuje:eviltong::diabloti: Quote
agaga21 Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 ale te foty to już przestarzałe! przecież one są z przed 4 dni:roll::evil_lol: Quote
Paula03 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Właśnie my chcemy nowe foty Arinki! :diabloti: Quote
jonQuilla Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [FONT=Georgia]cześć :multi::loveu: a tu jak zwykle śliczne widoki :cool3: taa fafle to jest to co dzieci lubią najbardziej :evil_lol::evil_lol: http://lh6.ggpht.com/_Ui25XKvN_1M/TBd5JT6Ja4I/AAAAAAAAB1c/TVsbylR22zY/s640/DSC_8839.JPG mojej siostry córa też zawsze się przymierza żeby ją Rudą pociagnąć :evil_lol:[/FONT] Quote
Kama & Diana Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 http://lh5.ggpht.com/_Ui25XKvN_1M/TBd5EJtF6oI/AAAAAAAAB1E/4Ke-Vi0dAKM/s576/DSC_8822.JPG ah te oczęta.. _____________________ Zapraszam do galerii Dianki.. Quote
chita Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 [quote name='agaga21']ale te foty to już przestarzałe! przecież one są z przed 4 dni:roll::evil_lol: :mdleje:jakas niewyżyta czy co:diabloti: [quote name='Paula03']Właśnie my chcemy nowe foty Arinki! :diabloti: nastepna:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]cześć :multi::loveu: a tu jak zwykle śliczne widoki :cool3: taa fafle to jest to co dzieci lubią najbardziej :evil_lol::evil_lol: http://lh6.ggpht.com/_Ui25XKvN_1M/TBd5JT6Ja4I/AAAAAAAAB1c/TVsbylR22zY/s640/DSC_8839.JPG mojej siostry córa też zawsze się przymierza żeby ją Rudą pociagnąć :evil_lol:[/FONT] ja do dzis mam slabosc do fafelkow:loveu::oops::evil_lol:tyleze juz tak mocno nie ciągam:diabloti: [quote name='Kama & Diana']http://lh5.ggpht.com/_Ui25XKvN_1M/TBd5EJtF6oI/AAAAAAAAB1E/4Ke-Vi0dAKM/s576/DSC_8822.JPG ah te oczęta.. _____________________ Zapraszam do galerii Dianki.. oczeta idealne do zebrania ;) zaraz zagladam do Dianki;) [quote name='fioneczka']ni ma nowiusich fotasków :( oj som...ino se trzeba je wyobrazic:diabloti::diabloti: Quote
fioneczka Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='chita'] oj som...ino se trzeba je wyobrazic:diabloti::diabloti:[/QUOTE] :obrazic: ... a ja mam kiepską wyobraźnię dawaj foty :diabloti: Quote
chita Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 bo trzeba miec fantazje....:diabloti: moje dziecie zapatrzone.... i zaintrygowane.... kacuskami:razz: Quote
chita Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 i jeszcze kilka starych a moich ulubionych..pierwszy dzien w domu... Quote
fioneczka Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='chita']bo trzeba miec fantazje....:diabloti: [/QUOTE] no dodaj jeszcze babciu ;) to Cię pacnę hehe ale zmobilizowałaś mnie ... bo się skupiłam i foty widzę :diabloti: Quote
fioneczka Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 qrde nie mogę edytować postu wrrrr http://lh6.ggpht.com/_Ui25XKvN_1M/S4rhymsRN-I/AAAAAAAAAEc/DjGKk_PRgKs/s512/img_0135.jpg słodka minka a przepraszam tam nad staw to Arinka nie poszła na kolację ;) Quote
chita Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 [quote name='fioneczka']no dodaj jeszcze babciu ;) to Cię pacnę hehe [/QUOTE] buahaha chyba mam podsluch w glowie:diabloti: [quote name='fioneczka'] a przepraszam tam nad staw to Arinka nie poszła na kolację ;)[/QUOTE] razem poszlysmy, pancia jadla kaczke a arinka kaczorka:diabloti: Quote
Recommended Posts