Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='fioneczka']Arinko z okazji dnia dzieciaka i urodzinek ;) życzymy dużo zdrówka i beztroski :)

poka prezenta urodzinowo dzieciakowego

prezenty wieczorem:razz:

Posted

[FONT=Georgia]a ja gapa nie zauważyłam że Arinka dzisiaj obchodzi 3 urodzinki :oops: ale już się poprawiam :)

Wszystkiego Najlepszego :multi::multi::multi:

tort przyniosłam :)
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]

tak na marginesie to nigdy nie widziałam na żywo takiego makowego pola :roll:
pięknie to wygląda :loveu:
[/FONT]

maki sa the best :diabloti:

[quote name='Ania+Milva i Ulver']Wszystkiego dobrego -sama wybierałam jej datę urodzin:)
Cudne fotty!!

taaa i imie tez... i mi sie sasiedzi smieja ze moj pies nazywa sie ma,ka:evil_lol:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]

Wszystkiego Najlepszego :multi::multi::multi:

tort przyniosłam :)
[/FONT]

looo ale torcicho...dziekujemy:multi::loveu: chcesz kawalek:cool3::cool3::cool3:

[quote name='agaga21']a ja prezencik przynoszę :) :)

prezencik jak znalazl...:loveu:wczoraj zniszczyla pilke do kosza:mad:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]tak, uwielbiam surowe mięcho :evil_lol:[/FONT]

tak myslalam:evil_lol: dlatego mozesz sobie wziasc tego niewypatroszonego kuraka:eviltong: :diabloti:

Posted

czy Wy cioteczki nie uwazacie że Arinka dziwnie się zachowuje w tym makowym polu ... udaje zająca albo inne skaczące zwierzątko ... dobrze że nie udaje bociana :diabloti: ... eeee moze Ty jej tam nie prowadzaj bo jak się dziewczyna uzależni :roll: to co w zimie zrobisz :eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='Paula03']http://lh4.ggpht.com/_Ui25XKvN_1M/TATxe5YsKfI/AAAAAAAABnE/bfIY2fKSwPk/s640/DSC_8263.JPG
Śliczna makowa łąka :loveu:

Arinko najlepszego z okazji 3 urodzin!!!
:new-bday: :tort:

:laola:

dziekujemy za zyczonka.:loveu:... ja i tak nie wierze ze ona ma 3lata:evil_lol:

[quote name='fioneczka']czy Wy cioteczki nie uwazacie że Arinka dziwnie się zachowuje w tym makowym polu ... udaje zająca albo inne skaczące zwierzątko ... dobrze że nie udaje bociana :diabloti: ... eeee moze Ty jej tam nie prowadzaj bo jak się dziewczyna uzależni :roll: to co w zimie zrobisz :eviltong::evil_lol:

spoko spoko robimy zaprawy na zime.......bedziem pic kompoty:evilbat:

Posted

hehe, ja dopiero teraz cofnęłam o 1 strone i zauwazyłam ze sa nowe fotki:oops::oops::evil_lol:.

ta ci sie udała!
http://lh5.ggpht.com/_Ui25XKvN_1M/TATxFZBL06I/AAAAAAAABlo/P5qgq5qGYYw/s640/DSC_8233.JPG

zajączek:evil_lol:
http://lh3.ggpht.com/_Ui25XKvN_1M/TATyEf9pJQI/AAAAAAAABpA/fVpczjLmyQQ/s640/DSC_8317.JPG

ładnie arince w czerwieni :):loveu::loveu:
http://lh4.ggpht.com/_Ui25XKvN_1M/TATxe5YsKfI/AAAAAAAABnE/bfIY2fKSwPk/s640/DSC_8263.JPG

Posted

chita napisał(a):
dziekujemy za zyczonka.:loveu:... ja i tak nie wierze ze ona ma 3lata:evil_lol:

Bo Arinka nie wygląda na 3 latka, to taki mały zajączek :evil_lol:

Posted

fioneczka napisał(a):
eeeeee ciotka to Ty też w tych makuniach udajesz zajączka
scem to zobaczyć

noo cos ty! ja....ja udaje bociana:sg168: dowodow brak:diabloti:

agaga21 napisał(a):
hehe, ja dopiero teraz cofnęłam o 1 strone i zauwazyłam ze sa nowe fotki:oops::oops::evil_lol:.

ta ci sie udała!

ładnie arince w czerwieni :):loveu::loveu:

nowe foty przegapic:shake::diabloti: no niektore fotki nie wiedziec czemu sie udaly:sg168::evilbat:

Paula03 napisał(a):
Bo Arinka nie wygląda na 3 latka, to taki mały zajączek :evil_lol:

maly czolg:evil_lol:

Posted

Ach a ja przegapiłam urodzinki Arinki :oops: więc będą troszkę spóźnione życzenia

[FONT=Comic Sans MS]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ARINKO!!![/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]halo halo a co tutaj tak cicho?[/FONT]

no wlasnie nie wiem...:siara:......:eviltong:

mielismy dosyc aktywny weekend..wlasnie wrocilismy z gor potem wrzuce pare fotek...ale w piatek bylismy u znajomych na grillu, Arina szalala w ogrodzie i w pewnym momencie na sekunde zniknela nam z oczu:eek2:..... przelazla do ogrodu sasiadow bo bramy byly pozamykane...minute pozniej znalezlismy ja w basenie u sasiadow....:mdleje:matko jedyno co za czubek z niej...

Posted

to wrzuce kilka z wczoraj:cool3: po drodze nad rzeczke znalazlysmy kolejna fajna łaczke...fotek z nad rieczki nie budjet bo fotomaszyna kaput....