Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agaga21']oj ty leniwa osóbko! dawaj te foteczki szybciutko. mnie to ostatnio poganiałaś i uwinęłam sie z naprawdę spora ilością, wiec teraz ty się uwijaj

hahah bo jakbys napiala leniwa małpo to bym sie szybciej zwijała:evil_lol:a nie tak kulturalnie:eviltong:

[quote name='Soema']Więcej tu nie przyjdę :obrazic:

nie obiecuj nie obiecuj:loveu::loveu::eviltong:

to wrzuce wam fotki jak sobie pozyczylismy dzieci zeby sprawdzic Arine:cool3:eksperyment zakonczony pozytywnie;)

Posted

Arina odkryla w sobie miłość do górnictwa:diabloti: kopie jak wariatka, mam pare filmikow ale zanim zrzuce to dzis do domu wrocila taaak...

Posted

[quote name='agaga21']
a czemu taki mały fotel biednej psicy kupiliście?:crazyeye:
http://lh4.ggpht.com/_Ui25XKvN_1M/S-m2uAqWRaI/AAAAAAAABSU/ZGPlVZM8c-4/s512/IMG_0177.JPG

fotel byl moj...był:roll:

[quote name='agaga21']http://lh3.ggpht.com/_Ui25XKvN_1M/S-m25fpMWII/AAAAAAAABS0/8F6KmlvStPI/s576/IMG_0200.JPG
że niby jaka?:roll::roll:
to ma być brudny pies???????

buahaha Etny to zaden nie przebije...:diabloti::diabloti:

oo i jeden filmik mam ale stary

[video=youtube;8JXuo4sgPFw]http://www.youtube.com/watch?v=8JXuo4sgPFw[/video]

Posted

[quote name='agaga21']u was wszędzie rosną kwiatki!

mleczyków juz nima:placz: ale pojawiaja sie maki:diabloti:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]
chciałabym aby Salsa tak wyglądała jak jest brudna :diabloti:
[/FONT]

no brudzic sie bardzo nie brudzi ale wolalabym zeby byla brudna niz zjadala i tarzała sie w końskich kupach:watpliwy: jedna taka wyladowala po uprzednim skonsumowaniu (zanim zdążyłam nawrzeszczec rzecz jasna) wyladowala mi na podlodze:lmaa:

[quote name='NATKA']Sposób na fotel ma świetny :roflt::roflt::roflt:

A jak długo pożyła piłeczka z filmiku :evil_lol:

a piłeczka zyje do dzis:multi:ale napompowana jest tak ze wystarczy chuchnąc do srodka a peknie:diabloti:

[quote name='Pin']Fajnie siedzi XDD
Śliczna ^^

dzieki :lol:

a Cipolinie znowu zaczerwienil sie brzusio, i ma troche krostek....a bylo juz tak dobrze:shake:

Posted

[quote name='chita']
no brudzic sie bardzo nie brudzi ale wolalabym zeby byla brudna niz zjadala i tarzała sie w końskich kupach:watpliwy: jedna taka wyladowala po uprzednim skonsumowaniu (zanim zdążyłam nawrzeszczec rzecz jasna) wyladowala mi na podlodze:lmaa:

[FONT=Georgia]
aż nie chcę myśleć bo by było gdyby w mojej okolicy końce Qpy można było znaleźć :evil_lol:
wystarczy że dzicze odchody w lesie znajduje i kocie gdzie popadnie :roll:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
aż nie chcę myśleć bo by było gdyby w mojej okolicy końce Qpy można było znaleźć :evil_lol:

jak to co by bylo....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:maseczki ujedrniajace by byly:diabloti:

a my dzis zabralysmy aparat na spacer:cool3: a fot jest tyle ze nawet mi sie nie chce ich ogladac:eviltong:

cdn

Posted

Ale Wam dobrze, łąki w kwiatuszkach, słoneczko ...
http://lh5.ggpht.com/_Ui25XKvN_1M/S_KGsO0KeMI/AAAAAAAABWU/HxuMC7aQqH8/s640/DSC_7876.JPG
a u mnie pada, leje nieustannie, mlecze padły, nawet kwiatuszki w domu nie chcą kwitnąć z barku słoneczka :shake:

Przecudnie wygląda w tych kwiatach i z tą piłeczką w pycholku :loveu::loveu::loveu:
http://lh5.ggpht.com/_Ui25XKvN_1M/S_KG6tZwKkI/AAAAAAAABXM/iFVWQncrfO4/s640/DSC_7892.JPG

Posted

[FONT=Georgia]rozwaliło mnie Twoje stwierdzenie że tyle zdjęć narobiłaś że aż oglądać Ci się ich nie chce :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ładnie słonecznie u Was, tylko pozazdrościć :)
Arina śliczna jak zwykle :loveu:

[/FONT]

Posted

[quote name='NATKA']Ale Wam dobrze, łąki w kwiatuszkach, słoneczko ...
a u mnie pada, leje nieustannie, mlecze padły, nawet kwiatuszki w domu nie chcą kwitnąć z barku słoneczka :shake:

tutaj tez pogoda zmienna,dzis akurat ladnie i cieplo... a ze ja dzis mialam papierkowa robote (a zrobie wszytsko zeby tego nie robic:evil_lol:) to sie psu fuksnąl 3godzinny poranny spacerek:evil_lol:

[quote name='Paula03']
Arinka jest jak lew w dżungli :evil_lol:

zaraz wrzuce jej 'lwie' foty:cool3:

[quote name='agaga21']
pełnia szczęścia!
ta łąka kojarzy mi się z taką prawdziwą polską łąką na polskiej wsi. u nas w okolicy takich nie ma. same pola niestety.

a my czekamy na maki...(co sie kompoty pogotuje:evilbat:)

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]rozwaliło mnie Twoje stwierdzenie że tyle zdjęć narobiłaś że aż oglądać Ci się ich nie chce :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

no bo ileż można...:roll::evil_lol:

to jeszcze kilka:eviltong:

dla odmiany kwatki coby nie zwariowac od widoku psa:eviltong:

ariny nowy stajl....