chita Posted May 7, 2014 Author Posted May 7, 2014 Ostatnio mnie cos naszlo i przejrzalam sobie pobieznie galerie...kurde...niezly pamietnik z takiego watku :) nie moge uwierzyc ze to juz bedzie 5 lat jak Arina jest z nami... a to nasze ostatnie foty z Wielkanocy, nie chce mi sie jakos siedziec na dogo ale za kilka lat znow sie cofne i powspominam:lol: "odepnij to kobieto i pusc mnie do wody..." Quote
chita Posted May 7, 2014 Author Posted May 7, 2014 i pies pierwszy raz na stateczku, choroby morskiej brak, przynajmniej u psa ;) lajcik Quote
chita Posted May 7, 2014 Author Posted May 7, 2014 "ooo jakis pieseczek...na MOJEJ plazy?:mad::evil_lol: ...nosem gnojka wciagne:diabloti:" no i odsalanie :loveu: Quote
chita Posted May 8, 2014 Author Posted May 8, 2014 [quote name='Vailet']Piekna jest:loveu: a ten laciaty-cudo:loveu:[/QUOTE] no laciaty extra i z wygladu i z charakteru :) [quote name='Ania+Milva i Ulver']Adoptuj mnie plisss:)[/QUOTE] ech..wiesz, te wszystkie procedury adopcyjne...nie przeszlabym:eviltong: ale na wakacje mozesz wpasc :cool3: Btw pozdrow od nas pana kierownika:loveu: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 Pozdrowiłam i przesłałam fotki:) Z tymi wakacjami , to ...może...kiedyś;) Quote
agaga21 Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 część fot widziałam już wcześniej, są obłędne! te miejsca w których bywacie są obłędne!:loveu: masz rację, że te nasze galeryjki są jak pamiętniki naszych zwierzaków, choćby dlatego warto czasami je odświeżyć ;) Quote
tatankas Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 [quote name='chita']no laciaty extra i z wygladu i z charakteru :) ech..wiesz, te wszystkie procedury adopcyjne...nie przeszlabym:eviltong: ale na wakacje mozesz wpasc :cool3: Btw pozdrow od nas pana kierownika:loveu:[/QUOTE] Takego cudnego łaciatego to ma gagatek,nie raz miałam okazję się spotkać i nie raz jeszcze przede mną,za każdym razem kocham go jeszcze bardziej :) Co do adopcji to ja już z dobry rok temu proponowałam siebie :eviltong: Quote
chita Posted January 22, 2015 Author Posted January 22, 2015 Ranyyyy, wieki mnie tu nie bylo :) weszlam kiedys na dogo ale nie mialam subskrypcji a tu prosze, wszystko wrocilo ;) U nas wszystko ok, Arina rok starsza a listopadzie stuknelo nam 5lat razem:) Pozdrawiam gooooraco i obiecuje poodkurzac troche;) 1 Quote
agaga21 Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 arinka jak zwykle piękna i szczęśliwa :) u nas w grudniu stuknęło 5 lat z etną :) Quote
furciaczek Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Udało mi sie dotrzeć i tutaj, widzę ze nie tylko ja wpadam raz w roku na dogo :) Quote
chita Posted February 19, 2016 Author Posted February 19, 2016 chryste ale sie na dogo pozmienialo, szkoda :( 1 Quote
Recommended Posts