Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

właśnie sobie znalazłam filmik ;)
i napiszę jeszcze raz, arinka przy russelku to strasznie ocięzała wyszła! mały taki szybki szkrabik, że arina nie nadąza za nim

Posted

[quote name='fioneczka']ale ona fajna i spryciula jaka ... i kumpla jakiego ma żywotnego :)

kumpluje sie z wszytskimi psiurami a od kiedy spuszczamy ja i moze z nimi pobiegac to juz w ogole szalenstwo

[quote name='zaba14']Cześć dziewczyny! :) wróciłam, fotki jak zwykle super ! :)

w koncu wrocila:multi:zaraz ide czytac jak bylo na wakacjach do Miyi:cool3:

[quote name='agaga21']właśnie sobie znalazłam filmik ;)
i napiszę jeszcze raz, arinka przy russelku to strasznie ocięzała wyszła! mały taki szybki szkrabik, że arina nie nadąza za nim

no ona za wiekszoscia nie nadaza ale sie stara:diabloti:

Posted

[quote name='chita']tu jest filmik:eviltong:
i powiem Wam tylko ze Arina to najlepsze co mnie w zyciu spotkalo:loveu::loveu::loveu:

[/QUOTE]
A dzięki komu ? :grins:

Posted

i powiem Wam tylko ze Arina to najlepsze co mnie w zyciu spotkalo:loveu::loveu::loveu:

[/QUOTE]
tak to bywa z tymi pchlarzami ;):loveu:

Posted

[quote name='agaga21']tak to bywa z tymi pchlarzami ;):loveu:[/QUOTE]

no wlasnie wrocmy do Ciebie:eviltong:podobno Baronka adoptujesz:cool3::diabloti:

Posted

][/QUOTE]

[quote name='chita']no wlasnie wrocmy do Ciebie:eviltong:podobno Baronka adoptujesz:cool3::diabloti:[/QUOTE]
O plotki, plotki, plotki:multi::multi::multi::multi:

Chita - niewdzięcznica :obrazic:

Posted

[quote name='chita']no wlasnie wrocmy do Ciebie:eviltong:podobno Baronka adoptujesz:cool3::diabloti:
hahaha! padłam!
i już nie wstaję dzisiaj!:grin:
lepiej doleję sobie winka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Soema']O plotki, plotki, plotki:multi::multi::multi::multi:

Chita - niewdzięcznica :obrazic:

ta do plotek jestem pierwsza:diabloti: i jestem wdziecznica:eviltong: nie plotkuj:mad:

[quote name='agaga21']hahaha! padłam!
i już nie wstaję dzisiaj!:grin:
lepiej doleję sobie winka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no co :grins::niewiem: wydedukowalam sobie ze by do Etnusi pasowal:grins:

Posted

[quote name='chita']
no co :grins::niewiem: wydedukowalam sobie ze by do Etnusi pasowal:grins:[/QUOTE]
oj tak! bardzo:loveu:...ale wiesz co ci powiem...?
do arinki jeszcze bardziej!:cool3::cool3::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='agaga21']oj tak! bardzo:loveu:...ale wiesz co ci powiem...?
do arinki jeszcze bardziej!:cool3::cool3::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE]

no masz:mad: ty juz se jeno tego winka nie dolewaj bo zaczynasz bredzic:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='agaga21']oj tak! bardzo:loveu:...ale wiesz co ci powiem...?
do arinki jeszcze bardziej!:cool3::cool3::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE]
:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:

Do Arinki to Cezarek, też z Bronicy :loveu: nie daj muu tak długo czekać jak Arince kazałaś!

Posted

[quote name='chita']no masz:mad: ty juz se jeno tego winka nie dolewaj bo zaczynasz bredzic:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]coś ty! ja przy pierwszej butelce najprawdziwszą w świecie prawdę mówię! przy drugiej zaczyna mi sie język plątać ale prawda jest wtedy jeszcze prawdziwsza niż przy pierwszej:cool3::cool3:

Posted

[quote name='Soema']:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:

Do Arinki to Cezarek, też z Bronicy :loveu: nie daj muu tak długo czekać jak Arince kazałaś![/QUOTE]

nastepna pijana:mdleje:

[quote name='agaga21']coś ty! ja przy pierwszej butelce najprawdziwszą w świecie prawdę mówię! przy drugiej zaczyna mi sie język plątać ale prawda jest wtedy jeszcze prawdziwsza niż przy pierwszej:cool3::cool3:[/QUOTE]

dobra to czekam pol godziny i pogadamy przy trzeciej :diabloti:
ide sobie drinka strzelic bo z Wami sie nie da na trzezwo:biggrina:

Posted

Ja nie wiem, jak tacy grzesznicy mogą mieszkać w raju!!...te widoki obłęd...zazdroszcze jak cholera:)
Arina szczęśliwa i Wy szczęśliwi....tzn ja wiem co jest Wam jeszcze do sedna szczęscia potrzebne:cool3:...coś na C...to coś bidne czeka, tez by chciało pobiegać....:roll:

Posted

[quote name='Paula03'] Zabierzcie mnie tam!!! :loveu:
:

agaga,soema, ania jada latem:diabloti:musicie sie z transportem dogadac:evil_lol:moze zalozyc watek na transportowym i laczony sie zrobi:eviltong:

[quote name='Lapeno']kolejny TTB,będę więc odwiedzać bo trzeba się wspierać :)

zapraszamy:cool3:moj terrier typu boxer wita serdecznie:eviltong:

[quote name='Ania+Milva i Ulver']Ja nie wiem, jak tacy grzesznicy mogą mieszkać w raju!!...te widoki obłęd...zazdroszcze jak cholera:)
Arina szczęśliwa i Wy szczęśliwi....tzn ja wiem co jest Wam jeszcze do sedna szczęscia potrzebne:cool3:...coś na C...to coś bidne czeka, tez by chciało pobiegać....:roll:

za grzesznikow cie pogonie ale za Cezarka nogi ******* powyrywam:lmaa::diabloti:
to cos biedne na tymczas do Krakowa trza wyslac :cool3:

a widzialas lapke na filmiku:multi:nie widac sladu po zlamaniu:multi:

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']ciałka nabrała, chyba jej służy francuska kuchnia:)

ze co? ze niby gruba jest:mad::mad::mad:

zdjecia mam z glupawki wczorajszej niestety jakosc kiepska...