agaga21 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 doszły mnie słuchy, że arinka ma mieć rodzeństwo.:cool3: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Chita się broni przed tym ,a nie wiem czemu...czy to nie cudne stworzenie? A do tego potrafi zalizac na smierć wszystko co się rusza:) Dzis chciał go jakis koles do kojca...ehhh Quote
agaga21 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 haha, tak właśnie myslałam, że chodzi o brata bliźniaka mojej etny!:D Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Myślę, że brat bliźniak też nie miałby nic przeciwko temu aby zamieszkać z Etną:diabloti: Czyli juz mamy 2 potencjalne domki....:razz::evil_lol: Quote
Soema Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Myślę, że brat bliźniak też nie miałby nic przeciwko temu aby zamieszkać z Etną:diabloti: Czyli juz mamy 2 potencjalne domki....:razz::evil_lol: I to jakie domki :loveu: Etna też indywidualistka.... taki słodziak by się przydał :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Z tego wszystkiego zapomniałam o tymczasie w Krakowie:hmmmm: ..prawda Soema?:scared::diabloti: Quote
Soema Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Z tego wszystkiego zapomniałam o tymczasie w Krakowie:hmmmm: ..prawda Soema?:scared::diabloti: Wszystkie jakie znam są zajęte :niewiem: Quote
agaga21 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 mój mąż niestety jest w tej chwili nieugięty...stwierdził, że na razie drugiego psa nie chce....:shake: także raczej bliźniaki razem nie zamieszkają:placz:a szkoda, bo psiak śliczny. na tym zdjęciu nie wyszedł tak pięknie jak na innych. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 hmmm , czyli zostaje nam Chita na domek:diabloti: Quote
chita Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 kilka godzin mnie nie bylo a tu jakas konspiracja:crazyeye::mad::mad: musze ochlonac:eviltong: Quote
Soema Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 chita napisał(a):kilka godzin mnie nie bylo a tu jakas konspiracja:crazyeye::mad::mad: musze ochlonac:eviltong: Pomóc Ci wybrać posłanko :loveu:? Quote
chita Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 ale ja nie moge:cry: i jak mowilam ze kiedys wezmiemy drugiego psa mialam na mysli najwczesniej przyszly rok:mad: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Soema napisał(a):Pomóc Ci wybrać posłanko :loveu:? :roflt::ylsuper: Quote
chita Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 no patrz! grupa wsparcia wzajemnego sie znalazla a teraz towarzyszki radze rozladowac emocje bo widze ze Wam szkodzą:evilbat: [video=youtube;-nthuXOveIU]http://www.youtube.com/watch?v=-nthuXOveIU[/video] Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Masz trochę sprzątania po takiej zabawie:) Wzrok ma nieziemski:) Quote
agaga21 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 ja sobie właśnie pooglądałam wasze wszystkie filmiki z you tube :) arina jest przeurocza! Quote
chita Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Masz trochę sprzątania po takiej zabawie:) Wzrok ma nieziemski:) syzyfowa praca:angryy::evil_lol:nie mogla przebic pileczki to ja oskalpowala:diabloti: [quote name='agaga21']ja sobie właśnie pooglądałam wasze wszystkie filmiki z you tube :) arina jest przeurocza! no kochana jest :loveu: wiecie co, siedze wczoraj przed komputerem a ona podchodzi...jedna łapa na klawiature druga na ramie:roll: i po dogo...poglaszcze, przytule,wycaluje i wracam do kompa...15sekund.... no i siedzi ze zwieszonym wzrokiem na krawedzi lóżka z łapa na klawiaturze:roll:... to ja poglaszcze, przytule,wycaluje i wracam do kompa....no i znowu siedzi.....to ja znowu poglaszcze, przytule,wycaluje i wracam do kompa...i zaś siedzi :mad:chociaz tylek dawno jej spada....no to ja poglaszcze, przytule,wycaluje i wracam do kompa....wylaczam kompa i miziam przez nastepna godzine:roll:O! tak mam ciezko z tym agresorem:loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i tak co rusz jak ogladam fotki psow na dogo:evil_lol: Ariny 'tuff tire' bylo 'tuff' tylko przez 90sekund:evil_lol: Quote
chita Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 I jeszcze kilka:razz: zezol:-o:evil_lol: Quote
andzia69 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 ktoś ją wstawiał do mnie na wątek...wstawił...ale zapomniał napisac, ze sunia trafiła do super domku!:loveu: niedobre jesteście:shake::eviltong: Quote
Soema Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 andzia69 napisał(a):ktoś ją wstawiał do mnie na wątek...wstawił...ale zapomniał napisac, ze sunia trafiła do super domku!:loveu: niedobre jesteście:shake::eviltong: Andzia - przewertuj! Ania z Brodnicy pisała :) ja poprawiłam ;) Quote
andzia69 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Soema napisał(a):Andzia - przewertuj! Ania z Brodnicy pisała :) ja poprawiłam ;) no coś ty - pisalaś??? ja chyba musze na urlop iść...może i pisałaś...ale nei napisałaś gdzie poszła!:) Quote
Soema Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 andzia69 napisał(a):no coś ty - pisalaś??? ja chyba musze na urlop iść...może i pisałaś...ale nei napisałaś gdzie poszła!:) Ten wątek jest tak duuuuży.. że nie znajdę tego. Ania pisała, że ma dogomaniacki dom :grins: a Ty tak idź na urlop, ale nie wróć z żadną bidą :shake: Quote
Recommended Posts