Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Myślę, że brat bliźniak też nie miałby nic przeciwko temu aby zamieszkać z Etną:diabloti:
Czyli juz mamy 2 potencjalne domki....:razz::evil_lol:

I to jakie domki :loveu: Etna też indywidualistka.... taki słodziak by się przydał :)

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Z tego wszystkiego zapomniałam o tymczasie w Krakowie:hmmmm: ..prawda Soema?:scared::diabloti:

Wszystkie jakie znam są zajęte :niewiem:

Posted

mój mąż niestety jest w tej chwili nieugięty...stwierdził, że na razie drugiego psa nie chce....:shake:
także raczej bliźniaki razem nie zamieszkają:placz:a szkoda, bo psiak śliczny. na tym zdjęciu nie wyszedł tak pięknie jak na innych.

Posted

no patrz! grupa wsparcia wzajemnego sie znalazla

a teraz towarzyszki radze rozladowac emocje bo widze ze Wam szkodzą:evilbat:

[video=youtube;-nthuXOveIU]http://www.youtube.com/watch?v=-nthuXOveIU[/video]

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']Masz trochę sprzątania po takiej zabawie:) Wzrok ma nieziemski:)

syzyfowa praca:angryy::evil_lol:nie mogla przebic pileczki to ja oskalpowala:diabloti:

[quote name='agaga21']ja sobie właśnie pooglądałam wasze wszystkie filmiki z you tube :)
arina jest przeurocza!

no kochana jest :loveu: wiecie co, siedze wczoraj przed komputerem a ona podchodzi...jedna łapa na klawiature druga na ramie:roll: i po dogo...poglaszcze, przytule,wycaluje i wracam do kompa...15sekund.... no i siedzi ze zwieszonym wzrokiem na krawedzi lóżka z łapa na klawiaturze:roll:... to ja poglaszcze, przytule,wycaluje i wracam do kompa....no i znowu siedzi.....to ja znowu poglaszcze, przytule,wycaluje i wracam do kompa...i zaś siedzi :mad:chociaz tylek dawno jej spada....no to ja poglaszcze, przytule,wycaluje i wracam do kompa....wylaczam kompa i miziam przez nastepna godzine:roll:O! tak mam ciezko z tym agresorem:loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
i tak co rusz jak ogladam fotki psow na dogo:evil_lol:

Ariny 'tuff tire' bylo 'tuff' tylko przez 90sekund:evil_lol:

Posted

andzia69 napisał(a):
ktoś ją wstawiał do mnie na wątek...wstawił...ale zapomniał napisac, ze sunia trafiła do super domku!:loveu:

niedobre jesteście:shake::eviltong:

Andzia - przewertuj! Ania z Brodnicy pisała :) ja poprawiłam ;)

Posted

Soema napisał(a):
Andzia - przewertuj! Ania z Brodnicy pisała :) ja poprawiłam ;)

no coś ty - pisalaś??? ja chyba musze na urlop iść...może i pisałaś...ale nei napisałaś gdzie poszła!:)

Posted

andzia69 napisał(a):
no coś ty - pisalaś??? ja chyba musze na urlop iść...może i pisałaś...ale nei napisałaś gdzie poszła!:)

Ten wątek jest tak duuuuży.. że nie znajdę tego. Ania pisała, że ma dogomaniacki dom :grins:
a Ty tak idź na urlop, ale nie wróć z żadną bidą :shake: