Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']Ale z niej pocieszna bestia:) Uwielbiam takie głupotki u psów:)
Ale to spojrzenie to ma ...[/QUOTE]
Ale to nie jest to, z naszej ulubionej serii:evil_lol:
jak Ci się podłoga świeci :crazyeye:

Posted

[quote name='Soema']Ale to nie jest to, z naszej ulubionej serii:evil_lol:
jak Ci się podłoga świeci :crazyeye:

to z ulubionej serii jest niecenzuralne i Nytce nie wolno:eviltong:
a ta mi przyszla patrzec czy posprzatane:mdleje::diabloti:

Posted

własnie oglądałyśmy filmik z dziewczynami w pracy ... upłakałyśmy się ze śmiechu ... i stwierdzamy że mała ma coś z kota ;) to zaczepianie cytrynki łapkami ... śliczna jest

w jakim ona jest wieku tak około ?

Posted

w paszporcie rok urodzenia ma 2007 ale przy ostatniej operacji trzech wetow stwierdziło ze ta Głupawka to jeszcze dwoch nie ma:p

a z kota to moze i cos ma:roll:...w koncu kocha kotecki.....jeść:diabloti:

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Oj tam jeść...ona je chce bliżej poznac po prostu.

no taaak... blizej znaczy od wewnatrz:eviltong:

zimno u nas, zaledwie kilka stopni:shake:to przesiadujemy w domu...

Posted

pogoda dopisala, byliśmy na spacerku...Od ponad miesiaca trenujemy wracanie na zawolanie i odczulalam ja na "gluchniecie", juz na lince swietnie sie trzyma nas i wraca no i dzis biegala bez linki (na ogromnym terenie ale tez ogrodzonym bo pańcia jest paranoiczką:evil_lol:), świetnie sie spisala, nie bylo to dlugo ale i tak jestem z niej dumna:loveu: Skupia sie tylko na patolach i smakolach i nawet inne psiaki nie odwrocily jej uwagi:multi:

Posted

a u Arinki ogólnie dobrze,dziekujemy:loveu:chociaz po tym przeziebieniu pokaleczyla sobie lapy, wymiotowala po pozarciu patola i wczoraj rozwolnienie (zwinela nam papryke z kuchni :mad:i podejrzewam ze po tym) a na dodatek zaczela trzec tylkiem:flaming:, mam nadzieje ze to nie zatoki okoloodbytowe, ale ogolnie jest dobrze;)

stare zdjecie z czasow jak gryzla po rekach:evil_lol:chociaz nadal ma takie zapędy:oops:

i jeszcze kilka...

Kochani nie krepujcie sie zaglądac a tym bardziej kupowac:evil_lol: na bazarku - w podpisie;)