fioneczka Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 piękna ta Twoja Arinka ... spojrzenie ma takie mi znajome :( Quote
chita Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 fioneczka napisał(a):piękna ta Twoja Arinka ... spojrzenie ma takie mi znajome :( :-(:glaszcze: a dzis popuszcza troche mocz, chyba nas wizyta u weta czeka, obawiam ze to jakies zapalenie cewki albo inne dziadostwo moze byc:shake: Quote
fioneczka Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 chita napisał(a)::-(:glaszcze: a dzis popuszcza troche mocz, chyba nas wizyta u weta czeka, obawiam ze to jakies zapalenie cewki albo inne dziadostwo moze byc:shake: podziębiła się i żadnych "innych dziadostw" nie wymyślaj ... no Quote
fioneczka Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 powiedz mi co się stało z łapką Arinki ... dlaczego była operowana ? jakoś nic wyczytać nie potrafię :oops: Quote
chita Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 fioneczka napisał(a):powiedz mi co się stało z łapką Arinki ... dlaczego była operowana ? jakoś nic wyczytać nie potrafię :oops: bo tu nie wiele jest napisane;)Arina zostala wyrzucona z samochodu i ze zlamana lapka trafila do schronu, miala jedno zlamanie stare nie leczone i jedno nowe-jak cos pokrecilam to mnie pewnie Ania poprawi:razz:. tam zdrutowano jej lapke jednak jak juz trafila do nas kulala i czesto podnosila ta lapke wiec zrobilismy rtg i okazalo sie ze drut ja uciska i robi sie infekcja, dlatego na poczatku stycznia przeszla kolejna operacje gdzie usunieto "gwózdz" i brala antybiotyki przez ponad miesiac...wet ostrzegal nas ze moze zaistniec koniecznosc kolejnego drutowania jesli wszystko nie bedzie sie dobrze zrastac a w najczarniejszym scenariuszu amputacji, na szczescie wszystko zaczelo sie goic i narazie (odpukac) wszytsko jest ok...musimy ja jednak oszczedzac, nie moze skakac za duzo co w jej przypadku jest cholernie trudne:roll::lol: Quote
fioneczka Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 taka mała iskierka ... ciężko jej usiedzieć na miejscu nasza Fionka pomimo choroby tez była maleńką iskiereczką Quote
Soema Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Znalazłam jej fotki... z lipca, wrzucę w niedzielę jak dojadę do Krk.. Ehh... a w jej boksie w Brodnicy, też siedzi teraz cudna niunia. :) Quote
chita Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 ten lipiec to mi zapadl w serducho jak ona tam siedziala:placz: nei wiem czemu czekalam tak dlugo:shake: to sa filmiki jeszcze przed operacją, widac jak unosi lapke [video=youtube;2TP_nylkruo]http://www.youtube.com/watch?v=2TP_nylkruo&feature=channel[/video] z patolkiem:evil_lol: [video=youtube;BMkwyX0332U]http://www.youtube.com/watch?v=BMkwyX0332U&feature=channel[/video] i ten jej słodki bieg:loveu: [video=youtube;il6-JUnswDk]http://www.youtube.com/watch?v=il6-JUnswDk&feature=channel[/video] Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Szalony wesołek:) No kto by pomyslał,że wizyta u mnie zakończy sie adopcją amstafki:) Ale to było jakies przeznaczenie chyba... Quote
chita Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Szalony wesołek:) No kto by pomyslał,że wizyta u mnie zakończy sie adopcją amstafki:) Ale to było jakies przeznaczenie chyba... wszystko przez Cie i tą druga konspiratorke:shake:wiecej do Cie nie przyjade:watpliwy:bo cos czuje ze chcesz mi Tedzika przeznaczyc:evil_lol: Paula03 napisał(a):Fajne filmy :) Dużego ma patyka :p mialam spore problemy z rzucaniem go:evil_lol: Quote
Soema Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 chita napisał(a):wszystko przez Cie i tą druga konspiratorke:shake:wiecej do Cie nie przyjade:watpliwy:bo cos czuje ze chcesz mi Tedzika przeznaczyc:evil_lol: Tedzie czeka :grins: spytaj Ani jak spierniczałam, przed nimi, rzucałam w niego smaczkami a on nic :shake: Quote
chita Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 nima:niewiem::eviltong: świezych nie mam bo sie królewna przeziebila:roll:ale pokaze Wam pamiatke z wakacji...strasznie mnie intryguje ta tabliczka:evil_lol: i ten "hak" w dłoni :p i jedno z zabaweczką tuz przed jej smiercią:evil_lol:Wubba zostala rozszarpana przez psa morderce:shake::diabloti: Quote
zaba14 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 no co TY chcesz od tabliczki? po psie trzeba sprzątać :D u nas ładniej to zrobili, w kółeczku jest pieseczek i qpa na ziemi przekreślona i napis że kara 125e :D biedne te zabawki w zębach naszych bullowatych :D niech Arina wraca do zdrówka! moja Miya już prawie zdrowa, u nas nie obyło sie bez antybiotyku, młoda miała gorączkę ... ale już jest o niebo lepiej i daje pańci popalić ... :P Quote
chita Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 bylismy u weta...mamy ziolka na przeziebienie, czekamy na to cholerne ubezp to zrobimy badania [SIZE=2]ale ogolnie jest lepiej, mielismy dzis gosci-wszytskich wycalowala... Quote
Soema Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Coś skąpo u Was z tymi zdjęciami, zgłaszam protest! Quote
Paula03 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Właśnie więcej zdjęć! :) A to ostatnie wymiata :p Piękne :loveu: Quote
chita Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 ooops:oops:tyle bylo smutnych wiesci na dogo ze weny nie mialam...a i wspomienia wrocily... Arine poznalam przypadkiem podczas wizyty u Ani...ale wtedy zadnej adopcji w planach nie mielismy bo byla z nami Tiana Odeszla nagle:-(, latem i o wiele za szybko ale dla nas zawsze bedzie wyjatkowa i szczegolna.... Wtedy pojawila sie nasz Nyta...i nawet zaprzyjaznila sie z tymi samymi sasiadami mam to szęscie w zyciu ze zawsze spotykam niesamowite psy na swojej drodze Quote
chita Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 ...no bo kto nie lubi lodu(ów):evil_lol: Quote
Paula03 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Ona jest śliczna :loveu: A jaki ogromny kawał lodu ma w pysku :p Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Tiana bardzo ładna!!...szkoda ,że te nasze pociechy tak szybko odchodzą. Cały czas nie pojmuję jak ktos mógł wyrzuc takie złoto jakim jest Arinka! Quote
chita Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 w ramach kuracji ziolkami i witaminkami mam filmik z cytryną:cool1: arina juz nie 'przecieka':pznaczy ze innych dziadostw nie bylo:lol: [video=youtube;rJxqQTJ8d0Q]http://www.youtube.com/watch?v=rJxqQTJ8d0Q[/video] Quote
Recommended Posts