Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fioneczka napisał(a):
piękna ta Twoja Arinka ...
spojrzenie ma takie mi znajome :(

:-(:glaszcze:
a dzis popuszcza troche mocz, chyba nas wizyta u weta czeka, obawiam ze to jakies zapalenie cewki albo inne dziadostwo moze byc:shake:

Posted

chita napisał(a):
:-(:glaszcze:
a dzis popuszcza troche mocz, chyba nas wizyta u weta czeka, obawiam ze to jakies zapalenie cewki albo inne dziadostwo moze byc:shake:

podziębiła się i żadnych "innych dziadostw" nie wymyślaj ... no

Posted

fioneczka napisał(a):
powiedz mi co się stało z łapką Arinki ... dlaczego była operowana ?
jakoś nic wyczytać nie potrafię :oops:

bo tu nie wiele jest napisane;)Arina zostala wyrzucona z samochodu i ze zlamana lapka trafila do schronu, miala jedno zlamanie stare nie leczone i jedno nowe-jak cos pokrecilam to mnie pewnie Ania poprawi:razz:. tam zdrutowano jej lapke jednak jak juz trafila do nas kulala i czesto podnosila ta lapke wiec zrobilismy rtg i okazalo sie ze drut ja uciska i robi sie infekcja, dlatego na poczatku stycznia przeszla kolejna operacje gdzie usunieto "gwózdz" i brala antybiotyki przez ponad miesiac...wet ostrzegal nas ze moze zaistniec koniecznosc kolejnego drutowania jesli wszystko nie bedzie sie dobrze zrastac a w najczarniejszym scenariuszu amputacji, na szczescie wszystko zaczelo sie goic i narazie (odpukac) wszytsko jest ok...musimy ja jednak oszczedzac, nie moze skakac za duzo co w jej przypadku jest cholernie trudne:roll::lol:

Posted

ten lipiec to mi zapadl w serducho jak ona tam siedziala:placz: nei wiem czemu czekalam tak dlugo:shake:

to sa filmiki jeszcze przed operacją, widac jak unosi lapke

[video=youtube;2TP_nylkruo]http://www.youtube.com/watch?v=2TP_nylkruo&feature=channel[/video]

z patolkiem:evil_lol:

[video=youtube;BMkwyX0332U]http://www.youtube.com/watch?v=BMkwyX0332U&feature=channel[/video]

i ten jej słodki bieg:loveu:

[video=youtube;il6-JUnswDk]http://www.youtube.com/watch?v=il6-JUnswDk&feature=channel[/video]

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Szalony wesołek:)

No kto by pomyslał,że wizyta u mnie zakończy sie adopcją amstafki:) Ale to było jakies przeznaczenie chyba...

wszystko przez Cie i tą druga konspiratorke:shake:wiecej do Cie nie przyjade:watpliwy:bo cos czuje ze chcesz mi Tedzika przeznaczyc:evil_lol:

Paula03 napisał(a):
Fajne filmy :)
Dużego ma patyka :p

mialam spore problemy z rzucaniem go:evil_lol:

Posted

chita napisał(a):
wszystko przez Cie i tą druga konspiratorke:shake:wiecej do Cie nie przyjade:watpliwy:bo cos czuje ze chcesz mi Tedzika przeznaczyc:evil_lol:

Tedzie czeka :grins: spytaj Ani jak spierniczałam, przed nimi, rzucałam w niego smaczkami a on nic :shake:

Posted

nima:niewiem::eviltong:
świezych nie mam bo sie królewna przeziebila:roll:ale pokaze Wam pamiatke z wakacji...strasznie mnie intryguje ta tabliczka:evil_lol: i ten "hak" w dłoni :p

i jedno z zabaweczką tuz przed jej smiercią:evil_lol:Wubba zostala rozszarpana przez psa morderce:shake::diabloti:

Posted

no co TY chcesz od tabliczki? po psie trzeba sprzątać :D
u nas ładniej to zrobili, w kółeczku jest pieseczek i qpa na ziemi przekreślona i napis że kara 125e :D

biedne te zabawki w zębach naszych bullowatych :D

niech Arina wraca do zdrówka! moja Miya już prawie zdrowa, u nas nie obyło sie bez antybiotyku, młoda miała gorączkę ... ale już jest o niebo lepiej i daje pańci popalić ... :P

Posted

bylismy u weta...mamy ziolka na przeziebienie, czekamy na to cholerne ubezp to zrobimy badania [SIZE=2]ale ogolnie jest lepiej, mielismy dzis gosci-wszytskich wycalowala...

Posted

ooops:oops:tyle bylo smutnych wiesci na dogo ze weny nie mialam...a i wspomienia wrocily...

Arine poznalam przypadkiem podczas wizyty u Ani...ale wtedy zadnej adopcji w planach nie mielismy bo byla z nami Tiana

• Odeszla nagle:-(, latem i o wiele za szybko ale dla nas zawsze bedzie wyjatkowa i szczegolna....

Wtedy pojawila sie nasz Nyta...i nawet zaprzyjaznila sie z tymi samymi sasiadami

mam to szęscie w zyciu ze zawsze spotykam niesamowite psy na swojej drodze

• Posted

w ramach kuracji ziolkami i witaminkami mam filmik z cytryną:cool1:
    arina juz nie 'przecieka':pznaczy ze innych dziadostw nie bylo:lol:

[video=youtube;rJxqQTJ8d0Q]http://www.youtube.com/watch?v=rJxqQTJ8d0Q[/video]