Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agaga21 napisał(a):
ciotka, chyba zapomniałaś o galerii:mad: a my tu za ślicznotką arinką tęsknimy:loveu:

YxNinaxY napisał(a):
Kurde.. leciałam tu z myślą, że zobaczę jakieś nowe foty i się rozczarowałam:roll: Przyłączam się do protestu - CHCE-MY ZDJĘCIA! CHCE-MY ZDJĘCIA!:evil_lol:

fonia123 napisał(a):
to też żądam nowych fot pięknisi ;) :loveu:

Popieram!!!

Posted

hahaha ;) obiecuje sie jutro poprawic, ale pewnie nic nowego bo juz dawno nic nie robilam, mamy maly remont w domu stad cisza...jak ja nie cierpie remontow!!!

Posted

chita napisał(a):
hahaha ;) obiecuje sie jutro poprawic, ale pewnie nic nowego bo juz dawno nic nie robilam, mamy maly remont w domu stad cisza...jak ja nie cierpie remontow!!!

No i jutro minęło ,a zdjęć jak nie było tak nie ma :(

Posted

fonia123 napisał(a):
remont- trzeba wybaczyć poślizg ;) przy remontach jutro to znaczy, że mniej więcej za tydzień :evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
czekamy, czekamy :)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='fonia123']remont- trzeba wybaczyć poślizg ;) przy remontach jutro to znaczy, że mniej więcej za tydzień :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: to fakt.....

w weekend bylismy w Zurichu, pozwiedzalismy ciut ale fot brak no i zostawilysmy pana na lotnisku i polecial na pare dni do Norwegii, tymczasem zostalysmy same i w koncu nie brakuje miejsca w lozku:evil_lol:

poniewaz nowe fotki musze dopiero zrobic:eviltong: wrzuce sierpniowe bodajze, jeszcze z PL ;)

Igorek:loveu:

Posted

[quote name='agaga21']https://lh3.googleusercontent.com/-tOtoR1ekGl8/UJMC1FR7uLI/AAAAAAAAFGo/x932Ni1ljcw/s640/_DSC1777.JPG
sama radość!
piękna arinka a i igorek też fajniusi :):)

noo Igorek super chlopak, zlewal wszystkie Ariny fochy i powarkiwania, przeslodki psiak :)

[quote name='agnieszka32']https://lh5.googleusercontent.com/-8PBKFSfvv2s/UJMEbV0cHrI/AAAAAAAAFHQ/bDySpaLhJk4/s640/_DSC1794.JPG
Ale się Arinka zjeżyła :diabloti:

no bo przeciez wszystkie kije na ziemi sa jej, masakryczna wariatka z niej pod tym wzgledem, na sczczescie Igor mial to gdzies;)

• 3 weeks later...
Posted

agaga21 napisał(a):
co tak ciotka omijasz swoją galerię szerokim łukiem, co???:diabloti:

ciiiiicho bo znowu zdjecia bede musiala wrzucac:eviltong: a z gory mowie ze nie mam:razz:
u nas ok, pogoda troche Arinie nie sluzy, czasem lapa ja boli wiec chodzimy czessciej a krocej zeby nie przeciazac, no i sypie sie ostatnio strasznie, musze jakis tran czy cos skombinowac:)

Posted

to na tych krótkich i częstych spacerkach zrób nowe foty, bo my tu tęsknimy :loveu:
a która łapa boli? ta co była złamana czy ta co ostatnio się posypała z więzadłem?

Posted

agaga21 napisał(a):
to na tych krótkich i częstych spacerkach zrób nowe foty, bo my tu tęsknimy :loveu:
a która łapa boli? ta co była złamana czy ta co ostatnio się posypała z więzadłem?

ta drutowana, na tym implancie smiga jak wariatka :) no i artroza daje sie niestety we znaki...

• 3 weeks later...