chita Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 7miesiecy po operacji...ech nie wierzylam wtedy ze bedzie dobrze, a jednak:) a to z prob baletu :eviltong: Quote
chita Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 i zeby nie bylo ze tylko w wodzie siedzielismy;) Quote
chita Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 miski z reguly daja pod kolor obrozy:eviltong: w koncu to wlosi:evil_lol: Quote
chita Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 -moge, moge isc do wooody?? -zapytaj pana.... -panie....proszeeeee:eviltong: Zyjecie?:eviltong: No, to by bylo na tyle, reszta innym razem:diabloti: Quote
tatankas Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Ninja super,ale najbardziej podoba mi się ta fotka: Jaka uśmiechnięta mordka Arinki :) Świetnie wyszłyście,takie fotki to tylko wywoływać w duuuuuużym formacie,w ramkę i na ścianę ;) Quote
agaga21 Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 świetne zdjęcia! i ninja i baletnica i break dance -dog https://lh3.googleusercontent.com/-EoiJnbOJd48/UEZpcsrmvyI/AAAAAAAAFBU/IfEhop3dHLY/s640/_DSC3414.JPG mnie zachwyciły :evil_lol: widoki wspaniałe. https://lh5.googleusercontent.com/-UGAuMYIPFIA/UEZlX_Y7EmI/AAAAAAAAE_M/uv-gCVRxzoM/s640/_DSC3345.JPG też mi się bardzo ta fotka podoba. jak masz więcej zdjęć to dawaj, bez krępacji ;) musisz nadrobić czas, gdy cię nie było:eviltong: Quote
Izabela124. Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Super fotki! Widać, że wakacje bardzo udane :) Quote
chita Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 dzieki dziewczyny:) mam sporo do nadrobienia;) a fotek mam duzo ale jeszcze nie zrzuconych, jak sie ogarne to bedzie wiecej:) Quote
chita Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 Alicja napisał(a):super wakacje:cool2: no, a od kiedy mamy piesa wszystkie sa super:lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 tylko zazdrościć:) Arina bajecznie wygląda! Wy też hehe Quote
bira Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Foty cudne :-) Arina w wersji baletnica i ninja rewelacja :-) Uśmiech sam się pojawia na takie widoki :-) Quote
Alicja Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 chita napisał(a):no, a od kiedy mamy piesa wszystkie sa super:lol: j mam też tylko super , bo zawsze z psem :) i tak już od 12 lat Quote
YxNinaxY Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Uwielbiam oglądać Wasze piękne, kolorowe i tak wakacyjne zdjęcia... a w dodatku w roli główne Arina! Pozdrawiam :) Quote
fonia123 Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 świetne foty - Arina w locie - mistrzostwo :) ale superanckie wakacje mieliście :) Quote
zaba14 Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Fajne fotki z wakacji :)) czekam na więcej :P Quote
agnieszka32 Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Zazdroszczę Wam takich wakacji - wspaniałe miejsca, widoki, wrażenia... Arina też widać, że zachwycona! Quote
Izabela124. Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Witam :) Również czekam na kolejną porcję zdjęć :) Quote
chita Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 [quote name='YxNinaxY']Uwielbiam oglądać Wasze piękne, kolorowe i tak wakacyjne zdjęcia... a w dodatku w roli główne Arina! Pozdrawiam :) dzieki:loveu: milo Cie widziec u nas;) [quote name='fonia123']świetne foty - Arina w locie - mistrzostwo :) ale superanckie wakacje mieliście :) no, ona w ogole jakos strasznie szsczesliwa tam byla, non stop pychol jej sie smial:evil_lol: ale co sie dziwic, piekna pogoda, dobre jedzenie i woooooda robia swoje;) [quote name='zaba14']Fajne fotki z wakacji :)) czekam na więcej :P dzieki, do konca miesiaca powinnam zgrac reszte:eviltong: [quote name='agnieszka32']Zazdroszczę Wam takich wakacji - wspaniałe miejsca, widoki, wrażenia... Arina też widać, że zachwycona! dzieki Agus, bylo fantastycznie, juz sobie obiecalam ze za rok na tydzien do Polski a na 3 gdzies indziej;) cenowo wyjdzie na to samo bo w polsce ceny masakryczne:shake: [quote name='Izabela124.']Witam :) Również czekam na kolejną porcję zdjęć :) :oops:no to sie w krotce ogarne;) Arina nie odstepuje mnie na krok, wyjechalam z kolezankami na weekend do Nicei i tod poniedzialku Zolza robi za moj cien, wlasnie spi z lbem na moich kolanach, czy wspominalam jak ja kocham tego glupka:loveu::loveu::loveu: aaa jak macie chwilke to glosujcie na Shadowa, magdyski z dogo;) mozna klikac 5 razy dziennie;) http://warszawa.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1524909,super-pies-przyslij-zdjecie-swojego-pupila-i-wygraj-zapas-karmy-zdjecia-shadow-shadow-ma-ok-2-lat-zostal-przeze-mnie-adoptowany,galeria,3351221,id,t,tm,zid.html?ocena=1&klucz=e925d97ac5bbd78c5d56a1194caec512 Quote
agaga21 Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 ciotka, chyba zapomniałaś o galerii:mad: a my tu za ślicznotką arinką tęsknimy:loveu: Quote
YxNinaxY Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Kurde.. leciałam tu z myślą, że zobaczę jakieś nowe foty i się rozczarowałam:roll: Przyłączam się do protestu - CHCE-MY ZDJĘCIA! CHCE-MY ZDJĘCIA!:evil_lol: Quote
fonia123 Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 to też żądam nowych fot pięknisi ;) :loveu: Quote
Recommended Posts