chita Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 dzis natomiast chlodno... wczoraj za to znalazlysmy z kolezanka beagla w lesie, jak zadzwonilam pod numer na adresatce facet stwierdzil ze mam go puscic, on sam wroci do domu:roll: powiedzialam ze nia ma opcji i ze ma przyjechac po niego albo dac adres i psa podrzuce do domu...wylaczyl tel, odwiozlam psa do SPA...opisalam sytuacje na miejscu, facet zaplacil 60e kary, psa odebrał poznym popoludniem i dziś znow go widzialam jak biegał po polach...:roll: Quote
agaga21 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 https://lh5.googleusercontent.com/-YoITldEEkvw/Ts6-WxPXIFI/AAAAAAAADiI/OG4-Np-s15o/s640/_DSC9823.JPG ten wzrok! te uszy!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: https://lh5.googleusercontent.com/-qFEAdTaXhRs/Ts6-3ms4Z7I/AAAAAAAADiQ/mC2DgPU5MLA/s640/_DSC9835.JPG ale się świetnie bawią https://lh6.googleusercontent.com/-awFQmZ1l9-I/Ts6_CaDWwcI/AAAAAAAADh0/MFnsb5giysY/s640/_DSC9853.JPG patrząc na to zdjęcie, pomyślałam sobie, że arinka chyba spoważniała... ale zaraz zobaczyłam to: https://lh6.googleusercontent.com/-nQxyZQTUPz8/Tttwp6FzfTI/AAAAAAAADjM/lcYjygI7qDI/s640/_DSC9848.JPG i nie mam złudzeń :evil_lol::diabloti: wczoraj za to znalazlysmy z kolezanka beagla w lesie, jak zadzwonilam pod numer na adresatce facet stwierdzil ze mam go puscic, on sam wroci do domu:roll: powiedzialam ze nia ma opcji i ze ma przyjechac po niego albo dac adres i psa podrzuce do domu...wylaczyl tel, odwiozlam psa do SPA...opisalam sytuacje na miejscu, facet zaplacil 60e kary, psa odebrał poznym popoludniem i dziś znow go widzialam jak biegał po polach...:roll:widać nie tylko u nas debile :angryy: Quote
chita Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='Alicja']Oberka tańczą :hmmmm: https://lh4.googleusercontent.com/-AAzD0PKNRm4/Ts6-TTI87fI/AAAAAAAADiA/buvCYH2_VZI/s640/_DSC9819.JPG oberek, polka i inne takie, impreza na ostatki bo teraz to juz post do karnawalu i nie bedzie skakania:diabloti: [quote name='agaga21'] widać nie tylko u nas debile :angryy: no nie:shake: to chyba psiak mysliwego bo szwedal sie po lesie a idąc dalej spotkałam tych pacanów, swoją drogą koło myśliwych łaziła dziś młodzież z bębnami i didgeridoo, domniamam ze odstraszali im zwierzyne, mina mysliwych bezcenna:evil_lol: a Arinka nie spoważniała,na szczescie;) lubie ją taką szajbniętą lekko:eviltong: Quote
bira Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Jakiego kawalera ma Arinka :-) Nie pogadasz :-) Birra ma podobnego, tylko, że moja taka entuzjastyzna do niego nie jest i odgania go jak natrętną muchę ;-) A Wasz drugi psiur jeszcze cały???????? W szoku jestem... hyba za grzeczny egzemplarz i się trafił ;-) Quote
Soema Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Się natknęłam znów w telefonie na zdjęcia Niuńki wtedy w brodnickim boksie... nie ten sam pies, tak płakałyśmy. Nigdy tego nie zapomnę. My się zaprzyjaźniłyśmy, Arinka w końcu się doczekała, po czasie Twoich oporów i teraz sobie nie wyobrażam jakby tego wątku i historii miało nie być. :) :loveu: :loveu: Quote
chita Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='bira']Jakiego kawalera ma Arinka :-) Nie pogadasz :-) Birra ma podobnego, tylko, że moja taka entuzjastyzna do niego nie jest i odgania go jak natrętną muchę ;-) A Wasz drugi psiur jeszcze cały???????? W szoku jestem... chyba za grzeczny egzemplarz i się trafił ;-) Arina uwielbia Santo, drze sie na niego, ciagnie za fafle, gryzie po uszach, wbija kły w szyje...a on nic:evil_lol: facet idealny...a kajtek ledwo dycha, jedna lapka i uszko juz odpadlo druga wisi na włosku;) [quote name='Soema']Się natknęłam znów w telefonie na zdjęcia Niuńki wtedy w brodnickim boksie... nie ten sam pies, tak płakałyśmy. Nigdy tego nie zapomnę. My się zaprzyjaźniłyśmy, Arinka w końcu się doczekała, po czasie Twoich oporów i teraz sobie nie wyobrażam jakby tego wątku i historii miało nie być. :) :loveu: :loveu: tez tego do konca zycia nie zapomne;) a tak w ogole to Ty mialas Arine brać :cool3: bo u mnie nie bylo takiej opcji i kto wie, pewnie bylby inny watek i inna historia:) mowisz o tych fotach? czy masz jeszcze inne? niecierpie na nie patrzec;) znacznie bardziej wole takie kiedy przyjedziesz?:cool3: Quote
agaga21 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 mnie też za każdym razem coś ściska jak patrze na zdjęcia moich psiaków ze schronów :( Quote
agnieszka32 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='agaga21']mnie też za każdym razem coś ściska jak patrze na zdjęcia moich psiaków ze schronów :( Tak, to jest straszne :( https://lh5.googleusercontent.com/-YoITldEEkvw/Ts6-WxPXIFI/AAAAAAAADiI/OG4-Np-s15o/s640/_DSC9823.JPG Ale patrząc na takie fotki :diabloti:, od razu zapomina się o tych schroniskowych :evil_lol: Quote
chita Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='agaga21']mnie też za każdym razem coś ściska jak patrze na zdjęcia moich psiaków ze schronów :([/QUOTE] mnie najbardziej wkurza to ze te zdjecia robilysmy w lipcu...a ja dopiero we wrzesniu podjełam decyzje (w zasadzie to Ania z Soema podjęly:evil_lol:), no a jak przyszedl pierwszy przymrozek to wsiadlam w samolot ipolecialam do polski zeby ja zawiezc do rodzicow coby jej doopsztal nie zmarzl:)...nie wiem na co ja czekalam tyle czasu:shake: Quote
agaga21 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 pamiętam, że chciałam ją ogłaszać ale ania albo przec mi powiedział/a, że znalazła dom poza dogo, bez wątku i ze już nie trzeba :) nie sądziłam wtedy, że zobaczę jej szczęśliwe foty i poznam jej pańcię :) Quote
chita Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='agaga21']pamiętam, że chciałam ją ogłaszać ale ania albo przec mi powiedział/a, że znalazła dom poza dogo, bez wątku i ze już nie trzeba :) nie sądziłam wtedy, że zobaczę jej szczęśliwe foty i poznam jej pańcię :) hahhaa serio? nawet nie wiedzialam:evil_lol: pamietam ze podobno burkneła w schronie na jakiegoś dziada co byl nia zainteresowany na szczescie tamtejszy kierownik to wspanialy czlowiek, nie wydalby psa byle gdzie :eviltong: Arina to wlasciwie dom znalazla przez gg:D Quote
agaga21 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='chita']hahhaa serio? nawet nie wiedzialam:evil_lol: pamietam ze podobno burkneła w schronie na jakiegoś dziada co byl nia zainteresowany na szczescie tamtejszy kierownik to wspanialy czlowiek, nie wydalby psa byle gdzie :eviltong: Arina to wlasciwie dom znalazla przez gg:Ddobra arinka, wiedziała kiedy burczeć ;) chyba ta fotka waśnie pojawiła się na ogólnym bullowatych, że siedzi sobie taka sunia w schronie i ma łapeczkę do naprawy. wtedy na allegro wystawiałam brodnickie ttb.były ze 2 lub 3 wtedy. już nie pamiętam czy w tym samym czasie czy jakoś jeden po drugim. Quote
chita Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 no dokladnie ta fotka, strasznie mnie chwycila za serce wtedy i gapilam sie na nia przez kilka miesiecy dzien w dzien:evil_lol: a te dwie nie próżnowały i regularnie dostawałam maila z fotkami...a reszte wiecie;) 2009 rok Quote
chita Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 pamietam tez jak zaczelam przegladac ogloszenia o zaginionych psach w obawie ze moze ktos jednak szuka...tz na mnie nawrzeszczal ze i tak nie odda:eviltong: Quote
jonQuilla Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [FONT=Georgia]ale ona ma śliczne oczka :loveu::loveu: https://lh3.googleusercontent.com/-MbNIAeBQWS8/Tttv7sTVJgI/AAAAAAAADis/VfATgir8Yf4/s512/_DSC9707.JPG uszy ma kopiowane :evil_lol::evil_lol::evil_lol: https://lh5.googleusercontent.com/-YoITldEEkvw/Ts6-WxPXIFI/AAAAAAAADiI/OG4-Np-s15o/s640/_DSC9823.JPG[/FONT] Quote
tatankas Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Super historia,żeby tak wszystkie się kończyły :) Quote
bira Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Straszne te zdjęcia ze schronu... Zupełnie nie ten sam pies... Ja nie mogłam patrze na fotki ze shronu mojej Amby... Koszmarne były... te oczy proszące... okropność Quote
*zaba* Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 O losie, jest co czytac i co ogladac :crazyeye: Nie zmoge calego watku dzis :razz: Tereny spacerkowe naprawde do pozazdroszczenia. Arina niezle pozuje, modelka z niej przednia i moze ciut.... zwariowana :evil_lol: Jutro ciag dalszy, ale bede tylko chwilke, wiec niewiele nadrobie, ale to nic, na dluzej wystarczy :diabloti: Quote
bric-a-brac Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 A nie mówiłam, że warto :evil_lol: Pozdrawiam Arinkę i jej ekipę ;) Skoro już raczyłam post spłodzić :lol: Quote
chita Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='*zaba*']O losie, jest co czytac i co ogladac :crazyeye: Nie zmoge calego watku dzis :razz: Tereny spacerkowe naprawde do pozazdroszczenia. Arina niezle pozuje, modelka z niej przednia i moze ciut.... zwariowana :evil_lol: Jutro ciag dalszy, ale bede tylko chwilke, wiec niewiele nadrobie, ale to nic, na dluzej wystarczy :diabloti:[/QUOTE] ja nie wiem czy tu jest co nadrabiać, to taka lektura z cyklu 'niekończąca sie opowieść':evil_lol: Zołza dziękuje za komplementy ale zapewniam ze nie zasługuje:eviltong: [quote name='bric-a-brac']A nie mówiłam, że warto :evil_lol: Pozdrawiam Arinkę i jej ekipę ;) Skoro już raczyłam post spłodzić :lol:[/QUOTE] ooo witamy witamy :multi::loveu: Quote
toska_latte Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Jejku, jaka z niej bidula byla mala :( Dobrze, ze jej przeszlo ;) I ma baaardzo przystojnego kolege, podobaja mi sie dobermany :loveu: A Kajtek sie swietnie trzyma, az jestem w szoku! PS. I nie wolno nazywac pieskow zolzami, bo wtedy im sie bardzo przykro robi:eviltong: Quote
chita Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Zołza raczej z tych co to sobie nic nie robi z tego co sie do niej i o niej mowi;) Arina nabila mi dzis limo, moje pierwsze w zyciu:evil_lol: wygladam jak ofiara przemocy domowej...przeciągalysmy sie sznurem i nagle dostałam z bańki (ałć), po chwili zauwazylam ze mam guza bo mi sie perspektywa widzenia zmieniła i coś jakby mi opadało na powieke...po kilku godzinach zfioletowaciało:roll: jednym slowem pies mi zrobil mejk up cos w stylu smokey eye :eviltong: Quote
agaga21 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='chita']Zołza raczej z tych co to sobie nic nie robi z tego co sie do niej i o niej mowi;) Arina nabila mi dzis limo, moje pierwsze w zyciu:evil_lol: wygladam jak ofiara przemocy domowej...przeciągalysmy sie sznurem i nagle dostałam z bańki (ałć), po chwili zauwazylam ze mam guza bo mi sie perspektywa widzenia zmieniła i coś jakby mi opadało na powieke...po kilku godzinach zfioletowaciało:roll: jednym slowem pies mi zrobil mejk up cos w stylu smokey eye :eviltong:[/QUOTE] błagam! zrób foto!!!!!!!! :D:D Quote
jonQuilla Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [FONT=Georgia]też chcę zobaczyc! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Recommended Posts